21 Kasım 2015 Cumartesi

Rival De Loop - Revital Q10 Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi

Merhaba! Herkese güzel bir haftasonu diliyorum. Bugünkü yazımın konuğu bu göz kremi. Benim için cilt bakımımın olmazsa olmazlarından biri de göz kremidir ve ucuz ya da pahalı, güvendiğim her markanın göz kremini kullanırım. Uzun zamandır kullandığım Clinique'e ait göz bakım kremlerim bitince, sevgili Tuğba'nın hediye ettiği Estee Lauder'ın göz kremi testerını kullanmıştım. Yaklaşık 2 hafta sonra o da bitince ve biraz parasız zamanıma denk geldiğinden Kiehl's in avokadolu göz kremini alamadım ve uygun fiyatlı göz kremi arayışına girdim.



Ne zamandır da Rossmann'a her girişimde RDL'nin çeşit çeşit, her yaşa ve her soruna hitap eden göz kremlerine gözüm kayıyordu. Markayı genel olarak yeterli, uygun fiyatlı ve kaliteli bulduğumdan bu kez ona şans vermek istedim.
Uzunca bir süre inceledikten sonra yaş aralığı 25-40 olan bu yaşlanma karşıtı Q10 içeren göz kremini almaya karar verdim. Açıkçası göz kreminden beklentilerim, kuruyunca topak topak silgi tozu gibi olmaması, yeterli nem vermesi ve en önemlisi gözümü buram buram yakmamasıdır. Ne yazık ki çok paralar verip aldığım bazı pahalı markalarda bile bunu yaşadım. Bu arada bunun fiyatı yanılmıyorsam 15 tl'ydi.




Zaten RDL'nin göz kremlerinin fiyat aralığı ortalama 15-25 arası, gayet uygun. Aslında çok umudum yoktu bu göz kreminden ama hiç sürmemekten iyidir diye aldım ve iki aydır severek kullanıyorum. Beni şaşırttı. O kadar ucuza alınabilecek, güzel nemlendiren ve göz yakmayan bir krem olması beni çok sevindirdi. Ürün vegan ve göz doktorları tarafından yani oftalmolojik olarak test edilmiş. Lens kullananlara da uygun.
Q10'nin yanısıra kolajen, tatlı badem yağından elde edilen polilift, üzüm çekirdeği yağı, mısır özü yağı, makadamia yağı ve E vitamini bulunuyor. Ayrıca yatıştırıcı özellikteki panthenol da içermekte. Parfüm içermiyor, resmen kokusuz. Rengi beyaz ve yapısı oldukça hafif. Yoğun değil ve göz altlarında kolay emiliyor. İyice emilmesi için ben 15 dakika bekliyorum ki kapatıcımla ya da diğer ten ürünlerimle uyumsuzluk yaşamasın. Genel olarak yaşlanma karşıtı, sıkılaştıran ve düzleştiren bir formüle sahip. Çok gülmekten kaynaklanan ve gün ışığından oluşan minik, ince çizgilere karşı etkili olduğunu düşünüyorum. Hafif de olsa biraz azalma gördüm çünkü. Nemlendirmesi de bence gayet yeterli ama göz çevremin normal kurulukta olduğunu belirtmeliyim. Belki aşırı kuru olanlar için gün içinde yenileme gerektirebilir. 
Ürün Almanya üretimi ve 15 ml'lik minik tüpte satılıyor, açıldıktan sonra 12 ay kullanım süresi var.



Tüpün ucu ince olduğundan uygulama kolaylığı da sağlıyor, foşş diye fazla ürün çıkmıyor. İçerik listesinde paraben ve türevleri yazmıyor, nitekim temiz bir içeriğe sahip olduğunu da söyleyebilirim. Veganlar için de uygun.



Ürünü Rossmann mağazalarında Rival De Loop'un cilt bakım köşesinde bulabilirsiniz.
*Bu arada dipnot düşeyim; eğer kullanmadığınız, beğenmediğiniz ve ne yapacağınızı düşündüğünüz göz kremleriniz varsa onları tırnaklarınız için kütikül ve tırnak eti kremi olarak kullanın. Böylece hem değerlendirmiş olursunuz hem de tırnaklarınız beslenmiş olur çünkü göz kremleri yüksek oranda onarıcı ve nemlendirici içeriğe sahiptirler, tırnak etleriniz yumuşar.
Sevgiler
Evrim

10 yorum:

  1. Yüksek fiyatlı olup vasat olan çok ürün varken,uygun fiyatlı ürünlere şüphe ile bakmamız çok normal tabi. Şüphelerinin boşa çıkmasına sevindim. Göz kremi çok önemli her zaman alınabilecek koşularra sahip olmalı bence bakınız:ücret bakımından. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle canım. içeriği iyi olan ve güvendiğim her markanın göz kremini kullanırım çünkü clinique e dunyanın parasını verdikten sonra hiç beğenmemem beni böyle bir karar vermeye itti :)

      Sil
  2. minnacık bir tavsiyemde olsunmu
    eğerki aradığınız nem ve göz altı derisindeki incelmeyi minimuma indirmek ve ince kırışıklıkları açmaksa rival de loop regeneration göz kremini şiddetle öneriyorum
    benim cildim hassas bide üzerine atopik dermatit yaş olarak kırka merdiven dayadim ancak Q10 içerikli kremlere henüz başlamadım hele bir 45i devirim diyorum çünkü cilt neye alışırsa onu istiyor.
    rival de loop regeneration göz kremi ama nem vermesi çok başarılı üzerine kapatıcı uyguladığımda çizgilerime dolmuyor. göz altlarımdaki gergin hissi alıyor sernin bu çeşidinede bir bakın derim
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim tavsiteyeniz için zaten bu bitince diğer çeşitlerinde de gözüm vardı önce onu alırım :)

      Sil
  3. Yaş aralığını merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında yazmıştım 3. paragrafta ama gözünden kaçmış sanırım :) 25-40 yaş arası uygun canım. genel olarak anti aging özellikli. çok yoğun değil :)

      Sil
  4. Bu urunu gece ve gunduz kremiyle set halinde almistim ama kullanmadim henuz memnun kalmana sevindim umarim bendede ayni etkiyi yaratir:)

    YanıtlaSil
  5. Nasil kullaniliyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, temiz göz çevrenize mercimek tanesi büyüklüğü kadar parmak uçlarınızla hafif dokunuşlar yaparak sürüyorsunuz, bütün göz krmeleri için geçerli bu kullanım :) sevgiler

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...