18 Şubat 2016 Perşembe

The Balm Meet Matte Hughes Uzun Süre Kalıcı Likit Ruj - Adoring

Herkese merhaba!
Bu yazımda sizlere aylar sonra sonunda bir indirimde kavuşabildiğim, çok istediğim Balm'ın bu rujundan bahsedeceğim.



Koyu renk mat rujları, özellikle tam bordo olanları çok seviyorum. Fakat her zaman istediğim yapıda ve kalıcılıkta bulmak çok zor oluyor. Bordo diye aldığım çoğu ruj sürünce çok koyu bir pembeye dönüyor dudağımda. Bunu yaşamadığım nadir rujlardan biri Adoring oldu. Gerçekten sanırım seksen tane rujun içinde en ama en çok sevdiğim rujum oldu kendisi. Yapısı, kokusu, rengini tam vermesi, kalıcılığı gerçekten harika. Bulduğum yerde diğer renklerini de deneyeceğim kesinlikle.
The Balm'ın ürünlerinden denediklerim şimdiye kadar beni hiç yanıltmadı. Gerçekten kaliteliler. İndirimde 25 tl'ye aldığım bu ruj tam da sevdiğim matlıkta bordolardan.



Belki bir tık kahverengi de içeriyor olabilir ama asla koyu pembe durmuyor dudakta. Görünen rengi neyse onu veriyor üstelik tek katta. Daha pürüzsüz ve kalıcı olması için ben iki kat uyguluyorum. 15 saniye bekliyorum ve çok güzel bir şekilde sabitleniyor dudağıma. Konuşurken veya dudaklarımı hareket ettirirken asla yapış yapış olmuyor. Sabah sürsem akşama kadar kalıyor. Çok yağlı şeyler yemediğim sürece de bozulmuyor, o zaman bile sadece orta kısmı hafifçe siliniyor. Gerçekten çok başarılı bir kalıcılığı var. Bir de kokusuna ve dudaktaki hissine hayran kaldım. Buram buram mentol kokuyor ve dudakları ilk sürüşte ferahlatıyor. Ben genelde uygulama öncesi güzelce bir peeling yapıyorum, renksiz bir balmı ince bir kat sürüp 10 dakika emilmesini bekliyorum. O şekilde daha güzel duruyor, neme doymuş, pürüzlerden arınmış sağlıklı dudakta kendini çok daha güzel gösteriyor. Gün içerisinde eğer dudak yapınız çok kuru değilse öyle çok pürüzlenme, kuruma yapmıyor. 



Aplikatör fırçası çok kullanışlı, kontrol sağlarken insanı yormayan bir ucu var. Ben yine de bordo bir dudak kalemi ile güzelce çerçeve çizip içini sonra dolduruyorum, o zaman hata payı sıfıra iniyor. Minik ince bir kapatıcı/aydınlatıcı fırçası ile de dudak etrafından açık renk bir kapatıcı ile geçince de dudaklarım daha ön plana çıkıyor, ruj daha da göz alıcı hale geliyor. Su içince filan bozulmuyor yani öyle yalancı kalıcılık vaat edenlerden değil. Hatta gün sonunda silerken biraz uğraşıyorum, bir iki pamuktan sonra Garnier (pembe) veya Bioderma ile güzelce çıkmış oluyor. 



Yaklaşık iki aydır kullanıyorum, herhangi bir bozulma kuruma göstermedi çok sık açmama rağmen. Tabi uzun bir süre geçmedi ama ben yine de kısa sürede formülünden ödün vereceğini düşünmüyorum. 
7.4 ml'lik ambalajında açıldıktan sonra 1 yıl kullanım ömrü var. İçeriğinde bir sürü bitkisel öz var ve paraben/paraben türevleri içermiyor. Hatta benim gözüme zararlı hiç bir şey çarpmadı. 
Her saç rengine yakışacak, insanı tatmin eden bir bordo cidden. Bunu aldıktan sonra mat bordo ruj arayışım sona erdi. Koyu renk ruj severlerin, indirimlerde, kampanyalarda The Balm'dan ne alsak diye düşünenlerin mutlaka ama mutlaka bu ruja göz atmasını öneriyorumn :) Fiyat performans açısından indirimsizken de parasını hak eden bir ürün olduğu kanısındayım. Ancak Gratis'te çok sık indirime girdiğini düşünürsek beklemekte fayda var, bunun tek eksisi bulmakta zorlanabilirsiniz çünkü ben bir yıldır ne zaman gitsem önce bu renk bitiyor. Bunu da Gratis'te çalışan bir blogger arkadaşım sayesinde edinebildim, sağolsun.
Son zamanlarda aldığım ve en çok memnun kaldığım makyaj ürünü bu ruj oldu. Merak ettiğiniz başka şeyler varsa lütfen yorum olarak bırakın.
Sizin Matte Hughes serisinden favori renkleriniz neler? 
Sevgiler
Evrim

18 yorum:

  1. Renk gerçekten çok güzelmiş,güzel günlerde kullan kuzum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canım bence sen de çok beğenirsin indirimde kaçırmamaya çalış :)

      Sil
  2. Bu seriden bir ruj alacağım sonunda dayanamayıp.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence hiçbişey alma bu seriden al iki tane yeter sana. insanın eli başka şeye gitmiyor. keşke yeni farklı renkler deeklense :) tadından yenmez o zaman

      Sil
  3. The Balm standı indirim zamanı bomboş oluyor bir şey bakamıyoruz ki.. Rengine bende bayıldım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok haklısın ben de aynı sorundan çok şikayetçiyim. çok fazla talep gören ürünlerden indirim zamanı iki kat depolasalar ne güzel olur

      Sil
  4. Rengi cidden çok güzelmiş ama buda the balm standında birtürlü bulanamayan yok satan renklerden :)

    YanıtlaSil
  5. ben de alırsam bunu alacağım :-))

    YanıtlaSil
  6. bi bana nasip olmadı şu minnoş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım en kısa zamanda indirimli olarak nasip olur inşallah =)

      Sil
  7. Rengine bayıldım :) kalıcı bir ruj istiyorum artık :)) o kadar çok ruj denedim ki şimdiye kadar, tamamdır işte aradığım bu diyemedim daha :)) birde bunu alıp deneyeceğim İNŞALLAH memnun kalırım :) teşekkürler paylaştığın için :)
    Banada beklerim :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence bunu deneyin hele ki indirimde denk gelirseniz tadından yenmıyor =) umarım memnun kalırsınız, sevgiler =)

      Sil
  8. Merhaba, bu rujla kullanmak için dudak kalemi de önerebilir misin ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, ben flormarın 205 no lu dudak kalemini kullanıyorum bunu sürerken, bana yetiyor, başka bir alternatif kullanmadığım için bilgim yok ama bana göre gayet uyumlular :) sevgiler

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...