15 Nisan 2016 Cuma

Oriflame Swedish Spa Ölü Hücreleri Giderici Vücut Peelingi

Herkese merhaba!
Uzun süredir bir peeling yazısı yazmadığımı farkettim ve son iki aydı favorim olan çok ama çok sevdiğim bu ürünü sizlere anlatmak istedim.



Oriflame'in Swedish Spa serisinde memnun kalmadığım bir ürün olmadı şimdiye kadar. Bu da her banyoda kullandığım, diğer ürünlerden farklı bulduğum bir vücut peelingi oldu.


Kavanoz şeklindeki ambalajları çok seviyorum çünkü bitirmek için sıkmanız, kesmeniz, uğraşmanız gerekmiyor. Dibini kolayca sıyırabiliyorsunuz. Bu üründen de bir tane bitirdim, bu ikincisi. O kadar sevdim ki reçel sıyırır gibi kazıdım resmen :) 150 ml'lik ambalajında indirimde 15 tl'ye almıştım. Uzun süredir kullanıyorum. Aslında haftada bir iki kez yapmak yeterli oluyor ama ben verdiği hissi ve arındırmasını çok beğendiğim için her duşta kullandım. Yine de formülü sayesinde cildimi tahriş etmedi.



Gelelim içerisinde neler olduğuna.
Ürünün görüntüsü irmik helvasına benziyor. Kıvamı da armut püresi gibi bence. Kokusu ise oldukça ferah, taze bir koku. Ben ağırlıklı olarak zencefil kokusu alıyorum bu peelingden. Nitekim içerisinde tuz granülleri, zencefil yağı, badem yağı, badem kabuğu tozu, kırmızı İsveç algi özü ve daha başka vitamin mineral kompleksleri ile patentli nemlendirici Hydracare+ sistemi bulunuyor. Klasik peelinglerin aksine duştan çıktığınızda cildiniz pul pul olmuyor ya da gerilmiyor. Nemli ve bakımlı, yağların faydasını görmüş bir cilt bırakıyor. Kullanım sırasında içerdiği badem kabuğu partükülleri ile güzel bir masaj sağlıyor ve ölü derilerin atılmasına yardımcı oluyor. Özellikle epilasyon öncesinde batıklaradan kurtulmak, onları yüzeye çıkarmak için çok ideal bir yapısı olduğunu düşünüyorum. Köpürmüyor ve çok ıslak vücutta kullanmak yerine hafif nemli olarak başlamak daha kolay uygulama sağlıyor. Çünkü ıslak ciltte partüküller hemen kayıyor ve akıp gidiyor. Peeling etkisini görebilmek için hafif nemli veya kuru ciltte başlamak daha iyi oluyor. 



Kokusu mis gibi, ilk başta ağır gibi gelse de çok kalıcı değil. Yine de banyonun keyfini çıkarmaya yetiyor. Ürün Polonya üretimi ve açıldıktan sonra ne kadar ömrü olduğunu ben ambalajda bulamadım. Ama 6 ay içerisinde tüketmek iyi oalcaktır belki daha uzun sürede yapısı bozulabilir bilemiyorum.
Bendeki ambalajı şu an bu şekilde ama her an değişebilir zira Oriflame aynı ürünlerin ambalajlarını değiştirerek tekrar tekrar reklamını yapmayı çok seviyor. Bir katalogda herhangi bir ürün için 'artık satılmayacak' yazıyor ama bir sonraki ay aynı ürünü aynı içerikle ambalajı değişmiş olarak görebiliyorsunuz :) Neyse.
Ben bu peelingi çok beğeniyorum, siz de hoşlanacağınızı düşünüyorsanız bir şans verebilirsiniz. Yıllardır en çok satılan ürünlerden biri olduğu için özellikle indirime girdiğinde hemen tükenebiliyor ama bu çok tutulan ürünün tamamiyle satıştan kalkacağını sanmıyorum. Temsilciler aracılığı ile satın alabilirsiniz.
Bu arada yoğun istek üzerine 1 Mayıs 2016 itibariyle Oriflame'den sipariş almaya başlıyorum. Katalog sayfalarını incelemek için sitesine veya instagram satış hesabıma (evriminsatışhesabı) göz atabilirsiniz. Yaklaşık 10 yıldır Avon, Oriflame ve yenice Farmasi temsilcisi olsam da sadece kendime almak için üyeliğimi sürdürüyordum, yakın çevremden aktif olmam doğrultusunda gelen istekler yüzünden bunu da burada duyurmak istedim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Sevgiler
Evrim

15 yorum:

  1. Oriflame'in Swedish Spa Deniz Mineralleri serisini deneyip memnun kalmıştım.Bunu da deneyebilirim bir ara...

    YanıtlaSil
  2. Partikülleri çok ince görünüyor. Benim gibi hassas ciltler için ideal

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten güzel bir ürün :) kokusu da çok fresh zencefilli =)

      Sil
  4. Yazınızı çok beğendim. Blogunuza üye oldum ben de beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmenize sevindim, teşekkür ederim, ben de sizi alıyorum takibe =)

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...