22 Mart 2016 Salı

Moshos Garden Lava Nail Care - Tırnak Bakım Yağı

Herkese yeniden merhaba!
Bugunku yazımın konuğu ürünlerini çok sevdiğim bir marka olan Moshos Garden'a ait bu doğal yağlardan oluşan tırnak bakım yağı.



Felsefe olarak doğaya ve hayvanlara saygılı, insan sağlığını tehdit etmeyecek, kimyasaldan uzak ürünleri olan Moshos Garden gün geçtikçe kendini geliştiriyor. Bu tırnak bakım ürününü de yaklaşık 2 aydır düzenli kullanıyorum. Başka marka tırnak bakım yağlarını da kullanmış biri olarak elimin en çok gittiği bu oldu son dönemde.

Bu tarz ürünlerin sabırla ve düzenli kullanıldığında etki etmeye başladığını düşünüyorum. Yine de bu ürünün faydalarını görmeye başlamam iki haftadan uzun surmedi. Artık tırnaklarım belli bir sağlığa ulaşsa da bunu sürekli sabit tutmak, artırmak adına bakım yapmayı hiç ihmal etmiyorum. Haftada bir manikür yapıyorum, iki günde bir de bu ürünü uyguluyorum. Uzayamadan kırılan tırnaklara veda ettim diyebilirim.




Özelliklerine gelecek olursak; renklendirici, koruyucu, paraben, parfüm, mineral yağ, petrol türevleri, dea, tea, mea, silikon, sülfat, sls, sles, pegs yani doğal kaynaklı olmayan hiçbir kimyasal içermiyor. Tamamen bitkisel özlerden oluşuyor. Nemlendirme adına fındık, hint ve badem yağı içeriyor, kütiküllerin onarımı için jojoba yağı ve mineral-vitamin-antioksidan özellikleri olan aloe vera barındırıyor.  

Vaatleri arasında tırnakların kuruyup çatlamasını, katman katman ayrılmasını engellemek, tırnağa gerekli olan doğal bakımı sağlarken nemlendirmek, kolay kırılan tırnakları güçlendirmek ve güçlendirdiği tırnağın sağlıklı uzamasına katkıda bulunmak var. Bu yüzden hem onarım hem de hızlı uzamada büyük etkisi var.



Şahsen büyük uğraşlar ve çeşitli ürünler sonucunda tırnak problemlerim minimuma inse de tekrar etmemesi ve oje, temizlik vb gibi nedenlerden dolayı meydana gelebilecek yıpranmaların önüne geçmesi, tırnak sağlığını stabil tutması adına bu ürünü çok sevdim. Vaat ettiği her şeyi yerine getirdiğini düşünüyorum. 



Kullanım açısından belli bir sınır yok. İstediğiniz zaman damlalık yardımıyla tırnaklarınıza damlatıp güzelce emilene kadar masaj hareketleriyle yediriyorsunuz. Çok kötü durumdaki tırnaklar her gece yatmadan önce uygulayabilirler, ben haftada 2-3 kez uyguluyorum. Önemli olan ojesiz, temiz tırnaklara uygulanması. Ben manükür sırasında ve sonrasında sürdüğüm ojenin üzerine de uyguluyorum. Kütiküllerimin ojeden zarar görmesini engelliyor. 
Ürün tamamen doğal olduğundan içim son derece rahat. Kimyasallar olmadan da bakım ve güzellik sağlamanın mümkün olduğunu bizlere kanıtlıyor. Ayrıca vegan ve hayvanlar üzerinde asla deney yapmayan bir ürün/marka olduğunu da belirtmeliyim. 20 ml'lik cam şişesinde gayet sağlıklı. Türk malı, PETA onaylı, cruelty free, vegan&vejeteryan ve organik içeriklerden elde edilmiş. Açıldıktan sonra 1 yıl ömrü var.
Doğal, temiz içerikli, hayvan zulmüne karşı ürünleri özellikle tercih ediyorsanız markayı ve bu güzel tırnak bakım yağını şiddetle tavsiye ederim.




Ürünü satın almak için buraya tıklayabilrsiniz.
Sevgiler
Evrim

8 yorum:

  1. Moshos Garden ürünlerini seviyorum tırnak yağı da almayı düşündüğüm ürünlerinden. Teşekkürler paylaşımın için ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rıca ederim canım pişman olmazsın, be nde kaş kirpik yağını merak ediyorum =)

      Sil
  2. Tırnak bakımını merak ettim onunla ilgili de bir yazı bekliyorum canım. Bu ürünü de almak istiyorum tam benlik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en kısa zamanda aklımda o halde canım :) aslında daha önceki bir yazımda kısaca bahsetmiştim ama detaylısı da gelir. arama kutucugunda tırnak bakım rutinim yazınca geliyor, başka bir ürün ile yazmıştım =)

      Sil
  3. Tırnakların çok güzel maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. bu noktaya gelebilmek için sıkı bir uğraş verdim =)

      Sil
  4. bundan önceki seri yağını yaklaşık 2 yıl kullandım ve çok başarılı buldum bunun da iyi olacağını düşünüyorum ama henüz denemedim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ikisi arasında fark olacagını snamıyorum, kalite adına ambalajları yineliyorlar arada sadece =) umarım seversiniz

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...