29 Mart 2016 Salı

Oriflame The One Kohl Göz Kalemi - Nude

Herkese merhaba!
Bu yazımda sizlere Oriflame'in uygun fiyatlı ve başarılı bir ürünü olan bu nude renkteki göz kaleminden bahedeceğim.





Ne zamandır gözümün alt iç kısmına sürebileceğim uygun fiyatlı, kalıcı, ten rengi bir kalem arıyordum. İç kısma açık renk kalem sürmenin gözleri büyük ve parlak gösterdiğini çoğumuz biliyoruz. Ancak beyaz kalemi ben sevmiyorum. Bana göre acayip sırıtıyor. Oysa ten rengindeki kalemler gözü iri gösterme işini çok başarılı bir şekilde yapıyor ve doğal duruyor, ben buradayım demiyor. 

Satın aldığımdan beri neredeyse her gün makyajımda kullandığım bir kalem oldu. Normal satış fiyatı 20 tl civarı fakat ben indirimde 4 tl'ye almıştım. Alırken de çok bir beklentim yoktu açıkçası sadece denemekten ne zarar gelir diye düşünerek almıştım. Beni şaşırttı ve göz makyajımın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Ben bu kalemi sadece alt kirpik kısmının içine sürüyorum. İki kat olarak uyguluyorum ve göz makyajımı yapıyorum. Gözümün alt içine bunu, alt kirpik diplerime de siyah göz kalemi sürünce olduğundan çok daha iri gözlere sahip oluyorum. Tıpkı animelerdeki kızların gözleri gibi oluyor hatta :) Eyeliner bile çekmeme gerek kalmıyor. 




Yumuşak sürümlü, rengi almanız için bastırıp kazımanız gerekmiyor. Gözünüzü acıtmıyor. Beyaz kalemlerde olduğu gibi kirpik diplerine pütür pütür bulaşmıyor, gayet homojen. En sevdiğim yanı da kalıcılığı oldu. Yani elimle sildiğim zaman siliniyor evet ama sabah sürdüğümde akşamüzeri hala gözümün içinde oluyor ki göz içine sürdüklerimiz genelde en çabuk silinenlerdir. Fiyatı indirimli/indirimsiz bu performansa göre bana çok uygun geldi. Nude göz kalemi arıyorsanız gidip Sephora'ya tonla para dökmeniz şart değil bence. Sonuçta günlerce kalmayacak gözümüzde zaten :)



Temiz, duru bakışlara, iri ve çarpıcı gözlere uzun süre sahip olmak için gayet yeterli bu kalem. Beyaz göz kalemlerinden ne kadar nefret ettiysem bu ten rengini de bir o kadar sevdim. Ben sadece iç kısmına uyguluyorum ancak istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Göz pınarlarını simsiz aydınlatmak için de ideal. 


Eski görünümü beyazdı, artık mor renkli bir kalem olarak satılıyor. 4 farklı rengi var. Asansörlü değil, ki bence bu her zaman artı bana göre çünkü öyle olunca ürünün ucunu sivri kullanmak istediğinizde açamıyorsunuz. Bu klasik kalemtraşla açılanlardan. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum yarısına gelemedim hergün kullanmama rağmen. Kalemin bereketlisi olur mu bilemiyorum ama ben aradığım ten rengi göz kalemini buldum. Siz de satın almak isterseniz en yakın Oriflame temsilcisine danışabilirsiniz.
Sevgiler
Evrim

14 yorum:

  1. Bu tarz ürünleri bende seviyorum.

    YanıtlaSil
  2. ten rengi bende kalem kullanmayı çok seviyorum. gözlerim benim çok kızarır herşeye. bu tarzkalemler ama o kızarıklığı yokediyor. bi süredir peşinde olduğum bi kalem vardi bugün sonunda alabildim sende 50kuruş fazla verdim. bakalım eğer beğenmezsem bunu aklimin bi kenarina yazdım.
    teşekkürler bilgi için
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim, evet o kızarıklığı alıp canlı ve sağlıklı bir görünüm veriyor nude kalemler =)

      Sil
  3. Fiyat/performans olarak bayıldım. Bende arıyordum Mac'ten alıcaktım hatta, çok daha uygun ve güzelmis :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mac bir parça daha kalıcıdır ama bu da saatler boyu kalıcıyken bence o kadar para vermek bir kaleme gereksiz, onun yerine başka ürün alırsın mac ten =) zaten içeriği temiz değil ne diye high end marka gibi gösteriyorlar bizim ülkede mac i hiç anlamam. yurtdışında drugstore ürünü muamelesi görüyor....

      Sil
  4. Sanırım bu ay satıştan kalktı bu ürün :) eğer bundan sonrası için uygun fiyatlı güzel bir nude almak istersen rimmel londona da bir bak derim. G7zel günlerde kullan Evrimcim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuzum kalkmadı, nisan kataloğunda indirimli hatta. çok satan ve sevilen bir ürün olduğundan kalkmaz ama bazen ambalaj değişikliğine gidiyorlar aynı ürünü yenilenmiş olarak satıyorlar belki öyle bir şeydir

      Sil
  5. Umarım bulup test etme imkanım olur. Çok merak ettim. Birde göz içine sürdükten sonra kirpik diplerine siyah nasıl sürdün? Ben sürünce olmuyor, nude olan hemen siyah oluveriyor :( Siyahımdan kaynaklanan bir sorun heralde :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben kirpik diplerime siyah, gözümün alt içine bunu sürüyorum. yani o derinin başladığı hafif kırmızı olan yere. kirpik dibinin hemen üstü. beyaz kalemde dediğin sorunu yaşadım ama nude da yaşamadım =)siyah kalemi hafif göz altına doğru kirpik dibine sdüreceksin ama, en dibine değil, yoksa gözlerin küçük görünür zaten =)

      Sil
  6. I would love to comment but all the images are missing :( anyway I love using colored eye pencils. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hi there, yes i am having some issues about the pictures but i am working on it and will fix. ofc i would love to join ur blog <3 lots of love

      Sil
  7. Siyah renk göz kalemide önerir misiniz kalıcı bişey zorla çıkartabilcegim bişey :) bu markanın siyah göz kalemi iyi midir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, oriflame in siyah göz kalemini hiç kullanmadım, hatta hayatımda tamamen akmayan uygun fiyatlı bir göz kalemi ile de karşılaşmadım. ama şu sıralar aksa bile bulaşmayan, buğulu bir efekt yaratan sevdiğim favori siyah göz kalemim flormarın smoky eyes kalemi. belki seversiniz, sevgiler =)

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...