27 Ağustos 2015 Perşembe

Ossion + Kuru ve Yıpranmış Saçlar İçin Bal ve Shea Özlü Onarıcı Bakım Maskesi

Merhaba :) Hepinize günaydın!
Bugünkü yazımın konusu Ossion + 'ın bal özlü yoğun nem veren saç maskesi.



Bu maskeyi 3-4 yıl önce kuaförüm permadan yıpranan saçlarım için ısrarla önermişti. Her seferinde illa ki kullanmamı söylüyordu :)
Ben de dayanamayıp almıştım o zaman. Meğer haklıymış iyi ki almışım. Buram buram yoğun bal kokusu içeriğini kanıtlıyordu kanımca. Güncel fiyatı 25-45 tl arasında, nereden aldığınıza göre değişiyor sanırım. Kocaman kavanozda 500 ml'lik ambalajında satılıyor. Özellikle kuaför malzemeleri satan yerlerde ya da kuaförlerde bulabileceğiniz bir marka. Adnan Akat Kozmetiğin üretimi olan bir ürün. Kendi sitesinden incelemek/almak için buraya tıklayabilirsiniz. Bendeki eski ambalajı ama yeni ürün linkteki gibi. İkisi de aynı ürün yani. 




Tereyağı kıvamında bir yapısı var. Çok güneşin altında beklettiğinizde kıvamı yumuşuyor sürmesi zor oluyor o yüzden gölgede ve oda sıcaklığında beklemesi lazım. Elinize aldığınızda hafif yumuşamış tereyağı görünümünde açık sarı, bal kokulu bu maskeyi saç diplerinizden uçlarına doğru bütün saça yedirecek şekilde uyguluyorsunuz. Üzerinde 3-5 dakika bekletiniz yazsa da ben her seferinde 10 dakika bekletiyorum sonra duruluyorum :) Haftanın iki günü kullanıyorum. O kadar büyük bir nem deposu ki eğer haftada 2 defadan fazla uygularsam benim kuru saçlarımı bile ağırlaştırıyor. Ama ideal sayıyı bulmak size kalmış. İsterseniz haftada bir ya da ayda bir de tercih edebilirsiniz. Besleyici ve onarıcı bir maske gerçekten. Saç derisini de beslediği için saçlarımın uzamasına da katkısı büyük. Nemlendirme ve onarmanın dışında da saçın esnekliğini artırıyor, yumuşatıyor ve parlaklık sağlıyor.





Bu tarz ürünler olmasa sanırım saçım her boyadan sonra daha kötüye giderdi. Ama bu sayede eskiden kalan hasardan eser yok. Tabi saçımla oynamaya devam ettiğim için meydana gelen kuruluk ve yıpranmaları azaltmaya devam edip minimuma indiriyor. Kokusu da öyle kalıcı ki duruladıktan sonra bile saatlerce kalıyor.  Bal ve shea yağının yanı sıra keratin ve buğday özleri de içeriyor. Üstelik o kadar bereketli bir ürün ki 4 yılda sadece ikinci kutumun anca dibini görebildim. Tabi bazen ara verdiğim oldu, düzenli kullanamadığım oldu ama yine de çok uzun süre gidiyor. 
Doğal içerikli onarıcı saç maskelerini seviyorsanız ve benim gibi bal kokulu şeylere hastaysanız deneyebilirsiniz :)
Sevgiler
Evrim

6 yorum:

  1. osis'den kullandığım bazı ürünleri sevemedim o nedenle almıyorum artık pek bir şey :-(

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. eğer saçlarınız çok yıpranmış değilse ağır gelebilir yani ağırlaştırabilir. çok kuru saçlara iyi geliyor :)

      Sil
  3. Ben kuaforum simdi toptancilarda yok evet ossionun en mukemmel urunlerinden biri kendimde cok kullanfim musterilerimde cok memnundu simdi icerigi degistimi bilemiyorum

    YanıtlaSil
  4. Cok guzel ben kullaniyorum

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...