11 Mart 2016 Cuma

Himalaya Herbals Arındırıcı Maun Özlü Temizleyici ve Sıkılaştırıcı Tonik - Normalden Yağlıya Dönük Ciltler İçin

Herkese yeniden merhaba.
Bu yazımda sizlere bu bitkisel içerikli tonikten bahsedeceğim.


Himalaya Herbals'ın ürünleri zararlı kimyasallardan uzak ve bitkilerden elde edilen özlerle formüle edilmişler. Bu tonik/temizleyici de paraben ve sentetik renklendirici içermeyen, %100 bitkisel aktif içerikten oluşan çok güzel bir tonik. 

Fiyatı genel olarak uygun bence ama indirimlerde daha da uygun olabiliyor Gratis mağazalarında. 200 ml'lik ambalajında uzunca süre gitti. Etkisini anlamak için düzenli kullandım. Vaatleri arasında cildi kir ve yağdan arındırmak, sıkılaştırmak bulunuyor. Bence arındırma işlemini gayet güzel yapıyor, sıkılaştırmadan kasıt da bence anti aging olarak değil de cildi kendine getirmek ve gözenekleri şöyle bir toparlanmış göstermek için. Bu etkisini de gördüm, geçici de olsa verdiği fitlik hissini, gözenek sıkılaştırma etkisini yaşadım her kullandığımda. T bölgemdeki fazla yağı dengelememe yardımcı oldu. Siyah noktalarımın çıkmasını tamamen engellemese de oldukça azalttı ve oluşum süresini uzattı. Herhangi bir sivilce, kızarıklık vb yan etkisi olmadı.
Rengi şeffaf beyaz ve kıvamı su kadar akışkan, tam bir tonik kıvamında. Günlük yüz temizliğimin ardından tonik olarak da, gün makyajımın kabasını almak için temizleyici olarak da kullandım ve memnun kaldım. Mentol içerdiği için gözlerime değdirmedim. Hayatımın ürünü olmasa da markayı denemiş oldum ve kimyasallardan uzak olduğu için güvenle kullandım. 
Kokusu ilk başlarda çok yoğun gelmişti, limonlu-naneli bir bulaşık deterjanına benzetmiştim fakat zamanla alıştım ve daha çok bitkisel diş macunlarında olduğu gibi ferah, mentollü ve bitki bitki koktuğunu düşünüyorum. Zaten daha önce markanın diş macununu da kullanmış ve memnun kalmıştım, onun da yazısına buradan ulaşabilirsiniz.



Dermatolojik testten geçmiş, hipolerjenik ve gözenek tıkamayan bir ürün. Üretildiği yer adından da anlaşılacağı gibi Himalaya/Hindistan. İçerdiği bitkiler Himalaya dağlarıın eteklerinden toplanmış. Açıldıktan sonra 1 yıl tüketim süresi var.
İçeriği temiz ürünleri çok seviyorum. Markanın seri olarak her türlü cilt tipine destek olabilecek bir çok ürünü var. Bebekler için özel ürettiği bir seri de mevcut. Gratis mağazalarında bulabilirsiniz.
Siz Himalaya Herbals'ın ürünlerini kullandınız mı? Memnun musunuz? Yorum bırakırsanız çok sevinirim.
Sevgiler
Evrim

15 yorum:

  1. Hiç kullanmadım bu markayı. ama organik ürünler daha yüksek fiyatlı oluyor. Ondan içime pek sinmiyor açıkçası

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet organik ürünlerin daha pahalı olmasına ben de sinir oluyorum ama bu marka o kadar da pahalı değil, uygun bile sayılır

      Sil
  2. bu markayı çoğu blogerda gördüm, elimdekiler bitsin bir şans vereceğim teşekkürler yazı için ;)

    YanıtlaSil
  3. Markayı cok duydum ama hic deneme sansım olmamıştı, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirime girdiğinde cildine uygun olan ürünlerine bakabilrisin =)

      Sil
  4. Denemek istiyordum zaten sen böyle anlatınca da iyi geldi bana alacağım kesin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazıyı beğenmenize sevindim umarım ürünlerini de beğenirsiniz deneyince =) en azından içeriği kötü ve çok da işe yaramayan ürünler yerine mümkün olduğunca doğal kaynaklı ürünler denemek daha iyi olabilir =)

      Sil
  5. Bu ürünü ne zamandan beri kullanmak istiyordum sizin blogunuzda görünce iyice emin oldum ve kullanmaya başladım gerçekten de çok iyi bir ürün teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bğenmenize sevindim umarım uzun vadede de memnun kalırsınız :) sevgiler

      Sil
  6. DUDAKLARIMIN USTUNDE DELIKLER OLUSTU ONLARI YOK ETMEM ICIN ETKILI BISEY ÖNERIR MISIN :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, bahsettiğiniz delikler kozmetik ürünlerle değil de bir cilt doktorunun tavsiye edebileceği şeylerle geçer diye düşünüyorum çünkü delikse gerçekten ciddi bir deri hastalığının habercisi olabilir, yorum yapıp öneride bulunmam doğru olmaz en kısa zamanda doktora danışın lütfen. sevgiler... =)

      Sil
  7. fiyat tam olarak nedir acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, yazıyı yazalı iki yıl oldu neredeyse, güncel fiyatını bilmem mümkün değil malesef, Gratis mağazalarından öğrenebilirsiniz. Sevgiler

      Sil
  8. Arkadaşlar hayatımda kullandığım en iyi tonikti clarins darphin vichy neler neler kullandım ama bu bir harikaydı.su an piyasada yok...çok üzgünüm.bulan varsa nerede buldu bana yazsın ne olur.🙇‍♀️

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...