11 Mart 2016 Cuma

Oriflame Professional Yelpaze Yüz Fırçası

Merhaba!
Bahar gelmek üzere ve yaza az kaldı. Bizler de günlük makyajımızda giderek daha hafif ürünler kullanmaya başlıyoruz. Ya da 4 mevsim makyajını hafif ve yok gibi tercih edenlerimiz var. Böyle durumlarda makyaj fırçalarımız yardımımıza koşuyor. Neredeyse her markanın her çeşitte fırçası var artık. 



Ben de eskiye göre daha fazla fırçaya sahibim ve kendimi geliştirdikçe yeni şeyler deniyorum. Bugun de, çocukken resim dersinde kullandığıma benzettiğim bu yelpaze fırçadan kısaca bahsetmek istedim.


Oriflame temsilcisi olduğum için bir çok ürüne çok uygun fiyatlarla ulaşabiliyorum. Bu fırça da tam bir fırsat ürünü oldu benim için. Normal fiyatı 10 tl iken indirimli olarak 3 tl ye aldım.
Gerçekten en ucuz yelpaze fırçalar 25 tl den başlıyor neredeyse ve bana göre hepsi aynı işi görüyor. Bu yüzden bu fiyata bulunca kaçırmadım çünkü toz aydınlatıcılarımı uygulamak için bir fırçaya ihtiyacım vardı.



Ahşap saplı doğal kıldan oluşan bu fırça gerçekten çok hafif uygulama sağlıyor. Her ne kadar aydınlatıcı için tercih etsem de toz pudra uygulamada ve kontür yapmada da oldukça başarılı bence. Ürünü gereğinden fazla almıyor ve yapısı itibariyle hafif dokunuşlarla uygulamaya olanak sağlıyor. Gördüğüm en yumuşak kıllara sahip değil ancak sert hiç değil. Sentetik kıl içermiyor, dediğim gibi doğal kıldan üretilmiş.



Ben Mary-Lou'mu bu fırçayla uygulamayı çok seviyorum. Yelpaze şeklindeki açısı sayesinde elmacık kemiği,kaş kemiği gibi yerlerde kavisli uygulama yapabiliyorum. Çok doğal duruyor.
Şimdiye dek bir tane kılı bile dökülmedi zaten oldukça sağlam duruyor. En çok kullandığım fırça olmadığını göz önünde bulundurursak uzun yıllar gidebilir düşüncesindeyim.
Fırçanızın şekli çantada filan bozulmasın diye şeffaf koruma kılıfıyla geliyor, bu da bir artı.
Benim ilk yelpaze fırça deneyimim bu şekildeydi. Fiyatı indirimli-indirimsiz oldukça makul ve kaliteli bir ürün. Siz de merak edip almak isterseniz Oriflame satıcılarına başvurabilirsiniz :)
Sevgiler
Evrim

6 yorum:

  1. Eklipsinkini kullanıyorum onunda kıllarında hiç dökülme olmadı. hemde 3.50 tl civarı almıştım :) Teşekkürler yazı için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet muadillerine göre uygun fiyatlı drugstore markası sadece eklips var zaten adam gibi kalitede. :)

      Sil
  2. Ben de aydınlatıcımı yelpaze fırça ile uyguluyorum, benim fırçam da eklips, çok memnunum, sen de güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım teşekkürler, evet aydınlatıcı için biçilmiş kaftan bence de :)

      Sil
  3. Hala ındırımdeyse bende alırım değilse benımde ıhtıyacım var bu urune, eklıps alırım bende 5 tl suanda :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirimde eklipsler de uygun oluyor evet ama bana eklipsin yelpazesi hafif daha sert gelmişti buna göre. yine de şans verilebilir :)

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...