6 Haziran 2015 Cumartesi

Rimmel London Wake Me Up Salatalık Özlü Rimel (Maskara)

Merhabalar!
Rimmel London'un sevdiğim pek çok ürünü var. Gün geçtikçe daha çok bağlandığım bir marka oluyor.


Uygun fiyatlı kozmetik ihtiyacımı gayet güzel karşılıyor. Bu sefer de salatlık özlü maskarasıyla bir yeniliğe imza atmış. Watsons'tan 20 tl ye aldığım bu maskaraya bayıldım.



Wake Me Up yani diyor ki Uyandır Beni. Maskaranın tam olarak yaptığı şey bu. Diyelim ki sabah uyandınız, hazırlanıp çıkmanız gerekiyor. Makyaja harcayacak çok vaktiniz yok. Göz makyajı en çok uğraştıran kısımlardan biridir, hele ki rimel sürmek. Ama bu maskarada böyle bir dert yok.


Kullanır kullanmaz farkını hissettiren ürünlere bayılıyorum. Sür ve çık. Rengi siyah. Maskara kirpiklerinizde takma kirpik etkisi yaratmıyor, upuzun yapıp dolgunluk yaratmıyor. Zaten böyle vaatleri de yok. Ama güzel yanı da bu. Hepimizin bunları yapan rimelleri var zaten. Bu rimelin özelliği doğal durması, kirpiklerinizi güne hazırlarken beslemesi ve uygulama kolaylığı sağlaması. İnanılmaz kolay sürülüyor, hayatımda hiç böyle kirpiklerimden kayan bir rimel görmemiştim. Sürerken sanki rimel sürmüyorsunuz da bakım yağı sürüyormussunuzcasına kolay kayıyor ve misssler gibi salatalık kokuyor. Tabi yağ gibi hissi olsa da öyle yağlı bir yapısı yok yanlış anlamayın. İçerdiği vitaminler ve salatalık özü ile kirpiklerimin keyfinin yerine geldiğini ben bile hissettim. Canlı ve alabildiğine doğal ama seksi siyah kirpikler yapıyor. Kesinlikle topaklanma yaptığını gözlemlemedim ve kirpiklerimi tek tek ayırıyor.


Anında taze bir görünüm veriyor gözlere. Yapacağınız hafif, fresh bir yaz makyajında favoriniz bu rimel olabilir. BB kremlerin, nude tonların yanına çok yakışacak bu rimeli denemenizi öneririm. Abartıdan uzak, ağırlık hissi vermeyen bir maskara. Tabi farklı ihtiyaçlarınız varsa, dolgunlaştırma, uzatma vs gibi, sizi tatmin etmez. Ancak arada sırada kapkara boyanmaktan yorulan kirpiklerimiz de bu güzel bakımı, rahatlığı hak ediyor bence. Ambalajı da parlak yemyeşil enerjik bir ambalaj olmuş. Fırçasının şekli de güzel. Ben çok sevdim. Siz de bir şans verin derim.
Sevgiler
Evrim

7 yorum:

  1. Ambalajı yeter:) Bloguma beklerim ben de:) Hatta bi çekiliş başlattım bakarsan sevinirim:)

    YanıtlaSil
  2. indirimde bakayım buna merak ettim wake me up ın fondötenini seviyorum çünkü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet 19.90 dı watsons'ta. denemek için uygun bir fiyat, bence beğenirsiniz :)

      Sil
  3. wake me up mı yoksa The Rocket mı onerirsin maybellineden ? bilmiyorum denedin mi ama karar veremedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba. ben kullanmadım ama yakın arkadaşım rocket in çok fazla topaklandığını söylemişti. özelliği olan, piyasadakilerden çok da farklı bir ürün değilmiş. ama wake me up muhteşem gerçekten. farklı ve güzel bir deneyim yaşamak istersen onu öneriyorum kesinlikle :)

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...