9 Mart 2018 Cuma

Avon - Wish Of Love Edt

Merhaba!
Yıllardır bıkmadan usanmadan kullandığım nadir parfümlerden biri olan Wish Of Love bu yazımın konusu olacak.



Bu parfüm Avon'un ikonikleşen birkaç kokusundan biri, bilmeyeni azdır muhtemelen, ama ben blogumda severek kullandığım, tekrar tekrar aldığım şeyleri yazmaktan keyif alıyorum, her ne kadar çok yazanı, bileni olsa da =) 
Hani bazen bir parfüm bulduğunuzda fiyatına ya da markasına bakmaksızın "işte bu" dersiniz ya, Wish Of Love benim için öyle. Değişmeyen, bittikçe aldığım 3-4 parfümden biri. Liseden beri kullanıyorum, koca kız olsam da bu koku bana hep mutluluk veriyor ve günlük hayatta elim en çok buna gidiyor. Zaten bugüne kadar sıktığımda beğenmeyene de rastlamadım. Tam anlamıyla çiçeksi, oldukça neşeli, ayarında seksi ve bir o kadar da zarif, masum bir koku. Aslında öyle türünün tek örneği, eşsiz benzersiz bir parfüm değil ama ben hem fiyatından hem de tenimle uyumundan ötürü çok seviyorum.



50 ml'lik oldukça sade cam şişesinde içini görebiliyoruz. Uçuk pembe renkli bu parfüm adeta içerdiği notaları rengine yansıtmış. Kiraz çiçeği, kızılcık, gül, sandal ve sedir ağaçlarının uyumu hoş, tatlı ama bence iç baymayan bir birliktelik yakalamış. Her ne kadar barındırdığı notalar çiçeksi ve bahara uygun olsa da benim dört mevsim kullandığım nadir parfümlerden biri. Bence gece gündüz ayrımı yapmadan zamansız bir kullanıma sahip. Ayrıca koku hassasiyetim had safhada olmasına rağmen bende asla baş ağrısı yapmıyor, migrenimi tetiklemiyor. 



Parfümün kalıcılığı bence tartışılır. Çünkü direkt tene sıktığımda yoğunluğu 2-3 saat sürerken gittikçe hafifliyor ve bence böyle daha güzel oluyor. Ancak giysilerimde günlerce, haftalarca kalıyor. Ben parfümleri tenime değdirmemeye çalışıyorum, bu yüzden kıyafetteki kalıcılığı benim için büyük bir artı. Zaten çantaya at çık boyutta olduğundan gün içinde tazelemek sıkıntı olmuyor.



İndirimsiz fiyatı pahalı sayılır ama Avon kampanyalarına denk gelince çok iyi oluyor, bir fiyatına üç aldığımı bilirim =D Umarım üretimi hiç durmaz, çünkü içinde kiraz çiçeği notası olduğu için bende ayrı bir yeri var.

Siz bu parfüm hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullandınız mı? Fikirlerinizi yorumlarda paylaşırsanız çok sevinirim.
Sevgiler
Evrim

14 yorum:

  1. ben de severek kullanıyorum bu parfümü :)bazen indirimde denk geldiğimde alıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de her indirimde bir tane yedekliyorum =) güle güle kullan canım sen de ^^

      Sil
  2. Bu kokuyu hep görürüm kataloglarda ama hiç denemedim. Şimdi çok merak ettim ama... bir indirimde alıp deneyeyim, muhtemelen benim de sevdiğim bir koku olacak :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana seversin gibi geliyor Başak ablacım, eğer aran çiçeksi kokularla iyiyse beğenirsin -ki ağır da değil. sevgiler!

      Sil
  3. Bu parfümü ne zaman koklasam lise yıllarıma gidiyorum😊 Liseden beri hiç kullanmıyordum aslında yeniden almanın vakti geldi galiba~

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende de öyle bir flashback etkisi yaratıyor bu koku =))

      Sil
  4. Kokusunu çok iyi biliyorum, beyaz tenlilere ve dolayısıyla sana da çok yakışıyordur eminim, güzel günlerde kullan Evrimcim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de sanki en çok beyaz ve açık buğdaya giden bir koku, katılıyorum, çok teşekkür ederim, sevgiler =)

      Sil
  5. kuzum aslında sen de açık tenlisin sana da çok yakışabilir, fırsatın olursa bir bak bakalım =) öpüyorum <3

    YanıtlaSil
  6. Kokusu çok güzel bir parfüm halen kullanıyorum. Detaylı bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. Eşim kullanıyor ve kesinlikle harika bir parfüm.

    YanıtlaSil
  8. Bu kokuya Bende bayılıyorum stok yapıyorum hatta bende de migren var ama o kadar güzel bi koku ki asla başımı ağrıtmiyo o kadar parfüm denedim cop başımı tutturdu ama bu parfüm bi efsana

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...