21 Mart 2018 Çarşamba

Garnier Skin Naturals Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu - Hassas Ciltler İçin

Merhaba!
Bu yazımda çoğu kişinin severek kullandığı, sanırım en kolay ulaşılabilen misel sulardan biri olan Garnier'in bu hassas ciltler için olan makyaj temizleme suyuna dair düşüncelerimi anlatacağım. 





Normalde bu iş için Bioderma kullanıyorum ve çok memnunum ama indirimde görünce Garnier'nin bu pembe olanını da alıyorum. Arada ciddi fiyat farkı olduğundan Bioderma'yı biter bitmez almak her zaman mümkün olmuyor. 
Garnier'nin bu 700 ml'lik şişesinin uzun süre kullanım için ideal bir boy olduğunu düşünüyorum. Pembişli şeffaf ambalajlı ve ürünü kararında döken bir ağzı var. 




Parfümsüz, parabensiz bir ürün. Şeffaf, sudan farksız bir yapıda. Pamuk yardımı ile tüm yüz-göz-dudak makyajımı güzelce temizliyorum. Çift fazlı miseller gibi yağ içermediğinden sonrasında kötü hissetmiyorum. Bariz bir şekilde içine kaçırmazsam gözlerimi de yakmıyor. Bu konuda Bioderma ile aynı bana göre. Tek eksisi suya dayanıklı makyaj ürünlerini çıkarmakta tek başına yeterli gelmiyor, öyle zamanlarda daha güçlü başka ürünler kullanıyorum. Zaten misel su ile makyajımı temizleyip ayrıca su ve yüz temizleyici ile de mutlaka yıkıyorum yüzümü.




Ürün dermatoloik olarak test edilmiş ve içeriğinde satırlarca bileşen yok. Bu bakımdan iyi bence.
Garnier Skin Naturals formülleri doğadan gelen antioksidanlar ve aktif bileşenler içeriyor. Küçüklü büyüklü farklı boyları var. Kozmetik dükkanlarında sık sık indirime giriyor. Bioderma'yı pahalı bulanlar için neredeyse eş değer bir alternatif olabilir, tabi aşırı hassas/alerjik bir cildiniz yoksa. Beğenmediğim bir yanı olmadı, ikisi arasında pek bir fark da bulamadım açıkçası. Gayet başarılı =) 
Siz Garnier misel sular hakkında ne düşünüyorsunuz? En sevdiğiniz çeşidi hangisi? Yorum bırakırsanız mutlu olurum.
Sevgiler
Evrim

6 yorum:

  1. Elimde var ama kullanıp kesin bir kanıya varamadım . Bu urunun çok sevildiğini biliyorum. Fırsat bulunca bende deneyeyim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denediğinizde sizin de yorumlarınızı bekliyorum =) sevgiler

      Sil
  2. Bu markanın misel suyunu hiç denemedim. Elimde bitirmem gereken onlarca temizleyici de varken sanırım denemek için uzun zamana ihtiyacım olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı dertten bloggerlar olarak çok çekiyoruz bence :D benim de aynı şekilde denemeyi istediğim halde bir türlü sıra gelmeyen ürünler var :D kolay gelsin bize. sevgiler

      Sil
  3. Makyaj temizleme sularıyla barışamadım bir türlü ben...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kimine hiç iyi gelmiyor bazı şeyler malesef .. sevgiler =)

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...