13 Mayıs 2016 Cuma

Moshos Garden Ultra Facial Yüz Yıkama Jeli

Herkese merhaba!
Bugun hava Ankara'da kapalı fakat çok sıcak. Gerçekten bunaltıcı. Ben de bu yüzden çok sevdiğim bir ürün olan bu fresh kokulu, insanı ferahlatan yüz yıkama jelini yazıp içimi açmak istedim :)




Moshos Garden kısa sürede kalitesi, duruşu ve ürünleriyle pek çok kişinin gönlünü kazanan bir marka oldu. Şahsen hangi ürününü kullansam mutlaka tekrar alma isteği duyuyorum. Markanın diğer ürünlerine ait yazılarımı okumak için buraya, buraya ve buraya tıklayabilirsiniz.
Firma doğaya ve hayvanlara saygı-sevgi çerçevesinde üretim yapıyor ve ürün içeriklerinde zararlı kimyasallar barındırmıyor. Temiz içerikli, güzel etkili, hayvan deneyleri yapmayan yerli bir markanın bu başarısı beni çok sevindiriyor. Peta'nın sitesinde girip markayı arattığımda gerçekten 'deney yapmayan' ünvanına sahip olduğunu görebiliyorum.

Bu yüz yıkama jeli de mis gibi narenciye kokuyor. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun. Ben daha çok normal, karma ve yağlı ciltlerin çok seveceğini düşünüyorum. Yüzünüzü yıkarken mis gibi ferah kokusu sayesinde resmen zindelik kazanıyorsunuz, uyanıyorsunuz.



Cildime gerçekten enerji verdiğini düşündüğüm bu jel, akışkan formda, açık sarı renkte. Organik bileşenler, aloe vera, yeşil mandalina ve lime özleri içeren bir ürün. Kaynağı doğada olmayan hiç bir madde içermiyor. Zaten hafif ve doğal dokusundan, verdiği histen bunu anlayabiliyorsunuz. Gözeneklerimi çok güzel arındırıyor ve karma cildimi yağdan, kirden temizlerken içerdiği aloe sayesinde gıcır gıcır yapmıyor, kurutmuyor. Ne kışın ne de yazın cildimin temizlik sonrasında gerilmesine neden olmuyor. Fındık kadar jeli nemli yüzüme dairesel hareketlerle sürüp 1-2 dakika kadar masaj yapıyorum, hafif köpürmesini ve temizlemesini sağlayıp duruluyorum. Öyle alışıldık bulaşık deterjanı gibi köpüren jellere benzemiyor, hatta ilk etapta hiç köpürmeyecek gibi gelse de biraz ovalama sonucu yavaş yavaş köpürdüğünü görüyorsunuz. Düzenli kullanımda siyah ve beyaz noktalarımda büyük oranda azalma, oluşmalarında gecikme gözlemledim. Narenciye özleri bu konuda oldukça faydalı zaten.



200 ml'lik plastik ambalajında uzun süre gideceğini düşünüyorum. Ben yaklaşık 3 aydır kullanmama rağmen (araya başka ürünler girdiği oluyor tabiki) yarısına anca gelebildim. Temizlemesini, cildimi canlı göstermesini ve kurutmamasını çok sevdim. Fiyatı drugstore ürünlerine göre biraz yüksek olsa da sık sık kampanyalara, indirimlere giriyor. E bence bu kadar iyi niyetli ve organik ürünlere sahip bir markayı bes on tl ye almak çok saçma olurdu. Bu yüzden her kuruşunu hak ettiğini düşünüyorum. Ürünü Moshos Garden'ın sitesinden satın almak ve incelemek için buraya tıklayabilirsiniz



Sevgiler
Evrim

12 yorum:

  1. Moshos Garden'ın denediğim tüm ürünlerinden memnunum. Temizleyicilerini hiç denemedim, limon içerikli ürünler kuru cildimi daha kurutuyor, biraz çekiniyorum açıkçası. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çekinmekte haklısın ama bunu direk limon içerikli bir ürün olarak görmemelisin, içerdiği aloe vera ürünü oldukça nemli, kaygan yapıyor, ama tabi kuru ciltler için çok şart olmayabilir. sitesinde her cilt tipine uygun olduğu yazsa da en çok karma-yağlı-normal ciltler sevecektir. Yine de gerdirme ve kurutma yapmadığı için şans verebilirsin =)

      Sil
  2. hiç kullanmadım bu markayı ama temiz içerikli olması çekici geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. temiz içerik + deney yapmaması + etkili ürünler gibi tüm özelliklerin bir arada olması benim açımdan markayı ve ürünlerini vazgeçilmez kılıyor. en kısa zamanda şans vermenizi öneririm, mutlaka seveceğiniz bir ürünü oalcaktır =) sevgiler

      Sil
  3. İçinde limon varsa bence mutlaka gözeneklere de iyi geliyordur^^
    Saglıkla kullan Evrimcim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim kuzum aynen limon cidden iyi geliyor, narenciye temalı bir ürün olsa da kıyır kıyır etmiyor cildi :D

      Sil
  4. Üründen memnun kalmam güzel bi bakayım :)

    YanıtlaSil
  5. Bı markanınkinin kil maskelerini çok severek kullandım. Saç yağını da çok başarılı buluyorum. Eminim bu yıkama jeli de çok güzeldir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kil maskesini ben de çok severek kullanıyorum, dibini gördüm yenisi için indirim bekliyorujm :) sac yağını hiç kullanmadım siz beğendiyseniz ona da şans verirrim. sevgiler :)

      Sil
  6. Bu markanın hiç bir ürününü kullanmadım ama şu sıralar yüz yıkama jeli araştırmasındayım bir bakayım bunada :) teşekkürler canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim canım, eğer ihtiyaclarını karsılıyorsa şans verebilirsin canım, markanın denediğim her ürününden memnun kaldım ben :) sevgiler <3

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...