23 Kasım 2017 Perşembe

Alorée ChloroVitae Organik Hafif Yapılı Nemlendirici

Herkese merhaba!
Bu kez çok özenle araştırıp aldığım, çok kıymetli bir formüle sahip Aloree'nin bu organik nemlendiricisinden bahsedeceğim sizlere.



Aloree, organik cilt bakım ürünleri yapan bir İngiliz firması. Bu ürünü de Ecocert Organik ve CosmeBio sertifikalarına sahip.
Hoş tasarımlı bir kutusu var, kremin kendisi 40 ml'lik ince tüp şeklinde ambalaja sahip. 40 ml göze az gelse de yapısı itibariyle uzun süre kullanılabileceğini de belirteyim.


Şimdi gelelim bu kremi bu kadar değerli yapan ayrıntıya. Etken maddesi taze arpadan elde edilen 'klorofil'. Klorofil, cilde daha fazla oksijen taşımaya yardımcı ve dolayısı ile ince çizgileri yumuşatan, erken yaşlanma karşıtı, gençlik iksiri olan bir biyomolekül. (Arpa-buğday-çim suyu içen ünlüleri mutlaka duymuşsunuzdur.) Buna ek olarak üzüm, zeytin, hindistancevizi ve ayçekirdeği yağları, ile bitkisel gliserin de içeriyor -bunların hepsi organik tarım kökenli-. Doğanın gücünden gelen bu muhteşem içerik ile cildi şehir hayatının getirdiği serbest radikallere karşı korumayı hedefliyor. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun.


Kıvamı oldukça sıvı. Her ne kadar bitkisel yağlar içerse de cildin emmeye zorlanacağı türden yoğun yapıda değil. Ciltte asla ağırlık yapmıyor ve gerçekten sürümü çok kolay, adeta ciltte kayıyor. Bir nohut tanesi kadarı tüm yüzüme ve boyun bölgeme yetiyor.



Emilmesi biraz zaman alıyor, benim cildim karma olduğu için sürerken aşırıya kaçmamaya dikkat ediyorum çünkü mat bitişli değil, daha çok gece yatarken temizlenmiş cildime uyguluyorum ki uykuda işlevi artsın. Ama hem gece hem gündüz kullanımına uygun olduğunu da belirteyim. 
İçeriği adeta kokusuna da yansımış, taze kesilmiş çimenleri andırıyor. Cildinizde emildikçe hafif çiçeksi bir kokuya dönüşüyor.



Aloree organik günlük nemlendirici vaatlerini fazlasıyla yerine getiriyor. Nemlendirme konusunda çok başarılı. Sadece cilt yüzeyine değil alt katmanlara da ulaştığını hissediyorsunuz bu nemin. Zaten almamın en büyük nedeni buydu, karma olsa da kışın pul pul olabilen yüzümde gün boyu etkisini yitirmeyen bir krem kendisi.


Fransa üretimi ve açıldıktan sonra 6 ay kullanım süresi var. Siz de özellikle kış ayları başta olmak üzere kuruluk ve erken yaşlanma belirtilerinden şikayetçi iseniz bu kreme bir şans verebilirsiniz.



Sevgiler
Evrim

8 yorum:

  1. Güzel özellikleri varmis canim kullanilabilir 😊

    YanıtlaSil
  2. Kremin özellikleri çok ilgimi çekti, bayılıyorum böyle markalara!! Aklımda olacak kesinlikle, güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. benimde aklımda olan bir nemlendirici özellikle kışın aşırı kuruyan cildimiz oluyor kesinlikle denenecekler listemde canım

    YanıtlaSil
  4. İlk defa göedüm bu markayı bitanem ve özellikleri çok güzelmiş. :) Hazır nemlendiricim bitmişken ilaç gibi geldi yazın, öpüyorum çok bebeğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de ilk kez deniyorum kuzum ve pişman olmadım, fiyatını hak ediyor gerçekten, içeriği de çok kıymetli, doğanın bizlere sunduklarına şaşıyor insan =) öpüyorum kocaman <3

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...