25 Ağustos 2015 Salı

M.A.C Studio Finish SPF 35 Concealer / Kapatıcı NC15

Merhaba! 
Bugunki yazımda sizlere M.A.C in bu harika ürününü yorumlayacağım. 
Bu benim ilk profesyonel kapatıcım :)



Yurtdışına giden annem getirmişti. Ülkemize göre nispeten daha uygundu ama uzun zaman önce aldığım için fiyatını hatırlamıyorum. Oldukça bereketli bir kapatıcı olduğunu belirtmeliyim.
Zaten formülü o kadar konsantre ki azıcığı bile yetiyor her seferinde. İçerisinde 35 faktör güneş koruması var bu yüzden özellikle yazın göz kremimin üzerine, fondötenimin altına kullanırken içim rahat oluyor. Mat bir bitirişe ve kremsi bir dokuya sahip. Bütün cilt tipleri için uygun, pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Gün boyu kalıcılığını koruyor. Yüzdeki kusurları ve göz altı morluklarını kapatmak için birebir. İçerdiği A ve E vitaminleri ile cildi beslerken antioksidan yapısı ile koruyor. Ayrıca uygulanan bölgedeki fazla yağı da absorme eden bir yapısı var.



Kısaca özelliklerini toparlayacak olursam, geniş sprektrumlu bir uva/uvb filtresine sahip, 12 saate kadar kalıcı ve dayanıklı, suya dayanıklı, yağ kontrolü sağlayan, nemlendirici yapılı, antioksidan bakımından zengin, parfüm içermeyen ve akne yapmayan formüle sahip bir kapatıcı. Şu ana kadar kullandıklarımın en iyisi diyebilirim. Yazın girdiğim havuzdaki klora rağmen yerinde mıh gibi kaldığını gözlemlemiştim:)





Şu anda fiyatı 19 dolar civarında, ben daha ucuza edinmiştim uzun zaman once olduğu için. Fiyatını hak eden 7 gr'lık kapaklı kutusunda minicik ama etkisi büyük bir ürün. Kapatıcı fırçasıyla veya parmak uçlarıyla uygulanıyor. Ayın malum günlerinde yüzümde çıkan sivilcelerden tutun da, uykusuz gecelerin sebep olduğu koyu renkli göz altlarıma kadar yüzümün her yerinde kullanabildiğim bir ürün. Bendeki en açık tonlarından birisi olan NC15 rengi. Yedirdiğiniz zaman yokmuş gibi oluyor, kalıp gibi durmuyor. M.A.C in diğer ürünlerinde olduğu üzere bunda da çok fazla renk seçeneği mevcut. M.A.C. severlere ve yüksek kalitede kapatıcı arayanlara duyurulur :)
Sevgiler
Evrim

6 yorum:

  1. Bu aralar kapatıcılara zoom yapıyorum, o yüzden çok ilgimi çekti.Kalıcılığı iyi olduğuna göre ve mac kalitesi de cabası zaten, şans verilebilir diye düşündüm kendi açımdan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle :) fiyatı bu minicikliğe göre pahalı gelebilir ama o kadar bereketli ki iki yıldır kullanıyorum hala bitiremedim :)

      Sil
  2. benim için biraz yoğun yapıda tüp ambalajlı kapatıcıları da daha çok seviyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet oldukça konsantre bir yapısı var o yüzden fırçanın ucuyla dokundurmak yetiyor :) ben çok beğeniyorum ama çok uzun süredir kullandığımdan sıkıldım, başka şeyler denemek istiyorum :)

      Sil
  3. En acik tonu bu mu yoksa bundan açık tonu da varmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, alalı uzun yıllar oldu. mutlaka daha açığı beyaza yakını da vardır, emin değilim yine de ama bu zaten çok açık. porselen vanilya gibi. daha açığı hayalet gibi gösterebilir :) emin olmak için mac in sitesine göz atabilir ve renkleri inceleyebilirsiniz :)

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...