11 Haziran 2015 Perşembe

Note Luminous Silk Tekli Göz Farı - No 10

Herkese merhaba!
Yanılmıyorsam geçtiğimiz yıl Nihat Odabaşı'nın imzasıyla raflarda yerini alan Note Cosmetics'i hepimiz duymuşuzdur.


Elimde çok fazla ürün olduğu için ilk çıktığında hiçbir şey almamıştım, şimdi Note'dan bir göz farı alarak ilk denememi yaptım.



Ürün siyah minik kutusunda, 4.5 gr lık ambalajında satılıyor. Bendeki rengi 10 numara. Kutunun üzerinde tüm cilt tipleri için olduğu, paraben içermediği ve dermatolojik olarak test edildiği yazıyor. Ayrıca içerdiği antioksidan E vitamini ile cildi nemlendirirlen serbest radikallere karşı da koruma sağlıyor. 


Ben bu renge bayıldım çünkü bordo-vişne tonlarında göz makyajı yapmayı çok seviyorum. Pigmentasyonu çok başarılı, iki kat sürüldüğünde tam rengini veriyor. Tozutma sıfıra yakın.



Dokusu öyle ipeksi ki, neredeyse kremsi, ayrıca sedefli diyemeyeceğim kadar az bir ışıltısı var ve sim içermiyor, mata yakın. Çok hoş bir renk. Şarap gibi. Sürümü kolay, ister fırça ile ister elle kolayca uygulanabilir. Kalıcılığı da oldukça uzun  sürüyor diyebilirim.



Yanında aplikatörü yok fakat kapağında aynası var. Gün içinde oturduğumuz yerden parmağımızla bile tazelemeye imkan veriyor. Kokusu çok hafif, güzel, E vitamini içerikli bir koku. Biraz Nivea el kremini andırıyor ama burnunuzu ürüne sokmadığınız sürece kokusu gelmiyor:)


Ürün İtalya üretimi ve ülkemize ithal olarak geliyor. Ben alışverişimi internetten yapmıştım, aldığım siteyi buradan görebilirsiniz. İndirimli fiyatı 12 tl'ydi ama normal fiyatı da bu performansa göre oldukça uygundu. Eğer bu renk farlardan hoşlanıyorsanız ve uygun fiyatta arıyorsanız bu ürüne bir şans verebilirsiniz. Ayrıca ürünü kendi sitesinde incelemek isterseniz de buraya tıklayabilirsiniz.


Note Kozmetiğin hayvanlar üzerinde deney yapmadığını da belirtmeliyim.
Sevgiler
Evrim

7 yorum:

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...