9 Şubat 2018 Cuma

U Green Clean Portakal Yağlı Organik Bulaşık Deterjanı

Herkese merhaba!
Organik ve zararlı kimyasal içermeyen ürünler sadece kozmetik veya gıdada olmuyor, temizlik alanında da mümkün olduğunca bu tarz ürünleri kullanmaya çalışıyorum.


Özellikle bebekli-çocuklu evlere de önerebileceğim, gönül rahatlığı ile kullanılabilecek bir marka olan U Green Clean’in portakal yağlı organik bulaşık deterjanından bahsedeceğim sizlere.


Her ne kadar çok iyi duruladığımızı düşünsek de aslında kullandığımız deterjanlar mutfak gereçlerimizde kalıntı ve partiküller bırakmakta ve uzun vadede sağlığı tehdit edebilecek kanserojenler içermekte. Bu yüzden gerek bulaşık makinesinde gerekse elde yıkamada ağır/tehlikeli kimyasallar içeren ürünlerden uzak durmakta fayda var.



U Green Clean Organik Bulaşık Deterjanı hayvansal hammadde barındırmıyor. Vegan bir ürün ve SLES, klor, gdo, paraben, sentetik parfüm ve fosfat İÇERMİYOR. ECO Garantie organik sertifikaya sahip ve bitki içerikli bir ürün. Formülündeki tüm hammaddeler doğada parçalanabiliyor. Mis gibi narenciye kokuyor.
Bu bitkisel bulaşık deterjanı bulaşıklarınızı yıkarken ellerinize ve çevreye zarar vermiyor. İçerdiği organik portakal yağı sayesinde çok güzel bir temizlik sağlıyor, bulaşıkları kir ve yağdan arındırırken güçlük çekmiyorum. Kolay durulanıyor. Biberon, emzik, mama kabı gibi hassasiyet isteyen malzemelerin temizliği için güvenli bir yardımcı.
Temizlikte de organik içerikli ürünler tercih edenler bu ürüne ve markanın diğer ürünlerine bakabilirler.
Sevgiler
Evrim

4 yorum:

  1. Elimdeki market bulaşık deterjanım bitince buna da bir şans verebilirim :D belki elim kurumaz böylece :)

    YanıtlaSil
  2. son günlerde çok görüyorum sosyal medyada merak ediyorum denemek istiyorum ben de :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...