28 Nisan 2016 Perşembe

HepsiVille Doğal Sabunlar

Merhaba :)
Ellerimiz bizim her şeyimiz. Hele kadın olunca bebek, yemek, temizlik, bakım vs derken en çok bakmamız gereken şey ellerimiz oluyor. El bakımı diyince akla hep manikür, el kremi filan gelse de aslında gün içinde sudan sabundan çıkmayan eller ne kadar çok kuruyor ve kimyasala maruz kalıyor unutuyoruz. Bu yüzden seçtiğimiz sabun mümkün olduğunda kaliteli, hatta ne kadar doğal o kadar iyi diye düşünüyorum.



Ben banyomda daima iki çeşit sabun bulundurmaya çalışırım. Sıvı ve kalıp sabun. Gelen misafirlerin tercihleri farklı olabiliyor çünkü. Ama kendim hep doğal kalıp sabun kullanırım. Hem kokuları, renkleri, görüntüleri hem de içerikleri beni tatmin eder. Hepsiville markasının da birbirinden renkli, güzel, misler gibi kokan yüzde yüz el yapımı doğal sabunları ile yeni tanıştım.
Şansıma paketten en çok sevdiğim çeşitlerden çıktı. İlk önce lavantalı olanı kullanmaya başaldım, resimden de anlayacağınız gibi bitmek üzere. 



Paketi açtığımdan beri ilk günkü kokusunu hiç yitirmedi, banyoya koku kesesi asmışım gibi lavanta kokuyor. Bu sabunları kullanmaya başladığımdan beri de ellerim, tırnaklarım kurumaz oldu. Ciddi anlamda kremsi yapıdalar ve nemlendirmeye katkıda bulunuyorlar. İçeriklerinde de hiç bir zararlı kimyasal yok. 




Doğal sabunlar el hijyeni için kullanılabileceği gibi yüz ve vücut bakımı için de kullanılıyor. Mesela lavanta sabunu normalde sivilce ve akneli cilde iyi geliyor. Kayısı sabunu kuru ciltleri nemlendirmede ve yaşlanma karşıtı bakımda yardımcı oluyor. Isırgan saç dökülmesine ve sedef hastalığına iyi geliyor. Leylak cildin nem oranını dengeliyor. Çok fazla çeşit var ve doğanın sunduğu güzelliklerden ilham alınarak, doğayı kullanarak her ihtiyaca göre sabun bulmak mümkün Hepsiville'in sitesinde. Ayrıca süs amaçlı, dekoratif sabunlar, el yapımı mumlar, banyo tuzları ve temiz içerikli vücut bakım ürünleri de var. 
Sabunların üzerlerinde kısaca nelere iyi geldikleri de yazıyor. Doğal bitki-meyve parçacıklarını kullanırken görebiliyorsunuz, bazı çeşitlerinde peeling etkisi gösteriyor hatta. 




Fiyatları da oldukça uygun. Aktarlarda da gördüğüm oluyor bu markanın sabunlarını. Bittikçe alıyorum hatta bitmeden sırf banyo güzel koksun, güzel görünsün diye bir sepete sabun dolduruyorum :)
HepsiVille ürünleri bugun sadece yurtiçi değil yurtdışında da bir tüketici pazarına sahip. Bütün bu doğal, çevreye duyarlı üretilen ürünleri incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.
Sevgiler
Evrim

14 yorum:

  1. Ben nedense kalıp sabun kullanamıyorum ama kokularını çok seviyorum durdukları yerde mis gibi kokuyorlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sıvı sabunların içeriklerinin ne kadar zararlı olduğunu öğrenince ben de kalıp sabunlara geri döndüm=) evet kokuları da harika oluyor. özellikle el yapımı olanlar haftalarca kalıyor.

      Sil
  2. Doğal olması çok güzel cünkü benimde en cok kuruyan yerim hep ellerim oluyor :/

    YanıtlaSil
  3. Sabunları sadece görsel olarak çok seviyorum. Bazılarının kokusu çok güzel oluyor. :)

    YanıtlaSil
  4. bu sabunlar harika ama sabun kullanma kültürüm tamamen bitmiş vaziyette neredeyse :-((

    YanıtlaSil
  5. Beautiful presentation, the soap looks so cute. Happy May, girl.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. thank you, glad that u love it, happy may to you too =)

      Sil
  6. doğal ve desenleri de çok hoş ilkine bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet desenleri çok hoş, yer yer buzlu cam, yer yer saydam cam gibi =)

      Sil
  7. Hepsiville sabunlarını denemedim ancak el kremi ve banyo köpüğünü severek kullanıyorum ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de vücut ütünleirni çok merak edioyurum, elimdekiler bitince daha doğal içerikli şeylere yönelince deneyceğim mutlaka =) güzel olduğuna eminim

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...