21 Mayıs 2015 Perşembe

L'oreal Skin Perfection Yorgunluk Karşıtı Nemlendirici Krem

Herkese merhaba :)
Bu yazımda sizlere L'oréal'in son dönemde çıkan Skin Perfection yani Cilt Kusursuzlaştırıcı serisinin bir diğer üyesi olan Yorgunluk Karşıtı Kremi'i anlatacağım.


Turunculu pembeli ambalajında oldukça albenili olan bu krem 35 ml'lik tüpte satılıyor. Watsons ve Gratis'lerde indirimlerde yakalarsanız 20-24 arası bir fiyata bulabilirsiniz. 



Gelelim ürünün amacına yani vaat ettiklerine. Bu ne bir BB krem ne kapatıcı ne de fondöten. Bu krem yoğun tempoda yaşayanlar, yeterli uyku alamayınca yüzüne yansıyanlar için yorgunluk kapatıcı ve içerdiği formülle yorgun görünen cilde kaybettiklerini kazandırma amacıyla üretilmiş bir ürün. Tek bir çeşit olduğu için kuru ya da karma/yağlı cilt ayrımı yok. Genel olarak tüm cilt tipleri için formüle edilmiş. Makyaj altına uygulanırken bundan başka bir de nemlendiriciye gerek yok. Cildiniz aşırı kuru değilse tabi. Bu ürün tek başına nemlendiriyor. Vaat ettiği şeyler arasında yorgun görünümü anında kapatma, cilt tonunu eşitleyerek daha canlı bir görünüm kazandırma var. Ayrıca uzun süren kusursuzlaştırıcı etkisiyle cildi 24 saat nemlendirdiği, gözenek görünümünü azalttığı, buna bağlı olarak cilt kalitesini gözle görülür şekilde artırdığı yazıyor. Benim öyle hergün düzenli kullanma gereği duyduğum bir ürün değil çünkü hergün yoğun tempolu geçmiyor günüm. Ancak okul-ev işleri-başka aktiviteler-yolda geçen saatlerle dolu bir güne başlayacaksam, yapacağım şeyler, buluşacağım insanlar varsa kurtarıcım oluyor. İçeriğindeki vitamin E, gün boyu nemlendirme sağlarken, mikro kapsüller yüzünüze renk katıyor. Bu seriye ait kusursuzlaştırıcı formülün içinde bulunan 'Perline-P', gözenek görünümünü azaltıyor ve cilt tonunu eşitliyor. Bütün bunların yanında bir de SPA, yani güneş koruma faktörü 20 olan bu minik mucizevi krem rengi solmuş, gözaltları morarmış, cansız görünen yüzünüzü kendine getirmek için çalışıyor. Düzenli olarak kullansam daha etkili olacağına inanıyorum çünkü uygulama anından sonra bile hemen farkı hissettim. Gelelim kremin yapısına ve görünüşüne. 



Kremin içinde bulunan pembe-turuncu renkteki mikrokapsüller, siz sürdükçe cilt tarafından emiliyor, ve ciltle uyumlu bir hale geliyor. Yani tüpten çıktığında beyaz olan krem, siz sürünce cilt tonuna dönüşüyor. Kapatıcılığı 10 üzerinden 2 filan. Ama krem niyetine günlük düzenli kullanacaksanız ve cildinizde çok büyük kusurlar yoksa hafif bir makyajın bazı olabilir. 



Kokusu serinin diğer kremi ve serumu ile aynı, kendine has ferah ve güzel bir kokusu var. Cildim karma olmasına rağmen aşırı yağlı bir görünüm vermedi. Tabi yine de ben mat bitiriş sevdiğim için tek başına yeterli bulmadım. 
Ürünün düzenli kullanımı aslında önemli çünkü amaçladığı şeyleri uzun vadede daha kalıcı ve etkili bir şekilde yerine getireceğine inanıyorum. 
Kısaca ben memnun kaldım, yüzüm halsiz göründüğü zamanlar canlılık katıyor ve beslendiğini hissediyorum. Günlük kreminin aksine herhangi bir sivilce vb. yan etkileri olmadı bende. 
Sevgiler
Evrim

10 yorum:

  1. bunu sen atın alırken görmüştüm ve o gün tanışmıştık değil mi, keşke ben de alsaydım o gün ama senin ürünü tanıtman iyi oldu şimdi gönül rahatlığıyla alabilirim sen de güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım :) doğru hatırladın. Teşekkür ederim, ihtiyaç duyuldukça kullanılabilecek bir ürün, al bulunsun. Yorumları bir de senden okurum :)

      Sil
  2. Merhaba, bu kremi sadece gündüz mü sürüyoruz? Günde bir kere mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Bu gündüz veya gece kremi olarak adlandırılan bir ürün değil. Sadece yorgun görünümü gideren, canlılık verirken besleyen, kapatıcılığı yok denecek kadar az olan bir krem. Gece kullanımını tavsiye etmem, zira gece için onaran bakım yapan kremler var. Bu daha çok gündüz ve gün içinde görünümünü tazelemek isteyenler için uygun. Cildinizin ihtiyacına göre tekrar uygulama yapabilirsiniz gün içinde. kutuda yazan bir sınırlama yok. Ama zaten en fazla iki kere kullanma ihtiyacı duyarsınız gündüz. Bakım kremi olarak sınıflandıramam :)

      Sil
  3. Ben de bu ürünü yeni edindim ve denemeye henüz başladım. Bakalım etkileri nasıl olacak :)
    Bu arada çok tatlı bir blogunuz var, sizi takibe aldım. Bana da beklerim..
    http://sihirlikelebekk.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim çok incesiniz :) ben de sizi takibe alıyorum. :)

      Sil
  4. bu üründen bende almak istiyorum uzun zamandır:) yazını beğendım takıbe alıyorum sızı bende beklerım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, :) begenmenize sevindim. ben de hemen alıyorum sizi :)

      Sil
  5. merhaba bu ürünü bugün aldım yorgunlugum yüzüme direk yansıyor belki faydası olur dedim aklıma takılan kısım bunun üstüne bb krem yada fondaten sürsek etkisini yitirir mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba. bu ürün renkli nemlendirici olarak geçiyor zaten. üzerine bb kullanmanız yüzünüzün çok yağlanmasına sebep olabilir çünkü bb de bu da çok yüksek kapatıcılığa ve örtücülüğe sahip olmayan ürünlerdir genellikle. nem sağlayarak cilt tonunu eşitlerler, porselen görünüm yaratmazlar. o yüzden iki benzer ürünü üst üste sürmek t bölgesinin yağlanmasına ve hatta sivilce oluşumuna neden oalcaktır diye düşünüyorum. Tabi cilt tipinize göre değişebilir bu durum. ancak bu ürünün üzerine yağ içermeyen su bazlı veya köpük tarzda veya matlık veren bir fondöten kullanmanızda sakınca olacağını düşünmüyorum :) sevgiler

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...