27 Nisan 2016 Çarşamba

Nascita Professional Kirpik Kıvırma Aleti

Herkese yeniden merhaba!
Havalar tam güzelleşti derken Nisan yağmurları ile yine gri bulutlar gökyüzünü kapladı Ankara'da. Umarım ne kısa zamanda bahar geri gelir. 



Ben de size görünümünü renklerinden ötürü çok beğenerek aldığım bu cici kirpik kıvırma aletinden bahsetmek istedim. Havalar ısındıkca daha az makyaj yapıyorum çünkü karma cildimde sıcak hava makyajın ömrünü kısaltıyor. Akan rimeller, kalemler filan da çok sinir bozucu olabildiğinden olabildiğince minimal makyajları tercih ediyorum böyle günlerde. Bu kirpik kıvırıcıyı da elimde suya dayanıklı rimel olmadığından, rimel sürmeden kalkık kirpikler elde edebilmek amacıyla aldım. Aldım ama benim kısa ve seyrek kirpiklerimde çok da işe yaramasını beklemiyordum tabi :)


Kullanımı kolay, uğraştırmıyor. Sapları kullanırken kaymayı engelleyen türde, sağlam tutuş sağlıyor. En önemlisi de kiprikleri kıvıran kısmında bulunan sıkıştırıcı silikon kirpikleri yok yere yolmuyor, acıtmıyor. Bana kalırsa normal kirpiklere sahip kişilerde çok daha güzel sonuç verecektir bu tür aletler. Ama kendi adıma benim kirpiklerimde bile işe yaradığını düşünüyorum.



Bu tarz aletleri rimeli sürmeden önce kullanmak gerekiyor çünkü rimel varken kirpik kırılmasına, zarar görmesine yol açabiliyor. O yüzden makyajlıysam gün içerisinde tekrar etmemeye özen gösteriyorum. Değilsem, bir sıkıntı olmuyor, verdiği kıvrıklık iki saat kadar kaldığından gün içerisinde tekrar ediyorum. Bence kipriklerin doğal hali ne kadar güzelse, yukarı kaldırma ve kıvırma konusunda o kadar başarılı bir ürün. 




Silikon sıkıştırma kısmı eskirse veya rimel bulaşırsa değiştirilebiliyor, ürünün yanında kendisinde takılı olandan başka iki adet daha yedek geliyor. Bence ömür boyu yeter :)




Ben bunu yerel kozmetikçimden 6 tl'ye almıştım. Uygun fiyatıyla, rimelli-rimelsiz yeterince iş gördüğünü söyleyebilirim. Şu alete 100 küsur lira vereni biliyorum, tabi ki yargılamak bana düşmez, kimseyi kırmak istemem ama o parayla bir aç doyurulur diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Yine de herkesin kendi kararı saygı duymamak olmaz, ben sadece fikrimi belirtebilirim. 
Nascita markasının son zamanlarda çıkardığı makyaj yardımcısı ürünler de oldukça güzel duruyor, uygun fiyatıyla çoğu yerde bulunabiliyor. Bu tarz bir alet ararsanız aklınızda bulunsun.
Sevgiler
Evrim

15 yorum:

  1. Aynı markadan değil ama iki farklı üründen kirpik kıvırıcı almıştım. İkisini de elimin ayarı olmadığı için kırdım. :) Bu arada bu tür ürünlere 100 TL vermem açıkçası. Aynı işlevi görüyorlar sonuçta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D elinizin ayarına saygı duydum :D :D sizi kızdırmamak gerek :D

      Sil
  2. 100 tl verilir mi hiç yaa şaka gibi. Bi tane ben de edinmek istiyorum bıktım rimelden.

    YanıtlaSil
  3. Benden mi kaynaklanıyor bilemiyorum ama bu aparatlar benim kirpiklerimi döküyor.
    Pek kullanmıyorum. Belki de 100 tl vermedigim içindir :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benım de o sıkıştıran yeri sadece ince silikonlu demir olanlar çok döküyori ama bunun silikonu baya kalın sanırım ondan bunda aynı sorunu yaşamadım :D

      Sil
  4. evet anna sui markasında 100 tl üzeri bir fiyat görmüştüm bir ara ben de H&M den almıştım dediğin gibi kullanmayı unutmazsam gayet iş görüyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. var evet o fiyata valla artık parasını nereye harcayacağını bilmeyenler için :) ben de bazen unutuyorum ama aslında iyi oluyor

      Sil
  5. Bende 100 TL bir kirpik kiviricisina vermem o paraya kaçtane alır kullanırım diye düşünüyorum. Buarada silikon yedeği rengi çok güzelmiş ben kirpikleri zarar verir diye hiç denemeye bile yeltenmedim🤔zararını gördünüz mü siz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazıda da belirttiğim gibi silikon kısmı kalın olduğundan kiprikleri içerde sıkıştırmıyor. zarr görmeden kullandığım ilk kiprik kıvırıcım oldu =)

      Sil
  6. Bir ara kirpik kıvırma aletini çok kullanıyordum.2.oğlum doğduktan sonra aklıma gelmemişti.Yazınız sayesinde tekrar hatırladım :)) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence doğru kullanıldığında işe yarayan bir ürün =) faydalı olmama sevindim =) sevgiler

      Sil
  7. Nasticanın metal renkli olanını almıştım kıvırayım derken resmen kirpiklerimi kesti götürüp geri vericem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok üzüldüm, ama metal olanlarla markası ne olursa olsun ben de anlaşamıyorum cidden.. bir şekilde hepsi yoluyor kirpikleirmi. bunun ucunda silikon parçalar var kesmeleri önlemek için, eskiyince değişebilen yedeğiyle beraber, belki seversiniz, görürseniz bir bakın derim =) sevgiler

      Sil
  8. Merhabalar,bunun aynısından elimde vardı fakat kuzenim sagolsun kırmış. Bir dahada bulamadim aynı ürünü cok aradim acaba siz nereden aldiniz

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...