3 Mayıs 2016 Salı

Yves Rocher Dünya Bahçelerinden Duş Jelleri - Provence Lavantası ve Laos Nilüferi

Merhaba :) Nasılsınız?
Bugun sizlere stresli ve yorgun günlerimde rahatlamama yardımcı olan çok sevdiğim bu iki duş jelinden bahsedeceğim. 



Yves Rocher'ın duş jelleri hep çok güzeldir, neredeyse hepsini kullanmış biri olarak en çok bu ikisini sevdiğimi söylemeliyim. Her biri organik bitki özlerinden elde ediliyor ve dünyanın dört bir yanından gelen egzotik aromalar ile birleştirilip bizlere sunuluyor. 
Provence, Fransa'nın lavantası ile ünlü bir bölgesi. Burada yetişen lavantalar dünyanın bir çok yerinde kozmetik alanda çok büyük değere sahip. Ayrıca bu bölgenin lavantalarından üretilen lavanta balı gerçekten çok kıymetli.



Provence Lavantası özlü bu duş jeli de içerdiği aloe vera ile birlikte duş sırasında ve sonrasında cildi nemlendiriyor, kurutmuyor. Hoş ve rahatlatıcı kokusu ile günün yorgunluğunu, stresini üzerimden alıp götürüyor ki lavantanın rahatlatıcı etkisini bilmeyen yoktur. Çok güzel bir şekilde temizliyor ve kokusu gerçekten diğer duş jellerine oranla vücudumda daha uzun süre kalıyor. İnsan duştan tazelenmiş, ferahlamış ve rahatlamış bir halde çıkıyor. En güzeli de siz güzel güzel duş alırken kullandığınız bu ürün çevreye büyük zararlar vermiyor, formülü doğada çözünebiliyor. Temizlik için içerdiği moleküller de kimyasal değil bitkisel olduğu için güvenle kullanabiliyorum.

Sıcak, nemli bir tropikal iklimin hakim olduğu Laos'un resmi turizm sloganı 'Simply Beautiful' yani 'Tek Kelimeyle Güzel'. Gerçekten hem barındırdığı egzotik bitkiler hem de doğal güzellikleriyle kendini gösteren bu ülke 'Lotus çiçeği' olarak da bilinen nilüferleriyle oldukça ünlü.



Yves Rocher bu mis kokulu nilüfer özünü aloe vera ile harmanlayarak harika bir duş jeli yapmış. Yine diğerinde olduğu gibi yorgunluğa, strese iyi gelen bu koku cildi temizlerken ferahlayıp nefes almasına yardımcı oluyor. Bu yüzden en çok kullandığım, bittikçe aldığım duş jellerimden biridir. Hafif ve çiçeksi kokusu banyodan pozitif çıkmamı sağlar. 



Her ikisi de 200 ml'lik ambalajlarda satılıyor ve bitince insanın atası gelmiyor, renkleri çok hoş. Şeffaf renkli, mis kokulu bu jel duş jelleri hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve cilt ph'sı ile uyumlular. Dermatolojik kontrol altında testlerden (gönüllü kişilerin olduğu) geçmişler. Normal fiyatları 13 tl, zaman zaman kampanya dahilinde daha uygun olabiliyorlar, örneğin ben bu ikisini kampanyada 18 tl ye aldım. Açıldıktan sonra 1 yıl kullanım ömürleri var. Bu duş jellerini tercih etme sebeplerimden bir diğeri de paraben ve türevlerini içermiyor oluşları. Ayrıca %97 oranında bitkisel içeriğe sahipler. 
Egzotik, yumuşak ve rahatlatıcı kokulardan hoşlanıyorsanız Yves Rocher'a gittiğinizde mutlaka bakın derim :) İnternet sitesinden incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.
Sevgiler
Evrim

16 yorum:

  1. Yves rocher'ın duş jellerini hiç denemedim ama bu kadar sevildigine göre denemem gerek zannedersem :D Güzel günlerde kullan^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de şans vermelisin =) gerçekten güzeller <3 teşekkürler canım

      Sil
  2. şeffaf duruşlarına bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. özellikle kahvelisine bayılıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben kahve sevmediğim için onu hiç almadım ama sevenleri için harika evet koklamıştım =)

      Sil
  4. fiyatları biraz pahallı sanırım değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana göre gayet normaller çünkü piyasadaki duş jellerinin fiyatlarına bakacak olursak en bilinenleri de 8-9 tl oluyor hem de küçük boyları. bir de içerikleri çok kötü...

      Sil
  5. Çok uyguna almışsın kuzum ^^

    YanıtlaSil
  6. Güzeller ama küçük gramajları nedeniyle çok çabuk bitiyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla ben duru duş jelleri ile aynı miktarda diye biliyorum, indirimdeyken durudan ucuza geliyor ikilisi :) fındık kadarı tüm vücuduma yettiğinden çabuk bitmiyor bende pek ama kişiden kişiye deiğşecektir mutlaka =)

      Sil
  7. Lavantalı olanı merak ettim çok severim lavanta kokusunu vücudu nemlendirmesi de çok iyi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten rahatsız etmeyen hoş bir lavanta kokusuna sahip tatlım, özellikle nemli nemli bırakmıyor ama benim kuru cildimi daha da kurutmadan temizliyor =)

      Sil
  8. Ben de merak ettim şimdi , bana da tek sorun çabuk bitebilmesi gibi gözüktü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğer çok çok köpük yaparak bolca kullanmayı seviyorsan duş jelini biraz çabuk bitebilir canım, ama iki fındık kadarı normal şartlar altında bir duş için yetiyor, ortalama haftada 3 gün kullanımla bana bir buçuk ay yetiyor. belki biraz daha fazla =) burdan yola çıkarsak piyasadaki en hesaplı duş jeli değil asla ama kötü içerikli market markalarına da ucuza sahip olmadığımızı düşünürsek bunun için değer gibi gibi =)))

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...