18 Nisan 2016 Pazartesi

Yves Rocher Tiare Çiçeği Bronzlaştırıcı Kuru Yağ - Monoi de Tahiti

Merhabaaa! :)
Çok sevdiğim ürünleri yazarken ayrı bir mutlu oluyorum :) Yaz da geliyorken her yer cıvıl cıvıl, içimiz açılıyor. Kötü haberlerle geçen kışın ardından umarım bu yaz ve yılın devamı herkes için iyi şeylerle devam eder.



Bu yazımın konusu da iki yıl önce alıp geçen yaz kullanmaya başladığım, bitiremediğim için bu yaz da kullanmayı planladığım, Yves Rocher'ın bu harika ürünü. 



Unutmadan hemen belirteyim, ürünün ambalajı değişti, yenilenen ambalajı azıcık daha farklı ama yine sprey formunda. Ürünün içeriği aynı güzellikte, hiç bir fark yok.

Bendeki üründe bronzlaştırıcı kuru yağ yazıyor ancak ben bronzlaşma amacıyla almamıştım. Yazın güneş ve denizden kuruyan saç uçlarımı yumuşatması, denizden sonra cildimi beslemesi, kışın da soğuktan çatallaşan, kuruyan saç uçlarım için tercih etmiştim. Nitekim doğru kullanmışım. Ürünün bir diğer çeşidi de sonradan cam şişede saç&vücut için ayrıca çıktı. Zaten kuru yağ olarak geçen çoğu ürün saç için de uygun oluyor.



Yağın kokusu gerçekten inanılmaz güzel, çok egzotik ve ayarında. İnsanın derin derin içine çekesi geliyor. Koku notaları bana Nuxe'ün kuru yağını hatırlatıyor. Yurtdışında vücut spreyi var, keşke ülkemize de gelse. Ayrıca çok kalıcı, ister vücuda ister saça sürün, uzun saatler boyu misler gibi kokuyorsunuz. İçerisinde Tahiti'nin kutsal saydığı, Fransız Polinezyası'nın da sembolü haline gelen Tiare çiçeğinin yağı var hem de %50 gibi yüksek bir oranda. Bu yağı elde etmek için çiçekler hindistan cevizi yağı ile özel bir işlemden geçiriliyor. Sonuç olarak da mükemmel, besleyici ve nemlendirici bir yağ ortaya çıkıyor. Asıl amacı bronzlaştırmak olsa da ben böyle de çok seviyorum. Güneş koruma özelliği yok bu yüzden kullanırken dikkat etmek gerek. Sağlıklı bronzluk için öğle saatlerinde güneşlenmekten kaçının. 

Dermatolojik testten geçmiş bu ürünü dilediğiniz kadar vücuda, el ve diz-dirsek gibi çabuk kuruyan yerlere kullanabiliyorsunuz. 100 ml'lik ambalajında satılıyor ve fiyatı 36-37 tl. Kampanyalarda ve indirimlerde çok uygun olabiliyor. Paraben ve mineral yağları içermiyor. Zararlı kimyasallardan uzak. Açıldıktan sonra 6 ay ömrü var. Ben açalı 1 yıla yakın zaman geçti, yine de kokusunda, formunda, rengi ve görünüşünde bir bozulma olmadı. Zaten bir aya bitirir yenisini alırım.

Egzotik kokulu kuru yağlardan hoşlanıyorsanız kesinlikle seveceğinize inanıyorum. Ayrıca 'kuru yağ' olarak satışta olan farklı markaların bakım yağlarına göre çok daha uygun fiyatlı olduğu kanısındayım.
Siz bu ürünü kullandınız mı? Kullandıysanız fikirlerinizi yorum olarak yazın lütfen.
Sevgiler
Evrim

16 yorum:

  1. kokusunun hastasıyım :) Her yaz mutlaka edinirim

    YanıtlaSil
  2. Yazın bana çok gerekiyor bu ürünler cildim güneşten kuruyor. indirim zamanı bakıcam canım çok iyi oldu bu yazı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. faydalı olmasına çok sevindim canım :) bak mutlaka seversin bence :)

      Sil
  3. Ben de indirim zamani bakmayi dusunuyorum, tesekkürler canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim canım, indirimde alınca tadından yenmiyor :d

      Sil
  4. Yves rocher aşığı biri olarak bunu almalıyım o zaman 😊

    YanıtlaSil
  5. kokusuna bayıldığım bir yağ her yaz mutlaka alırım bunu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten mükemmel, yazıda da belirttiğim gibi nuxe ile benzer notalara sahip kokusu. sanki uygun fiyatlı alternatifi gibi.. benim de artık yazları favorim oaclak =)

      Sil
  6. Öyle güzel anlatmışsın ki canım çekti :) Hemen gidip alacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım çok seveceğini düşünüyorum :) beğenmene sevindim yazıyı, umarım yağı da çok seversin <3

      Sil
  7. Selam.^^ Yves Rocher ürünleri gerçekten güzel oluyor. :) Özellikle Paraben içermemesi çok güzel. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazı ürünleri içeriyor, dikkatli bakmak gerek alırken ama genel olarak çok seviyorum karkayı ben de =)

      Sil
  8. Seni takipteyim canım bana da beklerim sevgiler :)
    http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...