18 Nisan 2016 Pazartesi

Splat Diş Macunları - Green Tea, Sea Minerals, Love ve Biocalcium

Herkese mutlu haftalar!
Bugün sizlere Gratis sayesinde ulaşabildiğimiz, Rusya’nın önde gelen profesyonel ağız bakım ürünlerini üreten Splat markasına ait bu diş macunlarından bahsedeceğim. 



Aslında almak istediğim başka çeşitleri de var ama şimdilik sadece bu dördünü bulabildim, onları bile zar zor denk getirdim ve indirimde olmasa bile aldım. Çünkü Splat'ın her ne kadar bir sürü çeşidi olsa da ben Gratis'lerde hep iki - üç tanesini görüyorum. Ya gelmiyor ya da gelir gelmez tükeniyor. Öyle zor yani bulmak. Bu arada ilk başlarda sadece Gratis'te satılıyordu ancak bazı online alışveriş sitelerinde de satıldığını gördüm. Yeni çeşitlerini aldıkça yazıyı güncelleyeceğim.




Gelelim Splat'ı diper diş macunu markalarından ayıran özelliklerine. Splat kendine ait AR-Ge laboratuvarlarında yüksek kalite içerik ve malzeme ile üretim yapıyor. Rusya ve Türkiye'den başka bir çok ülkeye de ihracat yapıyor. Ürünlerinin içinde kısa ya da uzun vadede insan sağlığını tehdit eden maddeler, kimyasallar kullanmıyor. Bitkisel ve doğal içerik kökenli çalışıyor. 
Hem yetişkinler hem de çocuklar için her probleme çözüm kaynaklı ürün çeşitliliği mevcut. Diş macunlarının dışında diş ipleri, diş fırçaları ve ağız çalkalama suları da mevcut. 




Diş macunları ise bir kaç kategoriye ayrılıyor. Şimdilik Professional, Special, Express ve Junior olmak üzere 4 ana kategorisi var. Bunların her birinde çeşit çeşit diş macunları bulunuyor. 
Bendeki çeşitlerini kısaca tanıtayım.

Splat Professional Biocalsiyum:




100 ml'lik ambalajında, Bio-aktif bileşen olarak Polydon, Kalsiyum Laktat, Nano-Hidroksiapatit, Papain, Sodyum Bikarbonat, Omega-3 içeren diş macunu. Diş minesini güçlendirerek onarımını hedefliyor ve güvenli yollardan beyazlık sağlıyor. İçerdiği enzimler diş yüzeyinde oluşan tabakanın çözülümünü sağlıyor. Sodyum Bikarbonat ise ağzın asit-baz dengesini koruymaya yardımcı oluyor. Ürün florür, triklosan, klorheksidin, çözünebilir fosfat, renklendirici, alkol ve petrol kaynaklı diğer ürünleri içermiyor. Beyaz renkli ve ferahlık sağlıyor. Açıldıktan sonra 1 yıl ömrü var.

Splat Professional Green Tea:




100 ml'lik ambalajında, Bio-aktif bileşen olarak İnci özü, Lavanta Bio-Konsantresi, Yeşi Çay özü, Papatya özü, Adaçayı özü, Polydon, Tetrapotasyum Pirofosfat ve Papain ieçren diş macunu. Triklosan, Klorheksidin ve Florür içermiyor. Düzenli fırçalamada inci özü dişleri güçlendirerek diş çürüklerinin oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. Aktif bileşenler diş etlerini beslemeye, derinlemesine temizlemeye yardımcı oluyor. Bitkisel içeriği ile de dişlerin doğal beyazlığını korumasına yardımcı oluyor. Rengi açık yeşil ve ağzı yakmıyor. Açıldıktan sonra 1 yıl ömrü var. 

Splat Special Love:




Kutusunda 'Sevenlere Özel' yazan ve beni güldüren, mis kokulu, yarı şeffaf kırmızı renkli, jel formdaki tatlı diş macunu. Beyazlatma, uzun süreli ferah nefes ve bakterilere karşı kapsamlı koruma özelliklerine sahip. Özellikle Herpes virüsüne karşı da ağız korumasına yardımcı oluyor. Diş yüzeyindeki lekeleri nazikçe temizliyor. İçerdiği aktif bileşenler olan Japonya Perillası tohumu ekstresi, Dipotasyum Glisirizin, Doğal Disakkarit, Lisozim ve Sodyum Lauril Sarkosinat sayesinde plak oluşumunu ve diş çürüklerini engellemeyi hedefliyor. Genel olarak diş ve diş eti problemlerine karşı da bariyer oluşturuyor. Sls, Florür, Triklosan, Klorheksidin, Sakarinat ve Alkol içermiyor.  75 ml ve açıldıktan sonra 1 yıl kullanım ömrü var.

Splat Special Sea Minerals:




Tam da benim gibi 'Deniz severlere Özel' tasarlanan bu diş macununu da keyifle kulanıyorum. Yapısı jel formunda ve deniz yeşili yarı şeffaf renkte ve deniz nanesi içeridğinden mentollü bir kokusu var. Deniz ferahlığı veriyor diyebilirim. 75 ml'lik ambalajında satılıyor. İçerdiği mineraller ile diş minesini güçlendirmeyi hedefliyor ve diş çürüklerine karşı koruma sağlıyor. Deniz yosunları da diş eti sağlığının korunmasında önemli bir rol oynuyor. Florür içeriyor böylelikle çürükleri önlüyor.  Aktif bileşen olarak deniz mineralleri, Spirulina ekstresi, kaya yosunu ekstresi, Polidon ve Hidroksiapatit içeriyor.  Zararlı kimyasallar içermiyor. Açıldıktan sonra 1 yıl kullanım ömrü var.

Hangisini en çok seviyorsun derseniz hepsini derim çünkü hepsinin sağladığı şeyler temel de aynı olsa da gerek tatları gerekse özel ihtiyaclara yönelik olmalarından dolayı hepsini çok seviyorum. Ruh halime göre canım hangisini isterse onu kullanıyorum. Böylece diş fırçalamak tembellik olmaktan çıkıyor ve eğlenceli bir hal alıyor benim için. Hepsinden çok memnunum. Genel olarak ferah nefes, komple ağız bakımı, beyazlık sağladıklarına katılıyorum. Hiç biriyle ilgili bir memnuniyetsizlik yaşamadım, her hangi bir sağlık sorununa da neden olmadılar aksine Splat ürünlerini kullanmaya başladığımdan beri diş eti kanamalarım, ağrılarım kesildi, sararma derdi çekmiyorum. Bilinen klasik macun markalarında olan 'aşınma' hissini de yaşamıyorum. 


Normal fiyatları 15-25 tl arasında değişiklik gösterebiliyor fakat indirimlerde yarı yarıya yakalamak mümkün. Hepsi aynı anda olmasa bile sık sık bir kaç çeşidini indirimde görüyorum. Ürünleri sitesinden incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Siz Splat ürünlerini kullanıyor musunuz? Favori ürünleriniz var mı? Yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.
Sevgiler
Evrim

10 yorum:

  1. Markayı ilk defa duyuyorum. Bildiğimden sasmama gibi bir huyum var. Ama bu kadar tavsiyeye denemeye deger

    YanıtlaSil
  2. Merhaba. Ben de takibe aldım. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Bir eczacı olarak ben de splat ürünlerini kullanıyor ve gönül rahatlığıyla öneriyorum. Çeşit zenginliği ve ihtiyaca yönelik doğal içerikler taşıması en önemli avantajı. Eczanelerden de tüm çeşitlerini kolaylıkla temin edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu duyduğuma çok sevindim, mutlaka bakacağım bundan sonra =) çok teşekkürler, sevgiler =)

      Sil
  4. yıllardır diş eti kanama problemim var. paradontax dişmacunu ve fırçası, oral-b fırça, sensodyn diş macunu dahil pekçok şey denedim. splatı nette hep görüyodum geçende gratiste bulunca hemen yeşil çaya atladım. 2 haftadır kullanıyorum. ilk kullandığım günden beri (paradontax diş fırçamı değiştirmememe rağmen) hiç bir diş eti kanaması olmadı. çoook memnunum ağızda da ferah bi koku bırakıyor. içinde florür de yok ayrıca tamamen bitkisel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle katılıyorum, ben de çok seviyorum yeşil çaylı olanı, bitkilerin gücü varken fazladan kimyasala ne gerek var zaten =)) sevgiler

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...