24 Nisan 2016 Pazar

Oriflame Hindistancevizli Saç Bakım Yağı

Hepinize merhabalar. Nasılsınız?
Bugün sizlere yaklaşık 3-4 yıldır severek kullandığım, bazen tek başına bazen de diğer saç bakım yağlarım ile karıştırıp kullandığım bu güzel yağdan bahsedeceğim. 




İçerisinde %100  hindistancevizi yağı barındırıyor. Saf ve organik bir ürün değil ancak oldukça faydalı ve mis kokulu bir yağ. Kurumuş, yıpranmış saç uçlarını onarmayı ve yumuşatmayı hedefliyor. Zaten hindistan cevizi yağının saç için ne kadar mucize bir ürün olduğunu hepimiz biliyoruz artık. Oriflame'in bu saç bakım yağını da ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. Sanırım 5-6 şişe bitirdim ve çok da memnunum. Tabi saf ve organik olanını bulursanız çok daha iyi olur. Yine de uygun fiyatlı, indirimlere de sık sık girerek tadından yenmeyen bir ürün bana göre. 

100 ml'lik plastik bir şişede satılıyor. Ürünü kullanmadan önce içindeki yağın daha sıvı hale gelebilmesi için şişeyi bir süre sıcak suda bekletmeniz gerekiyor. Vaktiniz yoksa elinize döküp birbirine sürterek de ısıtabilirsiniz. Isınınca hem daha kolay akıyor hem de saç daha çabuk emiyor. Ben diplerden uçlara doğru tüm saçıma güzelce masaj yaparak yediriyorum. Özellikle saç derisine parmak uçlarıyla uzunca masaj yaparak sürüldüğünde kan dolaşımı hızlandığı için ürünün de etkisinin arttığına inanıyorum. 



Herhangi bir sebepten yıpranmış ve kurumuş saçlarda çok güzel işe yarıyor. Haftada bir bana yetiyor. Saçlarımdan arındırma problemi yaşamıyorum. Çok yoğun yapıda olmadığı için 2 şampuan yetiyor. Yağlı saçlarda 3 gerekebilir. Düzenli kullanımda saçları onarıp yumuşatıyor, besliyor ve parlatıyor. Ayrıca uzama hızına kesinlikle katkısı olduğunu da söylemeliyim. Zamanla tarama kolaylığı sağlıyor. Kokusu da çok güzel ve kalıcı, günlerce saçlarımdan gitmiyor. 
Ürüne Oriflame temsilcileri aracılığı ile ulaşabilirsiniz. 
Sevgiler
Evrim

12 yorum:

  1. hindistan cevizi yağını bu yaz tatilde mutlaka deneyeceğim ben de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutlaka deneyin, güneşin denizin yıprattığı saçlar için de birebir. hangi marka olursa olsun =)

      Sil
  2. Bayıldım tam benlikmis bu ürün:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cidden güzel =) sevmeyeni azdır diye tahmin ediyorum.

      Sil
  3. Beautiful presentation, it sounds like an amazing product. Happy Sunday, girl.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    YanıtlaSil
  4. Cuma günü Oriflame'den birkaç parça sipariş vermiştim.Keşke yazıyı daha önce okusaymışım...

    YanıtlaSil
  5. ben de deneyeyim . çok duyuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. illa ki oriflameinki olmasa bile bir hindistan cevizi yağı edinirseniz çok seveceğinizi düşünüyorum :) sevgiler

      Sil
  6. Çevremde Oriflame ile ilgilenen olsaydı keşke.. Bu tarz yağları hem vakitsizlikten hem de saçtan arındırma sorunundan dolayı kullanamıyorum. Bunda öyle bir sorun olmaması çok güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben en katı formdaki saç bakım yağlarını bile arındırırken zorlanmıyorum sanırım saç yapısıyla alakalı, ama bu oldukça ince formda bir yağ. ben temsilcilik yapıyorum aslında hiç reklam yapmasam da :) sevgiler

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...