7 Aralık 2017 Perşembe

Nivea Değerli Yağlar İçeren Losyon Vanilya & Badem Yağı - Normal / Kuru Cilt

Merhaba!
Çocukluğumdan beri öyle ya da böyle illa ki bir ürününü kullanmaya devam ettiğim Nivea'nın son dönemde çıkan bu 'oil in lotion' yani yağ içeren losyonlarından vanilya&badem olan çeşidini çok çok severek kullandım, biter bitmez de sizlerle paylaşmak istedim.



Vücut kremleri, losyonları alırken mümkün olduğunca büyük boy alıyorum çünkü kuru cildime günlük nemlendirici gerekiyor ve bol bol sürmeyi seviyorum. 400 ml'lik boyuyla, pratik ambalajındaki bu vücut losyonu da son 2 aydır en sevdiklerimden oldu.
 
İçerik olarak yüzde yüz temiz olmasa da paraben ve türevleri içermiyor, konu Nivea olunca içerikten biraz ödün veriyorum diyebilirim çünkü bugüne dek kullandığım hiç bir ürününde alerjik vb sorun yaşamadım, neredeyse hepsinin de güzel etkisini gördüm. 
Bu losyonda da Nivea'nın klasik kokusuna vanilya ile badem yağının aromaları eklenince ortaya muhteşem bir koku çıkmış.


Çok güzel yumuşak dokulu ve çabuk emilen bir losyon. Yağlı his bırakmıyor. Süt beyazı renginde akışkan kıvamda ve gerçekten sürerken bile keyif veriyor. Anında nemlendiriyor. Özellikle gece yatmadan önce sürdüğümde vücut sıcaklığı ile çok güzel kombine oluyor ve sabaha pamuk gibi bir tenle uyanıyorum. Kokusu da hemen kaybolmuyor bir güne yakın tende kalıyor. Özellikle diz dirsek gibi zorlu bölgelerde düzenli kullanımda ciddi oranda yumuşama sağlıyor. Losyon olmasına rağmen verdiği nemi çok sevdim.


İnsan bunu sürerken kendini çok iyi hissediyor, kokusu adeta terapi etkisi yapıyor. Yapısı hafif olduğu için 4 mevsim kullanıma uygun olduğunu düşünüyorum, ben yaz indirimlerinde denk gelip almıştım, ilk denediğimde havanın çok sıcak olduğu bir gündü yine de vıcık vıcık hissettirmedi ve cildime yaptığı bakımdan o sıcakta bile memnun kalmıştım.



Açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var. İndirimde denk geldikçe alacağım bir ürün kesinlikle. Siz de hoş kokulu, çabuk emilen losyonları seviyorsanız buna bir şans verebilirsiniz.
Sevgiler
Evrim

13 yorum:

  1. Nivea ürünlerini ben de çok seviyorum Evrimciğim özellikle kokuları beni benden alıyor :D Losyonunu denemedim bir sonraki alışveirşimde şans vereceğim, öpüyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuzum losyon seviyorsan mutlaka bak derim =) çok sevgiler <3

      Sil
  2. Uzun süredir nivea ürünü alıp denemiyorum. Bir dahaki alışverişimde bir şans vereyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de uzunca süre unutup sonra birden hatırlayıveriyorum :D ama bu losyonları takipteyim artık =) sevgiler

      Sil
  3. Nivea kremlerini çok severim buna bir de vanilya kokusu eklendiyse tadından yenmez :))

    YanıtlaSil
  4. Nivea çok severim. Bunu daha denememistim alayim 😊

    YanıtlaSil
  5. Dirsek bölgesi sertliklerine de iyi geliyorsa şans verilebilir derim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. losyon olduğu için çok yoğun bir ürün deil ama düzenli kullanımda faydası oluyor kesinlikle =)

      Sil
  6. Kuru ciltlerde işe yararmı

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...