3 Mart 2016 Perşembe

Flormar EyeCatcher Dazzling Tekli Göz Farı - 05 Action

Merhaba!
Son zamanlarda gerek görsel olarak gerekse indirim ve yeni ürünleriyle göz dolduran, bizlere uygun fiyatlı çeşitlilik sunan Flormar'ın son serilerinden biri olan EyeCatcher, gerçekten göz kamaştırıcı renklere sahip. Ben, çok fazla makyaj malzemem olduğu için her ne kadar bir sürü şeyini beğensem de sadece tekli farlarından 05 numaralı Action rengini seçtim.




İndirimde 5 tl ye aldığım bu far, şimdiye kadar aldığım en ucuz ama en çok yüzümü güldüren kozmetik ürünlerimden biri oldu. Aslında çok fazla beklentim yoktu fakat 5 tl olunca ne kaybederim ki düşünmüştüm, aldığım günden beri her gün makyajımda kullanır oldum, elimden düşürmüyorum. 




Bu serinin ambalajı gerçekten çok özenilmiş, albenili tasarlanmış.
Kutuların üzerinde kadife kumaştan süsler var, insan atmaya kıyamıyor. 2 gr'lik sade ve sağlam ambalajında satılan bu tekli far sedefli yapıda. Sim içermiyor fakat günlük kullanıma uygun bir sedefli far. Rengin kendisinden olsa gerek düğüne gider gibi yapmıyor insanı.
Nasıl tarif etsem bilemedim, biraz gri hafif mor ve çok az da kahve ile gümüşün karışımı bir renk. Yumuşak dokuda, tozutması neredeyse sıfır fakat ben en iyi uygulamayı parmak uçlarımla yaptım.
Fırçaya alınca sedefli görüntüsü biraz azalıyor ve pigmentasyonu düşüyor sanki. Yine de bu fiyata alınabilecek süper bir far. Kalıcılığı orta, far bazı ile yüksek oluyor, tüm gün görüntüyü koruyor.



Pürüzsüz ve yoğun bir bitirişe sahip. Ben bu renk ve siyah göz kalemi ile şimdiye kadar yaptığım en kolay ve çekici buğulu göz makyajımı yaptım diyebilirim. Gece-gündüz farketmiyor, harika görünüyor.




Bir de çok hafif nemli far fırçası ile uyguladığınızda gece makyajı için kusursuz bir hal alıyor. Ama fırçanın nemi çok az olmalı ki farı taşlaştırmasın.



Pratik aç kapa ambalajında makyaj çantanızda dökülüp saçılma riski taşımıyor ki zaten ufak bir şey. 
Normal satış fiyatı 25 tl, fazlaca indirime giriyor. Tek başına iş gören farları seviyorsanız şans verebilirsiniz.
Ürün İtalya üretimi ve açıldıktan sonra 18 ay kullanım ömrü var. İçerik olarak klasik Flormar fakat paraben ve türevlerini barındırmıyor. 
Flormar'ın sitesinden ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. 
Sevgiler
Evrim

18 yorum:

  1. Bnde yazdim alisveris listeme tesekkurederim :) cok guzelmis ♡♡

    YanıtlaSil
  2. Mutlaka bakıcam bu farlara zaten çok merak ediyordum:)

    Sundaybunday.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Çok ama çok severek kullandığım bir far, benim de beklentimin üzerinde çıktı, özellikle göze sürünce ortaya çıkan renk harika,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katılıyorum canım, gözde şahane duruyor gerçekten. senin de severek kullanman mutlu etti =)

      Sil
  4. Heryerde ne izmirde ne bursada nerde arasam bu rengi bulamadim tum renklerden bol bol vardi bu yoktu en sevdigim far rengidir bu benim de bi turlu bulamadim iste:) bu serinin aydinlaticisi da cok guzel ona da bak derim su kopuk gibi kavanozda olan hani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım umarım bulursun, genelde internet sitesinde oluyor ben ne zaman baksam var, indirimlerde stoklar hızlı yenileniyor flormarda, inşallah kavuşursun harika bir far. dediğin aydınlatıcıya da bakacağım teşekkür ederim =)

      Sil
  5. rengi muhteşem görünüyor listeye aldım :)

    YanıtlaSil
  6. Almanya Flormar ürünleri Türkiye´ye göre 2 kati fiyatla satiliyor ben de uzak duruyorum. Merak ettiklerimdendi ellerine saglik canim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiyeye geldiğinde şans verebilirsiniz belki canım :) Gerçi bu far İtalya üretimi oraya daha yakın ama :)

      Sil
  7. Rengi harika görünüyor bende alicam indirimde:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şu an indirimde 10 tl, ben öncekinde almıştım sitesinden :)

      Sil
  8. bence çok güzel bir renk ben de aldım ve çok seviyorum ...güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de :) bu serinin en çok satılan rengi sanırım, kiosklarda stoğu çabuk tükeniyor :) siz de güle güle kullanın, teşekkürler

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...