25 Nisan 2016 Pazartesi

Pastel Ojeler - Nude Serisi

Yeniden merhaba!
Son zamanların modası olan 'nude', 'naked' ve 'somon' renkleri yani bir nevi ten rengi tonları hepimizin giysi dolabını, makyaj malzemelerini süslüyor desem yeridir.



Bu moda tırnaklarda da kendini gösterince oek çok marka Nude serileri üretti. Ben de tercihimi ojelerini her zaman severek kullandığım Pastel'den yana yaptım.
Gerçekten trend renkleri çok güzel yansıtan bir Nude serisi olmuş, Pastel yine her zamanki gibi modaya uygun renklerini raflarda sergilemiş. Ben genellikle çok pahalı olmayan ojeleri tercih ederim çünkü kullandığım renk yelpazesi çok fazla geniş değil, e hal böyle olunca ojelerin ömrü cabuk doluyor, hava şartlarına çok uzun süre dayanmıyor, çöpe gidiyor. Pastel'in ojelerini de gayet uygun fiyatlı buluyorum.



Bu tonlar bahara ve yaza uygun, doğal ve sağlıklı tırnakları vurgulayarak ön plana çıkaran tonlar. Ben Nude renkleri yaz aylarında özellikle severek kullanıyorum çünkü çok koyu renk ojeler hem çok iç karartıyor hem de deniz, havuz, banyo, duş derken iki gün tırnakta dayanmıyor. Koyu renklerin en çok yakıştığı mevsimler sonbahar-kış bana göre. 
Aslında bu renkler her ne kadar yazın tercih edilse de ben sütlü kahve veya haki tonlarında bir kombin yaptığımda kışın da bayılarak kullanıyorum. Yani oje işi aslında tamamen giyiminize ve tarzınıza göre değişiklik gösteriyor. Moda renkleri takip etmek benim gibi süslülerin olmazsa olmazı ama onları illa ki tek bir sezonda kullanacagımız anlamına gelmiyor :) 



Nude serisindeki bu ojeler ortalama bir sürede kuruyor. Altına veya üzerine base/top coat lar uygulandığında yapısını bozmuyor. Tek başına benim çok yıkanan tırnaklarımda bile 2-3 gün soyulmadan dayanıyor. Koruyucu bir son kat cilası ile bu süre uzayabilir. Fırçaları klasik Pastel oje yapısında, ben her ne kadar kalın fırçaları daha çok sevsem de bunlarda sorun yaşamadım. 
Ojelerin ömrü ne kadar sıklıkla açıp kapadığınıza bağlı olarak değişiyor, mesela en çok kullandığım 'Princess' rengi iki ayda ağdalaşmaya başladı, oje inceltici ile kullanıyorum artık. Yine de fiyat - performans açısından düzgün kalitede ojeler.
Serinin bazı renklerini arkadaşım Tuğba hediyeleşme etkinliğinde hediye etmişti, çok teşekkür ediyorum.
Nude serisindeki renklere Gratis, Watsons ve Rossmann gibi mağazalada kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 
Sevgiler
Evrim

6 yorum:

  1. Bu renklere bayıldım :) takipteyim :) sizi de benim bloguma beklerim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Türkiye´ye geldigimde raflari hep bos gördügümden alamadim bu seriden..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet haklısınız bir dönek peynir ekmek gibi gidiyordu ama sanırım artık dengelendi ben neredeyse her rengini görüyorum raflarda =)

      Sil
  3. Ortadaki renkten var bende de harika bir seri 👍 :) yazına bayıldım eline sağlık 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bu seri gerçekten çok güzel =) beğenmene sevindim canım çok teşekkür ederim =)

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...