5 Temmuz 2015 Pazar

The Body Shop Papatya Özlü Göz Makyajı Temizleyicisi

Herkese merhabalar! 
Bu yazımda sizlere Trendyol'daki TBS indirimden aldığım Papatya Özlü Göz Makyajı Temizleyicisini anlatacağım. Büyük boyu kalmadığı için seyahat boyu olan 60 ml'lik küçüğünü 6 tl gibi bir fiyata almıştım.



Çoook hafif papatyalı, hiç rahatsız etmeyen bir kokusu var. Tüm cilt tipleri için uygun olduğu yazıyor. Oldukça hassas ve nazik bir şekilde temizliyor gerçekten. Suya dayanıklı göz makyajımı silerken zorlandığımı söylemeliyim ama normal göz makyajını güzel siliyor. Ürün su gibi ve şeffaf renkte. Kullanmadan önce çalkalıyorsunuz ve pamuk yardımıyla gözlerinizi siliyorsunuz. Sildikten sonra kızarıklık yapmıyor ve yağlı değil. Papatya özünün rahatlatıcı etkisini de hissettiğimi söylemeliyim. Minik boyu benim için evden uzak olduğum zamanlarda çok ideal. Pratik çıt çıt kapaklı şişesi var. Bittiği zaman eğer büyük boyunu indirimde görürsem tekrar alabilirim. Herhangi bir alerji ve hassasiyet yapmadı bende. Ürün hayvanlar üzerinde test edilmemiş, açıldıktan sonra 6 ay ömrü var. İçeriği oldukça temiz, paraben ve türevlerini içermiyor. TSB indirimlerinde bir şans verebilirsiniz, ben memnun kaldım.
Sevgiler
Evrim

4 yorum:

  1. bunu denemek istiyorum işte ilk fırsatta alacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten çok hoş bir ürün, denemeni tavsiye ederim. bir de suya dayanıklı göz makyajını da uğraştırmadan tam çıkarsa süper olacakmış :)

      Sil
  2. Ayy çok güzel görünüyor ya bende almalıyım :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...