13 Ağustos 2015 Perşembe

Deborah Milano İl Rossetto Ruj - 807

Hepinize mutlu günler! 
Umarım gününüz iyi geçiyordur :) Ben geçen bayram indirimlerini kaçırdığım için hayıflanırken www.cosmetica.com.tr de ihtiyacım olan ürünlerin indirime girdiğini gördüm. Ücretsiz kargodan faydalanabilmek için de daha önce hiç birşeyini denemediğim Deborah (Made In Italy) markasından bir tane indirimli ruj aldım. Hem de bende olmayan bir bordo tonu buldum her nasıl olduysa :)



Bu aralar stok eritmeye çalıştığım için beğendiğim şeyleri sadece çok iyi oranda indirimdeyse almaya gayret ediyorum. Anlayacağınız kargoya 6 tl vermektense ruja 7 tl vermeyi tercih ettim. Şimdi size bu güzel kıpkırmızı ambalajlı rujdan bahsedeceğim.

Ambalajı oldukça sağlam görünen bu rujun ilerleyen zamanda kapağı gevşer mi bilemiyorum ama şimdilik sıkı duruyor. Bendeki 807 numarası koyu bordo tonlarında.




Fotoğraf gerçeğine oldukça yakın çıktı hayret ettim :D Renk skalası oldukça geniş, yani aynı rengin çok fazla tonu olmasa da 'basic' renklerin en güzel tonları ve sıradışı birkaç renk de seride bulunmakta. 




Rujun ayrıca bir kabı yok ama kapağının kapandığı yerde koruma bandı bulunuyor. İlk açan siz oluyorsunuz. Özellikli bir ruj değil yani dayanıklı şu kadar saat dayanıklı vs diye yazmıyor. Sade ve şık, kısa ve öz bir ruj bu :) Birşey yiyip içmezseniz kalıcılığı gayet iyi. Saatlerce solmadan kalıyor. Kokusu klasik ruj gibi, öyle parfümlü, meyveli filan değil. Malesef çoğu markanın rujunda olduğu gibi bunda da paraben türevleri var. Bunun yanı sıra birkaç bitkisel öz de içeriyor.


Normal fiyatı 22,50 civarında olan bu ruju 6,70 e görünce şans vermek istedim, pişman da olmadım. Yaz gecelerinde veya kışın çok kullandığım tonlardan zaten, dudakta duruşu da oldukça hoş ve seksi.




Deborah rujlarının seveni oldukça fazla, ben de bu kısma dahil olduğumu düşünüyorum. Sizin önerebileceğiniz, olmazsa olmaz dediğiniz Deborah rujlar var mı? Varsa önerilerinizi merakla bekliyorum:)

Sevgiler
Evrim

7 yorum:

  1. ne güzel bir renkmiş bu böyle :-))

    YanıtlaSil
  2. fiyatı da çok uyguna gelmiş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Rengine ben de bayıldım kızlar :) çok güzel bir bordo @kozmetikpsikolojisi @beautybeybi @Makyaj Tavsiyem @audrey
    daha güzeli sizlerin olsun :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...