18 Mart 2016 Cuma

Dermokil Special E Vitamini ile Yapılandırıcı Kil Maskesi - Normal ve Karma Ciltler İçin

Herkese yeniden merhaba!
Bu yazımda sizlere çok beğendiğim kil maskeleri arasına dahil olmayı başaran Dermokil'e ait bu maskeden bahsedeceğim.



Bendeki arkadaşım Tuğba'nın hediyesiydi, çok teşekkür ediyorum. Kil maskelerini çok sevdiğim için hemen denemiştim. İlk kullanımda bile etkisini farkettiğim bir maske oldu.
Öncelikle marka ve AR-GE hakkında merak ettikleriniz için buraya ve buraya tıklayarak sitesinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Benim kullandığım bu ürün normal ve karma cilt tiplerine uygun. Cildim karma olduğu için hem etkisini gördüm hem de memnun kaldım. Genelde kullandığım kil maskeleri fazla yağı almaktan başka bir işe yaramaz. Bu kil maskesini ne zaman kullansam cildim bebek teni gibi pürüzsüz, arınmış ve aydınlanmış oluyor. Her ne kadar etkisi 24 saatten fazla sürmese de verdiği sonucu çok sevdim. Yüzümü gerim gerim gerdirmedi, hafif bir gerilme oldu elbet ama can yakacak, gözleri Çinliye çevirecek türden değil :) Bilinen kil maskelerinin aksine rengi gri ya da haki değil; beyaz.




Kurudukça beyaz rengi seffaflaşıyor hafiften. Kokusu çok güzel ben yoğun bulmadım. Kurumasını beklerken ferahlatıyor. Ben yaklaşık 10 dakika bekleyip ılık suyla dairesel hareketlerle duruluyorum. Bu arada bir püf noktamı sizlerle paylaşayım, ne çeşit olursa olsun yüzümün tamamına maske uygularken göz çevreme göz kremi suruyorum biraz bolca. Böylelikle maske cildimi gerdirse bile göz çevemi sağa sola çekiştirmemiş oluyor ve kurutmuyor. Her ne kadar o bölgeye maskeyi sürmesek de gerilmeden etkileniyor çünkü. 



Durulama sonrasında siyah nokta ve her türlü kirin, yağın mükemmel bir şekilde arındığını gözlemledim. T bölgem matlaşıyor. Yüzüm sanki karma değilmiş de neme doymuş bir normal ciltmiş gibi bir hal alıyor. Gözeneklerimi de bir parça sıkılaştırıyor ve cilt yüzeyindeki pürüzleri gideriyor. Ayrıca sonrasında koşa koşa nemlendirici sürmeye ihtiyac duymuyorum, biraz böyle keyfini çıkarıyorum sonra tonik ve krem uyguluyorum. Bunu E vitamini sağlıyor düşüncesindeyim. Ben haftada iki kez uygulamayı tercih ediyorum. Etkisi daha iyi ortaya çıkıyor. 
Üzerinde maskenin durulanmasından sonra hafif bir kızarıklık olabileceği, bunun geçici olduğu yazıyor ancak ben böyle bir görüntüyle karşılaşmadım, aksine cildim hiç olmadığı kadar dingin oluyor. 
Ürün dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak testten geçmiş, açıldıktan sonra 12 ay kullanım süresi var. Paraben ve türevlerini, zararlı kimyasalları içermiyor. 
Ben bu maskeyi gerçekten çok sevdim. İndirimlerde denk geldikçe almaya çalışıyorum. Bir çok eczane ve kozmetik mağazasında satılıyor ancak online olarak da kendi satış sitesinden alabiliyorsunuz. Buraya tıklayarak online mağazayı ziyaret edebilirsiniz. 
Siz Dermokil ürünlerini hiç kullandınız mı? Nasıl buldunuz? Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
Sevgiler
Evrim

12 yorum:

  1. bu markanın maskelerini seviyorum..

    YanıtlaSil
  2. Almayı düşünüyordum, kararsızdım kesinlikle alıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diğer kapatıcılar gibi kurutmuyor bence kapatıcı alacaksan bundan başla derim =)

      Sil
  3. bende sarı kutudaki e bayılıyorum dermokil maskeleri gerçekten oldukça başarılı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım çok başarılı =) sadece bunu biliyorum ama diğerleri de öyledir eminim =)

      Sil
  4. Bi bakalım bana uygun olan var mı :)) Teşekkürler yazın için

    YanıtlaSil
  5. İlk denedigimden beri çok begendigim ürünlerden olmuştur dermokil kil maskeleri,sana da faydalı olmasına çok sevindim. Ayrıca yalnız degilsin ben de kil maskesinden önce göz kremi uyguluyorum. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. göz kremi gerçekten çok işe yarıyor, senin de uygulamana sevindim. maske cidden çok güzel, durulama sonrası etkisini gözle gördüğüm nadir maskelerden. sağol canım =)

      Sil
  6. Bu ürün bence de çokkk başarılı 👍🏾☺️

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...