29 Ağustos 2015 Cumartesi

Wet'n Wild Coloricon Allık - E834E Berry Shimmer

Merhaba.
Bu yazımda sizlere severek kullandığım bir başka Wet'n Wild ürününden bahsetmek istiyorum.



Bundan birkaç ay önce Gratis indiriminde almıştım. Fiyatını hatırlayamıyorum, gayet uygundu. Çok güzel renkleri vardı ama hepsi mıncıklanmıştı, ben bana uygun olanlardan bir tek bunu bulabilmiştim sağlam :)


Sağlam kapağa sahip, kendinden fırçalı bu allık oldukça kullanışlı. Koyu pembe ile koyu gül kurusunun, çok hafif parıltılar içeren bir karışımı.
Eğer açık tenliyseniz yanakta çok tatlı bir görünüm sağlıyor. Doğal ve ışıltılı bir görünüm veriyor. Pigmentasyonu oldukça yüksek olduğundan sert kıllı fırçalarda çok bastırırsanız çok koyu olabiliyor, dağıtmak zor oluyor.



Kendi fırçası bana göre sert kıllı olduğu için kullanmayı tercih etmiyorum. Avon'un açılı allık fırçası ile harika uygulama yapabiliyorum. Önemli olan fırça kıllarınızın yumuşacık olması. Böylece tek bir noktaya kırmızı boya sürmüş gibi olmuyorsunuz. Dağıtmak için ise kabuki fırçalar harika oluyor. Biraz tozutma problemi var ama ürünü çok bastırmadan da rahatça fırçaya alabildiğiniz için doğru kullanımda tozutması çok azalıyor. İçerdiği hafif parıltılar rengin yanakta kalıp gibi durmasını engelliyor, siz dağıttıkça sağlıklı bir ışıltı veriyor. Bileğime uyguladığım resimde hiç bastırmadan, tek kat ve en hafif haliyle uyguladım ki pigmentasyonu belli olsun.



4 gr'lık ambalajında her ne kadar kulağa az gelse de oldukça uzun süre gidiyor. Ben alalı 6 ay oldu, hergün olmasa da sık sık kullanıyorum yine de dibini göremedim hala. Markanın fiyat-performans oranı kalitesi bu allıkta da kendini belli ediyor.
Açıldıktan sonra 2 yıl ömrü var. Ben çok memnunum, yaz kış severek kullanıyorum. Siz de yanaklarınızda gül kurusu tonlarını seviyorsanız bu renge bir göz atabilirsiniz.
Sevgiler
Evrim

2 yorum:

  1. ben de sadece bir renk almıştım fena değildi ama ikinci bir renk alacak kadar da beğenemedim :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bi tane pembiş olanı var böyle tam pembe. gözüm onda kaldı :D

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...