29 Şubat 2016 Pazartesi

Egyptian Magic Çok Amaçlı Cilt Bakım Kremi

Herkese merhaba!
Bu yazımın konusu Antik Mısırdan günümüz Hollywood'una kadar ün yapmış, birçok ünlünün vazgeçilmez güzellik ürünü haline gelmiş bu cilt bakım kremi.



Adını, Kleopatra'nın ışıltılı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için her gece yatmadan kullandığı gizli güzellik formülünden alıyor. Tamamen doğal içeriklerden oluşuyor. Hiç bir zararlı kimyasal içermiyor. Çok amaçlı olması da her eve lazım bir ürün olduğunun kanıtı adeta. 

İçeriğinde iyileştirici ve doğal antibiyotik olarak bilinen arı balı, zeytinyağı, arı poleni, balmumu, propolis yani arı reçinesi ve arı sütü bulunuyor.




Cildin doğal sağlığını korumasına yardımcı olan bileşimi sayesinde yüz ve saç da dahil tüm vücutta kullanılabiliyor. Kuru, sertleşmiş, güneşten zarar görmüş, kızarmış, hastalıklara meyilli hassas ciltlerde, yanık tedavileri, sivilce izleri, çatlamış dudaklar, kilo alıp verme veya doğum yüzünden oluşmuş çatlaklar, sedef ve egzama, bebek pişiklerinde, kırlmış saç uçları ve saç bakmında, böcek ısırmalarında, yara bakımında, saç maskesi, traş/epilasyon sonrası bakımda, makyaj öncesi cildi nemlendirmede, gece/gündüz yüz kremi olarak ve hatta göz kremi olarak kullanılabiliyor. Gerçekten çok geniş bir kullanım alanı var. Evde, plajda, tatilde, bebek bakımında aklınıza gelen her yerde işlevselliği var. 
Vazelin görüntüsü ve kıvamında olan bu kremi kullanmadan önce elinize alıp bir kaç saniye ısıtıyorsunuz, daha sonra istediğiniz bölgeye sürerek emilmesini bekliyorsunuz. Bu sırada masaj da yapabilirsiniz. Kokusu yok gibi birşey, parfüm, paraben, kimyasal ya da koruyucu içermiyor. Bu yüzden bebeklerde kullanımı güvenli.



Benim cildim karma olduğu için kuruluk çekmiyorum fakat yüzüm dışında vücudumun geri kalan yerleri şehir suyu yüzünden her banyoda kuruyor. Özellikle diz ve dirseklerimi nemlendirmeye çok ihtiyac duyuyorum. Ben de ürünü farklı şekillerde vücut nemlendirmede, yara tedavisi ve saç bakımında kullandım. Saç uçlarıma banyodan sonra durulanmayacak şekilde azar azar yedirdim. Adeta saç bakım yağı görevi gördü ve yumuşacık yaptı. Bazen de banyo öncesinde saç diplerimin beslenmesi adına masaj yaparak ve yarım saat bekleyerek kullandım. Ufak tefek çarpma, morarma, bıçak kesiği gibi ev kazalarında da iyileştirici olarak sürdüm. Gerçekten hassas derimin onarım süresini oldukça kısalttı ve iz kalmasını engelledi. 



Diz, dirsek ve topuklarımda yumuşatıcı ve onarıcı olarak kullandım. Gece yatmadan sürüp ayaklarıma çorap giydim, sabah pamuk gibiydi. Uzun süreli ve etkin bir nemlendirme sağladığını söyleyebilirim. Tamamen doğal içerikten oluştuğu için hiç bir yerimde herhangi bir alerjiye, kızarıklığa sebep olmadı. Yüzümde de banyo sonrası cildimin nem kaybettiği zaman, testerların diplerini sıyırıp azar azar sürdüğümde yağlanmaya neden olmadı. Kuru ciltler için harika bir nem kaynağı olabileceğini düşünüyorum. Renksiz ve kokusuz olması yaralara uygularken oluşabilecek soru işaretlerini kaldırıyor. Kesik ve çarpmadan meydana gelen yaralarda bölgeyi yakmadan, antiseptik ortam sağlayarak iyileşme sağladı.

Gerçekten her derde deva 'all in one' bir krem olduğunu düşünüyorum. Yüzünde neme ve canlılığa ihtiyaç duyanlar çok seveceklerdir. Her şekilde kullanılabilen bir krem olduğudan her şeye ayrı ürün almak istemeyenler için de bulunmaz hint kumaşı olabilir :)

Satın almak ve incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.
Sevgiler
Evrim

14 yorum:

  1. hiç duymamıştım her derde deva olması ilginç ve güzel tabi..

    YanıtlaSil
  2. Bebeklerde kullanılan bir kremi güvenle bende kullanabilirim güzel bir şeye benziyor:))

    YanıtlaSil
  3. merhaba,blogunuzu takipteyim:)
    sizi de bana beklerim!

    sundaybunday.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Benim cildim de karma sürünce yağlı ve parlak mi görünüyor ve göz çevresinde denediniz mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, rengi ve görüntüsü vazelin gibi onun kadar cıvık değil ama yine de yüzünüze sürüp çıkmak iyi bir fikir olmaz, yağlı bir görüntü olabiliyor emilene kadar. sevgiler

      Sil
  5. Merhaba,
    bu kremi yıllardır kullanıyorum. Ben Amerikada'dan alıyordum fakat artık Türkiye'de de satılıyor. Ben en çok gece kremi olarak kullanıyorum. Banyodan hemen sonra nemli cildinize sürerseniz cilde çok güzel nüfus ediyor ve sabaha kadar cildi çok güzel besliyor. Ayrıca göz kremi ve göz makyajı çıkarıcısı olarakta kullanıyorum. Güvenle her yerinizde kullanabilirsiniz. Kimyasal içeriği sıfır olan bir üründür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet katılıyorum söylediklerinize, makyaj çıkarmak için de güzel olur ayrıca =) sevgiler, yorumunuz için teşekkürler =)

      Sil
  6. GÖZLEERİ İNANILMAZ YAKIYOR KESİNLİKLE GÖZ ÇEVRESİNE SÜRMEYİN Bİ HAFTADIR KULLANIYORUM MAALESF FAYDASINI GÖREMEDİMMM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç bir ürünün faydasını bir haftada görmek pek mümkün değildir ama elbette ki bazı ciltlerde hiç etkisi de olmayabilir. ben göz ve göz çevremden uzak tutuyorum, vazelin kıvamında olduğu için yakması muhtemel, yaklaştırmamakta fayda var. sevgiler =)

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...