30 Ocak 2016 Cumartesi

L'oreal Elseve Mucizevi Bakım Saç Yağı - Her Saç Tipine Uygun

Herkese merhaba!
Bu yazımın konusu olan bu ürün aslında neredeyse herkesin bildiği, kullandığı bu saç bakım yağı ancak ben yine de özellikle bahsetmek istedim. Bunun nedeni de bu mucizevi bakım yağlarının birden fazla çeşidinin olması ve benim komik deneyimim :)




Ben daha önce bu yağların boyalı saçlar için olanını -yanılmıyorsam kırmızı kapaklıydı- kullanmıştım ve gerçekten nefret etmiştim. Saçlarım yıpranmış ve boyalı olmasına rağmen ve buna uygun bakım yağını seçmiş olduğum halde nedense bir türlü anlaşamamıştık. Her zaman yaptığım gibi kullanıyordum fakat saçlarım kuruyunca yumuşamak yerine yapış yapış, ağır ve sert oluyordu. Yumuşatma ve güzelleştirme vaat eden bir üründen beklediğimi alamamıştım ve Elseve'in bu işi beceremediğini düşünmüştüm. Sonra bir kez nefret edince de diğer çeşitlerine dönüp bakma gereği duymamıştım. Taa ki arkadaşım Leydiblog'un yolladığı hediye kutusundan bu ürün çıkana kadar.
Ben de tekrar şans vermek istedim çünkü bir yandan da herkesin sevdiği şeyi ben neden sevemedim diye kendimi sorguladım. Sonrasında ise her banyodan sonra hep yaptığım gibi bir miktar ürünü nemli saçımın boyuna ve uç kısımlarına diplere değdirmeden sürdüm, kuruttum. Sonuç beklediğimden farklı olarak mükemmel oldu. Demek ki boyalı saçlar için olanı bana bir nedenden ötürü iyi gelmemişti ve önyargı yapmıştım. Tüm saç tipleri için olan bu sarı kapaklı yağ meğer çok cici bir şeymiş :) Saçlarımı ipek gibi yapıyor, nemli ya da kuru halde uygulayabiliyorum ve en komiği biraz fazlaca sürdüğüm halde saçlarımı hiç ağırlaştırmıyor. Misler gibi de kokusu var. Fön çektirmeden ve maşa yapmadan önce de mutlaka kullanıyorum. Isıdan doğabilecek yıpranmaları azalttığını düşünüyorum. Saç uçlarımdaki kırık ve çatallaşmaları yapıştırarak gizliyor ve daha sağlıklı, parlak, pürüzsüz saçlar elde etmeme olanak sağlıyor. Katılmadığım tek şey ürünün onarım sağladığı. Onarıma dair kalıcı bir etksini görmedim ki 2 aydır 2 günde bir kullanıyorum. Yani varolanları gidermiyor ama yenilerinin oluşmasını engelliyor. Verdiği yumuşaklıktan ve sağladığı güzel görünümden çok memnunum. Tarama kolaylığı sağlıyor ve sertleşmeye yatkın saç uçlarımı gunlerce yumuşak tutabiliyor. 




İçerisinde 6 farklı çiçek özü/yağı barındırıyor. 100 ml'lik şişesinde kullanım kolaylığı sağlayan ve ürünü çok fazla almanızı önleyen kaliteli bir pompası var. Çantaya attığınızda dökülmesini engelleyen kilit sistemi de bulunuyor. Rengi ambalajı ile aynı ve şeffaf. Akışkan fakat yoğun sayılabilecek bir kıvamı var. 2-3 pompa normal uzunlukta bir saça yeter, bu yüzden çok çabuk biten bir ürün değil.





Ben düzenli olarak sarı renkli olanı kullanıyorum, değiştirmekten korkuyorum diğerlerini beğenmem diye :) Ama tabi bu öteki çeşitlerinin kötü olduğu anlamına gelmez. 
Normal satış fiyatı 18-19 tl ancak neredeyse sürekli indirimde veya 1 alana 1 bedava kampanyalarında görmek mümkün. Böyle zamanlarda 8-9 tl'ye iniyor. Normal marketlerde, Gratis, Rossmann, Watsons vb gibi güzellik mağazalarında kolayca bulabilirsiniz.
Bana bu yağı sevdiren arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorum :)
Sevgiler
Evrim

12 yorum:

  1. Ben bu ürünü çok severek kullandım ve yine bulunca yine alıcam sanırım :) Ama çeşitleri konusunda bir fikrim yoktu sahiden şimdiye kadar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya hem kapaklarının renkleri farklı olanlar var hem de amacına/saç problemine yonelik çeşitleri var. valla ben bunu sevdim ya şaşmam artık :D

      Sil
  2. Canım arkadaşım en çok da saçlarına iyi gelecek ürünü tespit etmek benim için önemliydi. Hep ulaşabileceğin benim de çok sevdiğim bir ürün, güzel günlerde kullan tekrar :)

    YanıtlaSil
  3. Aşık olduğum tek ürün diyebilirim banyo da krem sürme alışkanlığımı bunun sayesinde bıraktım ve gerçekten gözle görülür bir şekilde saç dökülmem azaldı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim saç dökülmeme henüz bir etkisi yok ama belki uzun vadede olur. ben hem krem yapıyorum hem bunu sürüyorum. günlerce ipek gibi oluyor :)

      Sil
  4. tester kullandım ama saçım çok yağlandı maalesef..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hay allah acaba diplere mi değdirdiniz? gerçi saç tipiniz normalde çok yağlıysa belki ihtiyacı olmadğından başka şeylere yağlanmıştır.. bilemedim :)

      Sil
  5. Ben kendimi her seye altarnatif üretiyo gibi hissediyorum ama advance techniques daily shine seffaf beyaz renkte olanı da gayet etkili güzel bişe avonda da satılıyor watson gratiste falan da var

    YanıtlaSil
  6. Ben de Nuxe kuru yağını çok seviyorum :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...