4 Mart 2016 Cuma

Isana Young Love Birds Duş Jeli - Blogger Edition

Merhaba!
Bu yazımda sizlere kullanmayı sevdiğim, kokusundan keyif aldığım bu duş jelini anlatacağım.



Rossmann'da satılan Isana markasına ait duş jellerini çoğumuz biliyoruz. Bunlardan biri de Isana Young Love Birds Blogger Edition duş jeli. Adından da anlaşılacağı üzere ürün, bloggerların ortak çalışmasıyla ortaya çıkmış bir duş jeli.
Gerçekten renkli ve şirin bir ambalajı var. Kokusu da mükemmel. Tam yazın duş alırken kullanmak isteyeceğiniz türden, kırmızı-mavi orman meyvelerinin karışımı bir koku. Ben en çok böğürtlen ve yaban mersini algılıyorum kokudan. İştah açıcı ve eğlenceli gerçekten. 
Şeffaf fuşya renginde ve akışkan bir yapıya sahip. Çok başarılı köpürüyor ve güzel temizliyor. Benim cildimi kurutmadı. Kokusu duş sonrası orta kalıcılıkta, biraz daha kalıcı olsa iyi olurdu ama olsun. 
300 ml'lik mavi ambalajında 3,5-4 tl arası bir fiyata sahip. İçeriği klasik bir duş jelininkiyle aynı ama paraben ve türevlerini içermiyor. Açıldıktan sonra 1 yıl kullanım ömrü var. Butun Isana ürünleri gibi bu da Almanya üretimi. 
Isana Young serisindeki bu sınırlı sayıda üretilen duş jellerinin bir kaç farklı çeşidi bulunuyor. Hepsi birbirinden güzel koksa da bunun üzerindeki sevimli kuşlar ve kokusu benim kalbimi çaldı :)
Bu duş jelini Rossmann mağazalarında bulabilirsiniz, bazen indirimle çok daha ucuz olabiliyor.
Sevgiler
Evrim

12 yorum:

  1. çok güzel bir yazı olmuş canım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Ojelerinizle uyumlu güzel bir fotoğraf olmuş çok hoş:)

    YanıtlaSil
  3. Şeker şeker kokuyor,gerçekten temızlık hissi vermesi lazm ama benım duj jelı almam içün (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında bana çok şekerli gelmedi daha çok meyveli geldi, temizlik hissini bende hiç bir duş jeli uyandırmıyor. yani her duş jeli illa ki temizliyor sonuçta kimyasalı ona göre ama psikolojik işte. ben o hissi sadece beyaz sabundan alabiliryorum :)

      Sil
  4. Kokusuna baktım bunun çok hoştu :)

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. klasik duş jellerinden sıkıldıysanız yeni bir şeyler deneyebilirsniz :)

      Sil
  6. Bana hediye ettiginden bu ya:) Tam da bir blogger arkadaşa hediye edilesi,çok güzel bir ürünmüş gerçekten. Sırf güzel kokayım diye sabundan sonra bununla köpürtüyorum her yanımı :D Çok faydalı bir yazı olmuş,her magazada yok ama olsun denk gelirsem yine alıcam ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet beeğim ondan =) güle güle kullan. ben de öyle kullanıyorum sabundan sonra =) dediğin gibi blogger edition yazısını görünce ikimize de almadan edememiştim <3

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...