25 Ağustos 2015 Salı

Achromin Leke Giderici Krem ve Maske

Bu sene 50. Yılını kutlayan Achromin, leke giderici krem ve maske ürünleri ile hem dünyada, hem de Türkiye’de büyük ilgi görüyor.
Bulgaristan’da üretilen ve 2014 yılında Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan Achromin, kısa sürede tanınan ve aranan bir isim haline gelmeyi başardı. Özellikle beklentileri karşılayamayan, ancak tonlarca para dökülen krem ve maskelerin yanında, hesaplı fiyatları ve lekeler için sunduğu etkili çözüm sayesinde, gün geçtikçe daha da aranan bir isim oluyor Achromin.
Gelin kısaca ürünleri tanıyalım;


Achromin Leke Giderici Krem

Cilt lekesi problemlerine karşı özel olarak geliştirilmiş Achromin Leke Giderici Krem, melanin sentezinden sorumlu tirozinaz enzimini dengeleyerek lekelerin görünümünü gözle görülür derecede azaltıyor. İçerdiği pigmentasyon azaltıcı etken maddeler ve  E, B3 vitaminleri sayesinde kahverengi ve koyu lekeleri azaltmaya yardımcı olurken, cilt tonundaki düzensizlikleri eşitliyor. Kesin sonuç ve gözle görülür değişim için 3 hafta düzenli olarak kullanılması tavsiye ediliyor.

Achromin Leke Giderici ve Nemlendirici Maske



Özel olarak geliştirilen Achromin Leke Giderici ve Nemlendirici maske, leke karşıtı kompleks karışımı ile cildin üzerinde oluşan lekeleri giderip, kırışıkları azaltıyor. Cildi siyah noktalardan derinlemesine temizlerken, cildin sebum fazlasını emerek sivilce ve siyah noktaların tekrar oluşumunu engelliyor. Ayrıca cildin renk tonundaki düzensizlikleri de gözle görülür şekilde düzeltiyor.

Achromin Yoğun Leke Giderici Maske



Kuru ve hassas ciltler için ideal bir ürün olan Achromin Yoğun Leke Giderici Maske, cilt lekelerini açmaya ve cildi güçlendirmeye yardımcı oluyor. Enerji veren formülü, cildi derinlemesine nemlendiriyor  ve cildin nem dengesini uzun süre korumasını sağlıyor. Cilt tonunu eşitleyip aydınlatıyor.

Achromin Bio-Selüloz Leke Giderici Maske


Yüz maskesinde yeni bir dönem açan Achromin, doğal maddeler arasında en çok bilinen “Bio-Selüloz”dan üretiliyor. Bio-selüloz maskenin benzersiz yapısı, cildin en alt katmanlarına ulaşarak, lekelerin etkili biçimde giderilmesine yardım ediyor. Cildi besleyerek erken yaşlanmayı önlemekle beraber cilde gerekli olan tüm bakım ve korumayı sağlıyor.

Tam da yazın daha çok belirginleşip göze batan, koltukaltı gibi zamanla kararan yerler için uygun ürün arayışımda keşfettiğim bu ürünleri henüz kullanmadım ama açıklamaları bu şekilde. Birkaç gün sonra elimde olacak ve 3-4 hafta düzenli kullanım sonunda yorumlarım ayrıntılı fotoğraflar ile birlikte blogumda olacak. Eğer ürünleri sitesinden incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
Sevgiler
Evrim

9 yorum:

  1. Tekirdağ'da Bulgar pazarından alıp kullanmış ve çok beğenmiştim bu kremi. Makyaj altı olarak kullanıyordum. Bitince bulamamıştım. Demek artık piyasada var, çok sevindim...
    Sadece sitesinden mi alabiliyoruz canım? Belli başlı mağazalarda olmaz mı??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. memnun kalmanıza çok sevindim, ben de ürünler elime ulaşınca denemek için sabırsızlanıyorum. satış noktalarının çoğaltılacağı yönünde duyum aldım firmadan, ancak şu an için en güvenilir yerler sanırım yazımın sonundaki 'buraya' tılayabilirsiniz linkinden görebileceğiniz kendi sitesindeki 'satış noktalarımız' butonunda yazan yerler. Eczanelere de gelebilir diye düşünüyorum. Marka pazarı genişletme konusunda çabalıyor :)

      Sil
  2. benimde oldukça merak etiğim bir ürün çünkü güneş lekelerim nedense had safhada belki iyi gelir bilmiyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gelir umarım :) eğer güneş lekelerinden bu kadar şiayetçiysen bi doktora görünmende fayda var canım belki melanin üretimi bozukluğu vardır, özel bir ürün önerir.

      Sil
  3. Ürünü kullanali uzun sure gecmistir.Deneyimlerinizi yazar misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazdım bile çoktan. son postlarım arasında bulabilirsiniz. veya arama kutucuguna adını yazın.

      Sil
    2. Gerçekten işe yarıyor mu bu krem her hangi bir zararı yok mu bu kremin lütfen yardımcı olur musunuz??

      Sil
    3. merhaba, son yazılarım arasında lekomed kremle ilgili bir yazım var, dilerseniz onu okuyun, onu daha etkili buldum zaten amaçları aynı. sevgiler

      Sil
  4. Benim cildim kuru yüzümdeki lekeler ve özellikle genital bölge koltuk altı kararması için kullanmak istiyorum bu kremi genital bölge için iyi gelir mi acaba?

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...