24 Haziran 2015 Çarşamba

Essence The Matt XXXL Longlasting Lip Gloss - 06 Soft Nude

Merhaba!
Sonunda aradığım lipglossu buldumm! Ben o simli, parlak, vıcık vıcık parlatıcılardan nefret ederim. Bu yüzden hiç gidip lip gloss almamıştım. Ama Essence kafamızdaki lipgloss mantığını değiştirecek bir ürün yapmış. Bildiğim kadarıyla bu lipgloss serisi Essence'nin en eski ürünlerinden biri, yeni değil ama ben yeni keşfettim.



Yaşadığım yere en yakın Gratis'te hiç bir zaman güzel şeyler kalmaz, kalanlar da hep mıncıklanmış olduğundan alamam ama bu kez başka bir mağazaya gidebildim ve tesadüfen The Matt serisini bulabildim. İçlerinden en sevdiğim renk 06 Soft Nude oldu. Bir blogda bu ürünün Mac Kinda Sexy'ye çok benzediğini, muadili olabileceğini okumuştum. O zamandan beri aklımdaydı sonunda kavuştuk :) Saçlarım kızıl olduğundan öyle canlı pembe rujlar kullanamıyorum, ama bu nude tonlarındaki pembelere bayılıyorum hem ojede hem rujlarda.

Yapısından bahsedecek olursak öyle akışkan bir lip gloss değil. Zaten tüpte olduğu için aplikatörlü fırçası ile sürülüyor ve fırçanın ucu çok pratik, kolay uygulama sağlıyor.



Kokusu vanilyalı kek gibi. 4,5 ml'lik ambalajında yanılmıyorsam 8 tl civarında satılıyordu. Açıldıktan sonra ömrü de oldukça uzun, 2 yıl. 





Fotoğrafta biraz turuncu tonlarında çıkmış ama aslında tamamen pembe ama sanırım soğuk alttonlu bir pembe. Kinda sexy yi bilenler rengi kafalarında canlandırabilirler. Kapağında The Matt yazması beni almaya teşvik eden nedenlerden biriydi çünkü hem lip gloss hem de mat olan bu ruju merak ediyordum.




Beni hayal kırıklığına uğratmadı, matlığını çok sevdim, tabii daha mat olabilirdi ama sanırım o zaman da sürümü bu kadar kadife gibi olmazdı ve dudağı çok kuruturdu diye düşünüyorum. Çünkü benim nemsiz dudaklarımda bile kuruma, pütürlenme yapmadı. Sürdükten sonra bir kaç dakika iyice kurumasını beklerseniz iyi oluyor ve kuruyunca dudakları yapış yapış yapmıyor, dudaklarınıza yumuşacık bir his veriyor. Kalıcılığına gelecek olursak yemeye içmeye çok dayanmadı bende ama bardağa ilk dokunduğum anda da ruj bardakta kalmadı kesinlikle. Birşey yiyip içmezseniz birkaç saat boyunca çok güzel kalıyor diyebilirim. Ben fiyatına göre verdiği matlığı ve kalıcılığı sevdim. Görürseniz ve denemeyeniniz varsa bir şans verebilirsiniz, başka bir çok güzel rengi de vardı.
Sevgiler
Evrim

6 yorum:

  1. Bu seriyi çok merak etmene rağmen bir Türk'ü deneyemedim.Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim çok :) Ben de aynı şekilde aylardır ara ara ara ki bulasın :) sonunda denk geldik istedigim rengiyle :) darısı sizin başınıza gerçektn güzeller :)

    YanıtlaSil
  3. bende kırmızısı var sanırım mevsimde dolayı kullanamıyorum ama çok kalıcı ve çok pigmetli.. güle güle kullan bu renk de çok güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) tavsiy edebileceğim bir renk gerçekten. kırmızısı da harikadır eminim :)

      Sil
  4. Ben bu serinin Gloss larını çok begendim güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...