3 Ağustos 2015 Pazartesi

WetnWild Mega Glo Illuminting Powder / Işıltı Veren Pudra - Catwalk Pink

Yeniden selam!
Bazı günler hiç yazamıyorum bazı günler ise bıraksalar sabaha kadar yazarım :) Sıcaklar yüzünden iyice dengesizleştim :)




Gelelim bu yazının konusuna. WetnWild'ın bu güzel aydınlatıcı, ışıltı verici pudra/allığına. 

Beni tanıyan bilir öyle bronzluk hastası hiç değilimdir. Hatta beni güneşe çıkarken görürseniz ciddi bir işim var demektir :) O yüzden çok bronzer kullandığımı da söyleyemem. Ama aydınlatıcı tarzı ürünlerin hepsine bayılıyorum. Bu pudra/allık da bu tarz sevdiğim ürünlerden biri. Tam olarak aydınlatıcı değil belki daha çok ışıltı veren, bunu yaparken de hafif gölgelendirmeler yapabilen, isteyene allık olarak yetebilen bir ürün.



4 farklı renkten oluşuyor. Pırıltılı bronz, pırıltılı gold, açık lila ve koyu pembe. Bunları ister tek tek ister fırçayla karıştırarak kullanabiliyorsunuz. Açıkçası ben parıltılı olan yerleri far bazı ile far olarak bile kullanıyorum.



Özellikle yaz aylarında bronze parlak göz makyajını seviyorum. Ayrıca asıl kullanım yeri olan yanak ve elmacıklarda çok yoğun durmadan doğal ve parlak bir görüntü elde edebiliyorsunuz.
Parıltılı olan renkler öyle simli değil içinde hafif ışıltılar var. Özellikle bronze makyaj yapmayı sevenlere çok yakışacağını düşünüyorum. Benim gibi beyaz tenlilerde terra-cota allık gibi duruyor. Aslında bir nevi terra-cota da diyebilirim. Pudra olarak geçmesinin sebebi ise tüm yüze de hafifçe uygulanabiliyor olması. Zevkinize göre uygulamak size kalmış.
Pigmentasyonu çok güçlü değil, tam rengini alabilmek için iki-uc kez üzerinden gitmeniz gerekebilir ama bana göre bu eksi yön değil çünkü bu tarz ürünleri günlük makyajda kullanırken gelinin kızkardeşine benzememek gerek zaten :)
Bana göre çok bereketli bir ürün. Hergün kullanmıyorum ama sıklıkla kullanmama rağmen henüz yüzeyini çukurlaştıramadım bile :) Bu arada tozutma seviyesi orta diyebilirim, bu biraz da nasıl bir fırça kullandığınıza göre değişebilir. Sert kıllı fırçalar daha çok tozutma oranına sahiptirler. 



Ambalajı yuvarlak çevirmeli kapağı olan kavanoz yapısında bir kutuda. Çantaya attıgınız zaman dağılmaması için kapağını baya çevirmeli yapmışlar, bu çok iyi bir özelliği. Zira dağılıp değdiği herşeyi kendine benzeten makyaj malzemelerinden sıkıldık :)
Açıldıktan sonra 18 ay ömrü var. Fiyatı 12-13 tl civarındaydı sanırım çok emin değilim. Gratis'lerde WetnWild standlarında bulabilirsiniz.
Sevgiler
Evrim

8 yorum:

  1. Ben buna bayıldım :) ama ciltte nasıl duracağından emin olamadım. İlk fırsatta deneyeceğim. İyi günlerde kullan evrim sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler tatlım ben çok sevdim ama sen denemeden bilemezsin tabi:) güzel bir ürün. yarın sana uygulamalı foto yollarım almadan belki fikir verir :)

      Sil
  2. Renkleri çok hoş.Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel güle güle kullan bence ben Ankara'ya geldiğimde buluşup alışveriş yapmalıyız sen güzel şeyleri iyi bulabiliyorsun =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım. çok isterim :) haber ver yeter :)

      Sil
  4. Nedense bu markanın ürünlerini bir sevemedim ben yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım her şey herkese iyi gelmiyor bazen :) ben de pudrasını sevemedim mesela bu markanın =) aslında ucuz içerikli çinde üretilen bir marka, bir golden rose dan ya da flormardan daha üstün değil ama gratiste satılınca anlam yüklüyoruz saçma sapan :D:D

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...