8 Haziran 2015 Pazartesi

Rimmel London Stay Matte Long Lasting Pressed Powder / Pudra - 001 Transparent

Merhaba! 
Sonunda kullandığım pudra bitti ve ben de uzun zamandır merak ettiğim Rimmel'in Stay Matte pudrasına kavuştum.


Daha önce Essence'nin matlık sağlayan pudrasını kullanıyordum ve çok memnundum. Bu pudrayı da 3-4 haftadır kullanıyorum.
Normal fiyatı 16 tl'ydi, ki bence marka için uygun. Performansını da beğendim. Bütün yazılarımda belirttiğim üzere cildim karma/yağlı ve sıcaklar da basmışken matlık veren her ürün dostumdur :) Pudrayı hem matlık veren köpük fondötenimin üzerinde, hem başka normal sıvı bir fondötenimin üzerine sürerek bir çok kez test ettim. Sürdükten sonra yaklaşık 5-6 saat boyunca parlamayı engelliyor, parlama olmaya başladığında da cildim birden foşş diye yağlanmıyor, t bölgemde çok hafif hafif başlıyor. Performansı gerçekten anlatıldığı kadar varmış. Ben uygulamayı yüzümün geneline pudra fırçası ile, T bölgeme de biraz daha sabitleyici olsun diye pudra süngeri ile yapıyorum. Bendeki tonu 001 transparent olanı, eğer çok çok süngere sürüp yüzünüze uygularsanız biraz fazla kaçıyor, dikkatlice ve hayalete dönmeden uygulamalısınız. Ama öyle tozutan bir yapısı yok.


14 gramlık kutusunda satılıyor, yanında süngeri yok. Bu pudra ile ilgili sevmediğim tek şey ambalajı oldu. Gerçekten çok dandik bir kapağı var, şöyle bir sürelik kullanımdan sonra gevşeyen, çabuk açılan türden, şeffaf plastik bir kapak yapmışlar. Fiyatı uygun diye mi özenmemişler bilemedim. Yani çantaya hop diye atarsanız uzun bir günün ardından kapağı açılmış pudranızın, ev anahtarınızla kombin olmasına şahit olabilirsiniz benden söylemesi. Ama almamak için sebep mi? Kesinlikle hayır :) Dikkatli kullanımda çok büyük bir sorun olmaz. Böyle bir performans bu fiyata mükemmel bence. Ürünün içerik bilgisini resimleyemedim çünkü güvenlik bandını tam üstüne yapıştırmışlar, çıkarmaya çalışırken yırtıldı -_-
Ambalajı dışında başarılı bulduğum, bittikçe alacağımı düşündüğüm güzel bir pudra. Bir kaç tonu var, işini iyi yapıyor, gün boyu olmasa da uzun saatler boyu etkili. Dikkat ettiğim bir başka şey de şuydu, matlık veren fondötenimle bu pudrayı uyguladıktan sonra göz kalemlerim bu sıcakta bile akma yapmadı. Far bazı kullanmamıştım, yine de başarılı buldum. 
Şimdilik bu kadar. Blogumu takibe almayı unutmayın :)
Sevgiler
Evrim

5 yorum:

  1. Ben de eski pudramı bitirip aynen böyle dedim :D

    YanıtlaSil
  2. Merhaba :) tatlım severek okudum içerik olarak inceleme fırsatı bulamadım. Eğer içeriği de iyiyse alacağım ürünler arasında. Zira sen memnunsan ben de memnun kalacağıma inanıyorum. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  3. Yani içeriğimi ben de göremedim evet ama piyasadaki çoğu bilindik markanın pudraları aynı şeyleri içeriyor. Cildim herhngi bir reaksiyon göstermedi ki hassastır. Yine de araştırarak almanda fayda var tabii ki =) Umarım memnun kalırsın. Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Sıklıkla pudra kullanmıyorum ama aldığım 1-2 pudradan birisidir. Ben de çok seviyorum. Blogunun 7. takipçisiyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Biliyorum zaten şu aşamada takipçim az olduğundan hepinizin ismini tek tek ezberledim :) Ben de sizi takipteyim :)

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...