23 Ekim 2016 Pazar

Golden Rose Terracotta Stardust Allık - 102

Merhaba!
Keyifli pazarlar :) 
Bugün sizlere bir süre önce Biricik Ause ve Bitanecik Blana'nın bloglarında okuyup, 'ben bundan almalıyım' diyerek koşa koşa Golden Rose'a gitmeme sebep olan bir allıktan bahsetmek istedim.


Benim fikirlerimden önce onların yorumlarını da okumak isterseniz buraya ve buraya tıklayabilirsiniz. Aynı ürünü birden fazla kişiden okumak her zaman daha iyi bence <3



Aslında ben bundan 3-4 yıl kadar önce bu serinin farklı bir rengini almıştım çok severek ve özellikle yazları kullanmaktan büyük keyif alıyordum. Ancak onu alırken farketmiş olsaydım sadece bu 102 numarayı alırdım.


O zaman aldığımda bu serinin ambalajları bu kadar kaliteli değildi ve kapağı iki günde kırılmıştı, çantamda taşıyamaz olmuştum. Fakat yenilenen ambalajlar hem şık hem de daha sağlam olmuş.


Kolay kolay bitmeyecek 9 gr'lık bu allık siyah çerçeveli, şeffaf kapaklı bir kutuya sahip. Ürünün içini açmadan görebiliyorsunuz. Normal fiyatı sitesinde 35 tl ancak sık sık indirime giriyor -ki indirimsiz hali de gramajına bakılacak olursa oldukça iyi.


Dermatolojik olarak test edilmiş ve Türkiye üretimi. Açıldıktan sonra 18 ay kullanım ömrü var ancak diğer rengini alalı yıllar olmasına rağmen hala ilk günkü performansını koruyor, dokusunda taşlaşma vs olmadı. İçeriği eh işte, paraben ve türevleri içermiyor ama temiz de değil, Golden Rose işte :d


Allığın oldukça ışıltılı bir allık olduğunu söylemeliyim. Yani sim içermiyor ama dünyanın en güzel ışıltılarına sahip bence :) Adının 'stardust' yani yıldıztozu olması bence çok mantıklı, mikro yıldızları yüzünüze sürüyor gibi oluyorsunuz.
Düğüne gider gibi olmadan, ekstra aydınlatıcıya gerek duymadan yüzünüze taze ve capcanlı bir görünüm kazandırıyor.


Ben günlük makyajımda rahatlıkla kullanıyorum. Pigmentasyonu çok iyi olduğundan fırçayı üzerinde hafifçe gezdirmek yetiyor. İçerisindeki altın, koyu gülkurusu ve pembe tonları birleştiği zaman yüze çok zarif bir boyut katıyor. Ben Nars Orgasm allığı altın ışıltıları açısından çok severim ve farklı bulurum, bu allık ondan daha başarılı bile olabilir yani. Dupe olmaz çünkü Nars'a göre çok daha yoğun bir renklendirmeye sahip ancak onun vurgulu hali diyebilirim. 



Pembe allıkta altın ışıltı olayını düşününce ilk başta bana fazla gelmişti ancak deneyince ne kadar güzel durduğunu anladım. Gözeneklerim olmasına rağmen elmacık kemiklerimin hafif üstüne doğru sürdüğümde sorun yaşamıyorum.
Kalıcılığı çok iyi, uzun saatler boyu sürdüğüm gibi kalıyor, hatta yüzümün ısısıyla piştikçe daha doğal bir görünüm kazanıyor.
Dokusu oldukça ipeksi ancak parmağınızla ürüne bastırdığınızda oldukça sert ve çok iyi sıkıştırılmış olduğunu anlıyorsunuz. Bu yüzden sanıyorum ki az tozutuyor. Tabi bu durum fırça kalitesine bağlı olarak değişiyor her üründe olduğu gibi. Bir de allık farklı renklerden oluştuğu için fırçanızla dilediğiniz rengin üzerinden daha fazla geçip o rengin yanağınızdaki yoğunluğu artırabiliyorsunuz. İsteğe göre daha koyu ya da açık bir bitiş elde etmek mümkün. 


Bu allıkla beni tanıştırdıkları için Auseme ve Blanama kocaman kocaman teşekkürler ediyorum, siz yazmasaydınız standın önünden milyon kere geçmeme rağmen bu kadar güzel bir allık olduğunu farketmeyecektim :)

Kozmetik mağazalarının neredeyse hepsinde bu ürünü bulabilieceğinizi düşünüyorum. Kendi sitesinden incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Siz bu seriden hiç ürün denediniz mi? Ne düşünüyorsunuz? Benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Sevgiler
Evrim

40 yorum:

  1. Rengine bayıldım :) Ben de alayım o zaman. Diğer yazılara da uğrayacağım hemen. Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler vakit ayırdığınız ve beğendiğiniz için =) umarım beğenirsiniz, sevgiler <3

      Sil
  2. Kış için tercih edilebilir bir ton çok fazla sürmemek kaydı ile ışıltısıda çok hoş güle güle kullan, farklı bir markanın bu renge yakın bir tonunu kullanıyorum tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim. yazın aydınlatıcı yerine bunu kullanırım diye düşünüyorum, kışın zaten çok yakışıyor dediğinzi gibi. acaba sizin kullandığınız allık hangisi paylaşırsanız sevinirim =) sevgiler

      Sil
  3. Hep görüyorum. Bugün de sen paylaşmışsın:) o kadar çok allık var ki bitsin de yenilerini alayım diye gozlerıne bakıyorum ama olmuyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya allık kardeşliği başladı Blana'nın da dediği gibi :D bitirmedem almamak en iyisi ama ben çeşit çeşit olunca farklı kullanmayı seviyorum her gün =) sevgiler

      Sil
  4. O zaman ben de sana teşekkür edeyim bu güzel yazı için canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okuyan gözlerine sağlık Zeynepcim, teşekkür ederim <3

      Sil
  5. Ause, Blana ve Evrim beğendiyse kesin güzeldir diyorum :D Günlük hayatta çok fazla elim allıklara gitmiyor ama böyle paylaşımları görünce bir heves geliyor :)) Mutlu günlerde kullan canım benimm <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa :) Mary =) kuzum çok teşekkür ederim, sana da çok yakışır ki <3

      Sil
  6. Rengi ve pigmentasyonu bne kadar güzel.Aklımda olacak bu ürün.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cidden başarılı, umarım beğenirsiniz siz de kullanınca, sevgiler <3

      Sil
  7. aiiy ne güzel allık bu böyle yaa, harika keşifler yapıyorsun ve bizimle paylaşıyorsun! bende tam böyle ışıltılı bir allık arıyordum, screenshot aldım bile <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim çok teşekkür ederim, asıl benim keşfetmemi sağlayanlar sağolsunlar, hiç haberim olmayacaktı =) sana da çok yakışır eminim, sevgiler canım <3

      Sil
  8. Rengi şahaneymiş hakikaten güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  9. Evrim, allık kardeşliği kurmuşuz resmen :) Rengi, yapısı şahane değil mi?! Bu allıkları o kadar beğendim ki ben 107 numarasını da aldım. Ev allık doldu :D Güle güle kullanalım canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blanacım cidden öyle oldu ya harika tanımlamışsın :D en sevdiğim allıklarımdan biri oldu, şahane rengi de yapısı da her şeyi de =) hep beraber diplerini görmek dileğiyle =) <3

      Sil
  10. Resmen bayıldım! NARS Orgasm pembe alt tonlu ve benim tenime hiç yakışmıyor; fakat bu şeftali tonlu ve kesinlikle ondan çok daha güzelmiş! Güle güle kullan Evrim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ona göre biraz daha koyu ve pigmentli olduğundan daha çok ten rengine hitap edebilir bence de =) çok teşekkür ederim, sevgiler <3

      Sil
  11. Resimler sahane ! Güle güle kullan rengi cok guzelmis :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim, beğenmen beni mutlu etti canım =) <3

      Sil
  12. renkler muhteşemmiş
    güzel günlerde kullanın
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun =) <3

      Sil
  13. Rengi gerçekten çok hoş ☺️

    YanıtlaSil
  14. resimlerin muhteşeeeeem. Off off bayıldımmm <3

    YanıtlaSil
  15. Rengini çok beğendim, güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
  16. çok güzel duruyor. güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  17. mükemmel bir yazı olmuş:) blogunu çok beğendim ve takibe aldım.

    lütfen sen de benim bloguma göz at... sofistikedusunur.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, beğenilerin benim için önemi büyük =9 ben de sizi takibe aldım, hoşgeldiniz =)

      Sil
  18. Kış için biçilmiş bir kaftan ışıltılı allıklar. Kaç zamandır böyle bir şey arıyordum. Çok teşekkürler canım. Tavsiyene uyacağım kesinlikle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay katılıyorum =) yardımcı olduysam, fikir olduysa ne mutlu bana =) umarım memnun kalırsın canım, sevgiler =)

      Sil
  19. parıltısına bayıldım :)

    YanıtlaSil
  20. Çok güzelmiş Evrimcim, o değil de nedir bu bendeki allık hastalığı? Bu yılın sonuna doğru başladı, sanıyorum 2017de tavan yapacak. Zira sizlerden gördükçe alasım geliyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah o allık aşkı bende de var :D sanırım en çok sahip olduğum şey evde allık... zaafım var valla :D sizi çok iyi anlıyorum, bu da harika bişey :D sevgiler ^^

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...