24 Haziran 2015 Çarşamba

Essence I Love Stage Göz Farı Bazı

Herkese merhaba!
Essence'nin çoğu ürününü severek kullanıyorum. Bu far bazını da ilk kez aldım.



Aslında kullandığım ilk far bazı olacak çünkü buna ihtiyaç duyma sebebim, pigmentasyonu az olan birkaç farım ve yağlı göz kapaklarım. Onları çöpe atmaktansa gözümdeki kalıcılıklarını artırmak istedim. Tabi bütün güzel farlarım bu bazdan nasibini alacak.
Öncelikle ambalajına değinmek isterim. Görünüşü ve kullanımı lip glosslara yani dudak parlatıcılarına benziyor. Ucunda minik aplikatör süngeri var. 4 ml'lik şişesinde fiyatı 10 tl civarında olması lazım. Açıldıktan sonra 6 ay ömrü var. 



Rengi şişede ve fırçada koyu duruyor (tek tonu var) ancak göz kapaklarınıza uyguladıgınızda hiç de öyle gelmiyor, cilt rengi ile bütünleşiyor, bana gayet açık geldi sürünce. Göz kapağındaki damar görünümünü ortadan kaldırıyor ve rengi eşitliyor, bu yönden bir nevi kapatıcı görevi de görüyor. Pıt pıt pıt diye fırçanın ucuyla minik minik 2-3 kez dokunmanız sanırım ortalama bir göz kapağına yeterli olacaktır.



Performansını çok iyi buldum. Üzerine farı sürerken çoktan kurumuştu zaten bir iki dakika alıyor kuruması. Dağılma bulaşma yapmadı. Normalde birkaç saat sonra yağlanan göz kapaklarım ilk kez yağlanmadı ve far ilk sürdüğüm gibi kaldı. Tabi burda farın kalitesi de önemli ama bendekiler de öyle çok pahalı markaların farları değiller. Yine de performansı beni şaşırttı ve daha önce neden hiç far bazı kullanmamışım dedim.
Temizlemeye sıra gelince teste etmek için önce suyla yıkadım gözümü. İyice ovuşturdum, farda hafif bir dağılma oldu ama temelinde yerinden oynamadı. Makyaj temizleyici ile kolayca çıkarabildim.
Pratik uygulanan ve beklentimin üzerinde işime yarayan bu far bazı favorilerim arasına girdi diyebilirim. Merak edenlere duyurulur :)
Sevgiler
Evrim

2 yorum:

  1. ben ikinci tüpümü kullanıyorum şimdi oldukça severim bunu buldukça da alırım..

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...