26 Ağustos 2015 Çarşamba

Organix Sea Mineral Moisture Kimyasal İşlem ve Zarar Görmüş Saçlar İçin Deniz Mineralli Şampuan ile Saç Kremi

Merhaba! 
Umarım tatiliniz, yazınız güzel geçiyordur :) Deniz kenarında olanlar; denizin o mis kokusunu benim yerime de bol bol içinize çekin lutfen :) Ben Ankaralarda deniz kokusunu özlediğim zaman bu şampuana burnumu dayayarak idare ediyorum bu yıl :)



Evet, size Organix'in bu güzel deniz kokulu şampuan&saç kremi ikilisinden bahsetmek istiyorum.



Saçlarım yıllardır boya ve her türlü işleme maruz kaldığı için hiç bir zaman normal saçlar için olan ürünleri kullanamadım. Tercihim hep yıpranmış, kuru saçlar için olan ürünlerden yana oldu. Ancak ne yazık ki denediğim onca çeşit saç ürününün arasında çok ama çok nadir beğendiğim, işe yaradığını gördüğüm şeyler oldu. Bunlardan biri de Organix'in kimyasal işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için olan, deniz mineralleri (yosun, alg vb) ile zenginleştirilmiş bu ikili seti oldu.



Gerçekten ben ki yıllardır saç kreminden sonra durulanmayan bakım yağlarını sürmeden saçını yumuşatamayan insanım, benim bu saçlarımı bile ilk iki kullanımdan sonra dize getirdi. Saçımın gerçekten aşınmadan temizlendiğini ve nemi, minerali bolca hapsettiğini gözlemledim. İlk yıkamada bile banyo sonrası saçlarımın uçları nemden dolgun dolgundu. Saçımı da hiç bir şekilde ağırlaştırıp yağlandırmadı. Daima sac kremi ile birlikte kullandım ve sonuç harika. Mis gibi kokuları da cabası. Saçımı yıkarken denizin en saf ve en temiz olduğu tropik adalarda gibi hissettim kendimi. Öylesine tuzlu ve mineralli bir koku...
Ben Tony&Guy ın Deniz Tuzlu Saç Spreyine çok benzettim kokusunu, sadece onun kadar erkeksi bir koku değil daha doğal bir koku düşünün. 



Ambalajları da harika zaten tombik sevimli ve rengarenk serileri ile hepsini ayrı ayrı deneyesim var :) Ama bir süre bu ikiliden vazgeçmek istemiyorum, saçlarımın yüzü gözü düzeldi :) Ben yine argan yağımdan da vazgeçmedim tabi ama sürmesem de yumuşak saçlar sağladılar. Ustelik market şampuanları gibi tek seferde boca etmeniz gerekmiyor. İki fındık tanesi kadar miktarı bütün saça, saç yağlıysa bile yetiyor. İkinci şampuanlamada iyice temizliyor, saç kremini de azıcık yaptım mı tamam oluyor. Bereketli sayabileceğim ürünlerden oldu. Her bir şişesi 385 ml, açıldıktan sonra 18 ay ömrü var. Şampuanın da saç kreminin de rengi çok açık gök mavi. Hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Herşeyleri ile çok tatlılar :)




Trendyol indirimi ile tanesini 32 tl ye aldığım bu ikiliyi Gratis, Watsons ve internetteki bazı sitelerde bulabilirsiniz. Sık sık da indirime giriyor, biraz pahalı olsa da fiyatını hak ediyor, performansları benden tam not aldı. Kuaförüm bile saçlarımdaki değişimi farketti, kuruluğun neredeyse gittiğini söyledi. İndirim zamanı tekrar depolayacağım kesinlikle. 
Besleyiciliği ve nemlediriciliği anlık değil, bir kaç gün süreyle devam ediyor. Sizin de saçlarınız işlem görmekten harap olmuşsa, özellikle uçları bulaşık teli gibi bir hal aldıysa, kestirmenin dışında da destek arıyorsanız bu üründen memnun kalacağınızı düşünüyorum. En azından kıytırık markalara döktüğünüz onlarca lira boşa giderken, buna verdiğiniz parayı hak ediyor. Yaz için de ideal bir seri olduğunu düşünüyorum.
Sevgiler
Evrim

9 yorum:

  1. Fotoğraflara çok çok bayıldım harika olmuşlar... <3 <3
    Aklımda bu marka. Merak ediyorum şampuan ve kremlerini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay çok teşekkür ederim, çekerken ben de çok eğlendim :))) denemeye değer, diğer serilerin de başarılı olduğunu düşünüyorum ama ben bunlara bayıldım :))

      Sil
  2. bu seriden bana uygun bir şampuan alıp kullanmak istiyorum bakalım nasılmış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence belli bir kaliteleri var, sadece bunları kullandım ama marka kendini belli etti :) denemenizde fayda var. özellikle biotin, kolajen ve b vitamini içeren serilerini deneyeceğim ben de.

      Sil
  3. ayy ben bunları çok merak ediyordum iyi oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gercekten cok guzel bir ikili, ben de carrot care I cok merak ediyorum bunlardan daha iyidir doye tahmin ediyorum :)

      Sil
  4. bende kullanıyorum, şimdi saçımda boya kalmadığı için başka bir çeşidine geçiş yapmak istiyorum :) bu arada sayfayı çok beğendim takibe aldım, benimkine de beklerim ;)
    thegoodwish.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz =) ben de hemen takibe alıyorum sizi. organix in bu serisinden çok memnun kaldım. başta sülfatsız parabensiz olduğu için saçlarımı çok sert yapıyordu ama düzenli kullanımda alıştı ipek gibi yaptı :) çok sevgiler :)

      Sil
  5. Trendyol indirim kodu arıyorsanız tıklayın: trendyol indirim kodu

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...