15 Mayıs 2015 Cuma

Essence Soft Touch Mousse / Essence Köpük Fondöten

Herkese merhaba!
Bu yazımda sizlere iki yıldır severek kullandığım bu güzel fondöteni anlatacağım.


Gratis'lerdeki Ve Rossmann'lardaki Essence standlarında bulabileceğiniz bu mükemmel ve inanılmaz uygun fiyatlı fondöten, adından da anlaşılacağı gibi yumuşacık sürümlü köpük köpük bir yapıda. Kış aylarında yüzümü temizledikten sonra altına rahatça nemlendirici uygulayabiliyorum çünkü hiç bir zaman vıcık vıcık olmuyor. Yazın 40 derece sıcaklıkta bile az bir pudrayla kullandığım zaman sabitleniyor ve çok pürüzsüz bir görüntü oluşuyor. Mükemmel kapatıcılıkla porselen gibi bir cilt sağlıyor. Hafif nemli süngerimle kolaylıkla sürebiliyorum. En önemlisi gün boyu yüzüm mat kalıyor ve ekstradan pudra sürmeme çoğu zaman gerek kalmıyor. Far ve allık için de güzel bir makyaj tabanı oluşturuyor.


Ben '04 matt ivory' tonunu kullanıyorum, açık tenimle en iyi bütünleşmeyi gerçekleştiren, bunu yaparken parlama ve yağlanma yapmayan formülünü çok seviyorum. 


Gratis'lerde fiyatı 15 tl civarı. Ambalajı avuç içi kadar cam kavanozda, bu yüzden oldukça sağlıklı sayılabilir. Pompalı ya da tüpteki ürünlere göre çok pratik olmayabilir ama süngerle uyguladığım için böylesi bana daha rahat geliyor.


Tek kötü yanı kavanozun dibine geldiğinizde camın hafif dışa olan bombeli tasarımı nedeniyle kalan ürüne ulaşmakta biraz zorluk çekiyorsunuz, bu yüzden ben bitmesine yakın elimle alıyorum sünger batırmak yerine. Çok da büyük bir problem değil. Kapağı dönerek kapandığı için çantada açılma riski taşımıyor. 
Siz de yaz-kış kullanabileceğiniz pahalı olmayan, yüksek kapatıcılık sağlarken kalıp gibi durmayan yumuşacık formüllü bir fondöten arayışı içindeyseniz gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Sevgiler
Evrim

5 yorum:

  1. Bunu kesinlikle ilk gördüğümde alıp deneyeceğim 😊 teşekkürler ayrıntılı bilgi için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim uygun fiyatlı ve güzel kapatıcılıkta bir ürün =)

      Sil
  2. Ben de almayı düşünüyorum fakat satıcı hanım pek satmak taraftarı değildi pek suratsızdı
    Bir de benim cildim karmadan yağlıya dönük bu benim için de uygun mudur?
    Cevabınızı bekliyorum E mail de atablirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba :) benim cildim de yağlıya dönük karma, bu ürünü çok severek kullanıyorum. kapatıcılığını ve kadıfe dokusunu beğeniyorum. satıcıya pek bakmayın bence cildiniz kuru olmadığı sürece seveceğinizi düşündüğüm bir ürün =) bu kadar uygun fiyata alınabilecek en kapatıcı ve hafif yapılı ürünlerden biri =)

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...