20 Ağustos 2015 Perşembe

Deborah Milano Longlasting Eye Design Quad / 4'lü Göz Farı - 04 Each and Every Rose

Merhabalar. 
Bu yazımda sizlere bir arkadaşımın hediyesi olan bu fardan bahsedeceğim. 



Deborah kalite açısından oldukça başarılı şeyler üretmekte. Markayı çok uzun zamandır bilmeme rağmen ürünlerine yeni yeni sıra geliyor. Normal fiyatı 40 tl civarında olan bu 4'lü göz farı setini indirimde daha ucuza bulabiliyorsunuz. Hatta yakın zamanda Cosmetica.com.tr indiriminde 11 tl ye kadar düşmüştü. Watsons'ta da bulabileceğiniz bu markayı genel olarak seviyorum. 

Bu 4'lü farlardan birkaç çeşit var. Hepsi de birbirinden güzel renklere sahip. Bendeki 04 numara açık/koyu kahve, pembe ve bej tonlarından oluşan 'Each and Every Rose adlı set. Renklerin gündelik makyaja çok uygun olduğunu düşünüyorum. Yumuşacık ve doğal tonlara sahipler. 


Tozutma oranı çok çok az. Parmakla da fırçayla da uygulasanız hemen hemen aynı sonucu alabiliyorsunuz. Pigmentasyonları oldukça başarılı. Hele ki nemli fırçada daha bir şahane olabiliyor. Resimlerde gördüğünüz iki kat uygulanmış halleri. Far bazı olmadan da dayanıklılıkları oldukça uzun sürüyor.
Baz ile kullanımda sabahtan akşama kadar gözümde kaldı, göz kapaklarım çok yağlı olduğu için biraz parlama yaptı ama hafif bir pudrayla tekrar sabitleyince sorun kalmadı. Kutusunun arkasında numaraları yazıyor, böylece hangi rengi gözünüzün neresine uygulayacağınızı görüyorsunuz.

Tabi dilerseniz tek başlarına da çok güzel duruyorlar. Bu paletteki renklerin dördü de hafif sedefli farlar. Sol üstteki kemik/bej rengi aydınlatıcı olarak kaş kemiğine sürülüyor. Ama ben tek başına da kullanıyorum. Gözü aydınlık ve canlı gösteriyor. 



Ambalajına gelecek olursak oldukça sağlam olduğunu söyleyebilirim. İçinde bir de ergonomik açıda tasarlanmış çift taraflı aplikatör bulunuyor. Uygulamayı kolay hale getiriyor. Ürün toplamda 8 gr. Açıldıktan sonra 18 ay ömrü var. İçeriğini temiz tutsalardı ne olurdu diye düşünüyorum çünkü paraben ve türevleri başta olmak üzere başka kötü şeyler de var. 
Seçkin kozmetikçilerde ve Watsonslarda bulabilirsiniz. Ben bu serinin tam kahve tonlarında olanını da çok merak ediyorum :) İndirime girerse onu da edineceğim.
Sevgiler
Evrim

6 yorum:

  1. Kalite olarak ben de başarılı buluyorum deborah'ı ama içeriği daha iyi olabilirdi diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. 'En azından bu fiyata'
    Bu paletteki renkleri hiç beğenmedim birbirlerine de hiç uyum sağlamamışlar bence. İndirimden denemek için alınması çok mantıklı ama 40 lira verilecek bi palet değil gerçekten. İyi günlerde kullanman dileğimle. Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) çok haklısın kesinlikle katılıyorum. birincisi içeriği düzeltse devamlı kullandığım markalar arasına girebilir, ikincisi 40 lira etmez dediğin gibi, 20 anca, arkadaşım bunu antalya cosmetica mağazasından 11 tl ye almış neyseki. kahve tonlarında olanı istemiştim ama o kalmamış eli boş gelmek istememiş. benim de aklımda adam gibi kahve tonlu far paleti diyince merak uyandıranlar arasında bunun kahveli olanı var. indirimde bulursam ikimize de alırım :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. birbirleriyle kombinlemek biraz zor olsa da ikili veya tek başlarına harikalar :)

      Sil
  3. Çok güzel bir yazı olmuş canım ben renkleri çok beğendim genel olarak Deborah ürünlerini beğeniyorum zaten :) Bence farlar da denenebilir yani fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla pigmentasyonları da çok başarılı . Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet :) bu tonları sevenler için çok iyi olabilir :) ben bu tonların tam mat olanlarını arıyorum aslında bir bulsam çok sevinicem :D

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...