15 Nisan 2016 Cuma

Rival De Loop Yeşil Çay ve Ginseng Özlü Nemlendirici Göz Kremi

Herkese yeniden merhaba.
Vizelerim bittiğine göre bloguma yeniden vakit ayırmaya başlayabilirim. Blog yazmak benim için bir terapi adeta. Bu işi çok seviyorum. Yeni ürünler denemeyi ve sizlerle bunları paylaşmayı çok eğlenceli buluyorum.



Bu yazımın konusu da yine ilk kez denediğim, alırken de yeşil çay özlü olması sebebiyle ilgimi çeken bu jel formundaki göz kremi.



Rdl markası Rossmann'larda satılan, çok uygun fiyatlı ve nispeten iyi içerikli, her türlü cilt tipine göre geniş ürün seçenekleri ile oldukça güzel bir marka.
Çoğu ürünü Eco sertifikalı veya Üstün Alman Kalitesi belgeli. Avrupa standartlarına uygun ve çoğunluğun maddi olarak ulaşabileceği nitelikte. Bazen de indirime giriyor ki o zamanlarda tadından yenmiyor :) 



Bu yeşil çay serisinin cilt bakım kremleri de vardı fakat o dönemde göz kremine ihtiyacım olduğu için sadece bunu almıştım. Fiyatını net anımsamıyorum ama indirimle beraber bana 10 tl gibi bir fiyata gelmişti. Açıkçası çok fazla beklentim yoktu, nem versin yeter diye düşünmüştüm ancak bu fiyata göre beklentimin üzerinde bir performans gösterdi. Yaklaşık iki aydır gece ve gündüz olmak üzere günde iki kez kullanıyorum, karma cilde sahip olsam da nem isteyen bir göz çevrem var ve nemlendirmesi beni oldukça tatmin etti.



Düzenli kullandığım bir ayın sonunda çok ince mimik çizgilerimi hafiflettiğini, oldukça silikleştirdiğini farkettim. Kapatıcı kullandığım zamanlarda göz altlarımda meydana gelen kurumayı da engelledi. Sabahtan akşama kadar nem sağladı. Herhangi bir yağ bezeciğine ya da rahatsızlığa sebep olmadı. Gözlerimi de yakmadı. 15 dk gibi bir zamanda tamamen emildi, tamamen emilmesini beklemezseniz üzerine başka bir ürün geldiğinde biraz silgi tozu gibi olabiliyor. Bu yüzden makyajı çekiştirerek değil de tampon hareketlerle uygulamak daha akıllıca.



Ürün şeffaf yeşil renkte ve çift fazlı. İçinde kremsi yapıda, beyaz renkli, ipek proteinleri içeren inciler bulunuyor. Dilerseniz bu ikili fazı birbirine karıştırarak ya da karıştırmadan kullanabiliyorsunuz. Ben karıştırmadım, zamanla incilere ulaştım ve kendiliğinden karışmaya başladı zaten ben parmağımı değdirdikçe.



Bu jel formundaki göz kremi normal ve karma ciltler için üretilmiş. Kuru ciltler için nemlendirmesi yetersiz kalabilir çünkü yağlı, yoğun değil. Yine de karma ve yağlı ciltler için yoğun bir beslenme sağlayabilecek nitelikte. İçeriğinde güçlü antioksidan olarak bilinen yeşil çay ile göz çevresini daha genç göstermeyi hedefliyor. Ayrıca ginseng özü sayesinde de serbest radikallere karşı koruyup canlılık sağlıyor. Hyaluronik asit nemi cilde hapsediyor ve sıkılık, esneklik sağlıyor. Yenilenme sürecini hızlandırıyor. Hassas olan göz çevresini yatıştırmak için de papatya özü barındıyor. 
Göz makyajı altına uygun olduğu yazıyor ve dermatolojik olarak onaylanmış. Lens kullananlar için de kullanımı uygun. 



İçerik olarak bu ürün daha temiz, iyi olabilirdi düşüncesindeyim çünkü paraben türevleri içeriyor. 20 ml'lik kavanoz  kutusunda satılıyor. Açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrü var. Genel olarak çok memnun kaldığım bir göz kremi oldu. Bu fiyata bu performans karma ciltler için yeterince iyi. Ürünü Rossmann mağazalarında bulabilirsiniz.
Sevgiler
Evrim

8 yorum:

  1. ne iyi gelmiş sana benim gözümü cayır cayır yakıyor ve sulandırıyor sürdüğüm anda 3-4 defa kullanıp attım bir köşeye :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa çok üzüldüm :( demek ki içindeki bir madde kötü geliyor. ben de bir heves clinique in göz kremini almıştım zamanında çok öcdükleri için ama o da benim gözümü aynı şekilde cayır cayır yakmıştı :D

      Sil
  2. Merak ettiğim bir ürün ama keşke içerisinde paraben türleri olmasaymış.:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen evet bence de olmasaydı, ama neyde yok artık ben de şaşırdım :/

      Sil
  3. Bu markayı çok seviyorum, göz çevresi için kremini kullanıyorum bitince bunu da alıcam :) Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de seviyorum bu markayı, nispeten iyi içerikli ve uygun fiyatlı =)

      Sil
  4. Bilgilendirici ve güzel bir yazı olmuş, ben de rival de loop'un cilt bakım ürünlerini begeniyorum. Yazı için teşekkürler Evrimcim :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...