22 Ekim 2016 Cumartesi

New York Color Cheek Glow Allık - 703 Plaza Plum

Merhaba :)
Allıklara karşı zaafım olduğunu daha önce söyledim mi bilmiyorum ama sanırım biri bitmeden yenisini en çok aldığım şey allık. Zaten çok kullanıyorum. Bahsedeceğim bu allığı da Watsons'larda satılan NYC (New York Color) markasına ait bir indirimde almıştım. Zaten normal fiyatları çok uygun, bir de indirimde 5-6 tl gibi bir fiyata düşmüştü. Gül kurusu pembelere doyamadım, bunu da aldım :D



NYC markasını genel olarak çok kaliteli bulmasam da bazı ürünlerini beğeniyorum. Yani bence markanın fiyat oranı kalite oranıyla aynı seviyede. Ancak bu allık, daha pahalı diğer klasik drugstore allıklarına eşdeğer nitelikte olabilecek bir ürün bana kalırsa. 


İçerik konusunda biraz kötü. Paraben ve türevlerini içeriyor ancak bu tarz içerikler bir Max Factor, Maybelline, Rimmel London, Loreal vs ile aynı. Onlarda bir sorun yaşamıyorsanız bunda da yaşamazsınız. İçerisinde ayrıca yulaf tozu, pirinç tozu ve kalendula çiçeği yağı bulunuyor.



Çok sağlam kapanan şeffaf bir kapağı var. Ancak sert bir yüzeye düşerse çatlayıp kırılabilecek bir ambalaja sahip, çünkü sert plastikten üretilmiş. 8.1 gr ve oldukça uzun olduğunu düşündüğüm bir kullanım ömrü var; 2,5 yıl.



Ürün fırçası ile birlikte geliyor. Fırçanın kılları beklediğimden daha yumuşak, yine de bir allık fırçanız varsa bunu kullanma gereği duymazsınız. Ama gün içinde tazelemek için yeterli.
Allığın kendisine gelecek olursak bu fiyata çok güzel olduğunu düşünüyorum. Dokusu yumuşacık, oldukça ipeksi. Üzerinde kabartmalı NYC deseni var. Pembesinin tonu yanakta doğal duruyor. Pigmentasyonu oldukça başarılı. Gülkurusu tonlarında ve minik ışıltılar barındırıyor, -sim değil, ışıltı. Yanaklara canlı ve taze bir görünüm veriyor, özellikle mat bitişli ten ürünleri kullandığımda yüzümdeki donukluğun gitmesini sağlıyor.



Kullandığınız fırçanın yumuşaklığına bağlı olarak değişen bir tozutması var. Yani parmaklarımla alırkan çok ipeksi, hiç tozutmayan bir yapıda, kendi fırçasıyla uyguladığımda biraz tozuttuğunu görüyorum. En başarılı uygulamayı çok yumuşak yapıdaki allık fırçaları ile elde ediyorum, yok denecek kadar az tozutuyor o zaman. Kalıcılığı altına uyguladığınız ten ürününe bağlı biraz, direkt cildinize uygularsanız bir iki saat sonra silinip gidebiliyor ancak herhangi bir ten ürünü üzerine sürdüğünüzde 6-7 saat sonra bile hala verdiği pembelik sürüyor. Işıltı içermesine rağmen ışıl ışıl bitişli değil, daha çok mat bitişli bir allığın üzerinden hafif bir aydınlatıcı ile geçilmiş gibi bir bitişi var.
Bu allığın alınabilecek en uygun fiyatlı ve güzel performanslı drugstore allıklarından biri olduğu kanısındayım. Başka renk çeşitleri de var, hatta hafif turuncumsu-kiremitimsi olan bir rengi mevcut, o da harika. Uygun fiyatlı, pigmentasyonu yerinde allıkları seviyorsanız bu ürüne şans verebilirsiniz.
Sevgiler
Evrim

20 yorum:

  1. Çok hoş bir rengi var güzel günlerde kullanman dilekleriyle , ton olarak The Balm'ın Frat Boy allığına ne kadar benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biraz andırıyor evet =) çok teşekkür ederim, sevgiler <3

      Sil
  2. Hafif ışıltılı bu ton allıkları ben de çok seviyorum, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle bakıyım cok tatlı gözüküyor rengi :)

    YanıtlaSil
  4. rengi çok tatlı görünüyor fakat bana biraz fazla şeker geldiii :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehe :D cidden sürünce heidi ye dönüşebilme ihtimali var =) şeker bi allık =)

      Sil
  5. Sürüldüğünde utanmış da yanaklar kızarmış şeklinde duracak gibi gözüküyor, rengi gerçekten çok hoşmuş, mutlu günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya cidden biraz fazla kaçsa öyle bir görüntü yakalamak mümkün kuzum :D çok teşekkür ederim ki ^^ <3

      Sil
  6. Iyi günlerde kullan canim.

    YanıtlaSil
  7. Amaaa rengiii çok güzell <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim bebeğimmm <3 sana da çok yakışır ^^

      Sil
  8. Bu seride Harika renkler olduğunu keşfettim ama bir allık daha almayacağım artık bu ara biraz ürün bitirirsem belki 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katılıyorum diğer renkleri de harika =) benim de daha fazla almamam lazım artık =) sevgiler <3

      Sil
  9. Rengi çok güzelmiş Evrim, vallahi aklım kaldı. Ancak elimdeki allıklar biraz azalmadan allık almasam iyi olcak, keza bitmek bilmiyorlar ve kanarda bekleyince de bende vicdan azabı türünde duygular oluşmaya başladı :D Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blanam seviyorsan böyle renkleri, bulabileceğin en uygun ürün olabilir cidden hem fiyat hem performans açısından =) benim de daha fazla almamam gerek, aynen ben de vicdan yapıyorum yaa :D :D çok teşekkür ederim güzelim <3 sevgiler

      Sil
  10. Geçen Gökçe'de de okumuştum bu allığı, o zaman da pek beğenmiştim! Güle güle kullan, aklımda olsun bu renk, çok sevdim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim Başak Hanımcım =) acaba hangi Gökçe, Gökçenin seçimleri mi? bilemedim ki görmemişim merak ettim şimdi =) daha güzelleri sizin olsun sevgiler <3

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...