27 Kasım 2017 Pazartesi

Léa Nature So'Bio Étic Organik Aloe Vera Nemlendirici Misel Su

Merhaba!
Yaklaşık 3 haftadır günlük makyajımı çıkarırken kullandığım So'Bio Étic Organik Aloeveralı Nemlendirici Misel Su hakkında burada yazacak kadar fikrim oldu. 



Bu benim kullandığım ilk organik, temiz içerikli makyaj temizleme suyu. Gerçekten cildimi makyajdan arındırırken aynı zamanda tonik gibi bakım yaptığını da hissettiğim için diğer misel sulardan farklı olduğunu düşünüyorum.


Ürün Fransa'da üretiliyor. Marka, insanlara ve doğaya zarar veren içeriklerden uzak duruyor. CosmeBio ve Ecocert Organik sertifikalarına sahip. Organik adı altında satılan ürünlerde sertifika çok önemli çünkü sahteciliğin çok yaygın olduğu bir sektör. Sentetik parfüm, boya, koruyucu, PEG, paraben, petrol ürünleri, parafin, silikon türevleri, sodyum lauril sülfat, amonyum lauril sülfat ve GDO içermiyor. Tüm cilt tiplerine uygun ve dermatolojik testlerden geçmiş. 



So'Bio Étic, 2007 yılından bu yana kazancının bir bölümünü çevrenin korunması için projeler geliştiren %1 For the Planet derneğine bağışlıyor. Sosyal sorumluluk projelerine dahil olan markaları gerçekten çok seviyorum, tüketirken üretmek ve bunu doğaya saygılı bir biçimde yapmak tüm markaların sahip olması gereken bir duyarlılık bence.



Saf aloevera suyu içeren bu misel, göz, yüz ve dudak makyajını sorunsuz çıkarıyor. Eğer suya dayanıklı veya çok inatçı bir rimel/ruj değilse gayet güzel temizliyor. Ekstra kalıcı makyaj ürünlerini çıkarmak için ürünle nemlendirdiğim pamuğu biraz bekleterek siliyorum.



Genellikle her zaman misel sudan sonra yüzümü temizleyici bir ürünle de yıkarım ki misel sudaki zararlı olabilecek kimyasallar yüzümde kalmasın. Ancak bu miseli kullanırken sonrasında yine yıkasam da hafifçe tonik gibi tekrar yüzümden geçtiğim de oluyor çünkü verdiği nemi seviyorum.



İçerdiği aloeveradan dolayı çok hafif bir yapış yapışlık oluyor ancak bitkinin kendisini sürdüğümüzde yüzümüzde kalan hisle aynı bu, rahatsız olmadım ben. İçerik de temiz olunca neredeyse tonik görevi gören bir misel gibi sanki. Organik cilt temizleme ürünlerinin çoğunda olduğu gibi özellikle hassas ciltlerin makyaj temizlerken beğeneceğini düşünüyorum.



Rengi ve yapısı su gibi berrak. Kokusu da gerçekten çok ferah çok güzel, mis gibi aloe kokuyor. 500 ml'lik boyuyla da uzun süre gideceğini düşünüyorum. Açıldıktan sonra 6 ay kullanım süresi var. 



Sizin favori misel sularınız hangileri? Daha önce bu markayı veya başka organik misel su denediniz mi? Yorumlarda paylaşırsanız çok sevinirim.
Sevgiler
Evrim

8 yorum:

  1. Aslında makyajımı yağ ile temizliyorum ama üstünden bu misel su ile geçerek, dediğin gibi bakım aşamasını da tamamlayabilirim. Aklımda olacak, teşekkürler yorumların için. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yağ ile temizlik gerçekten insanı tatmin ediyor, ben de ara ara farklı yağlar deniyorum =) ama misel genellikle en çok elimin gittiği şey oluyor =) ben teşekkür ederim, sevgiler <3

      Sil
  2. misel su her zaman kullandığım bir ürün organik olması da harika :)

    YanıtlaSil
  3. misel su olmazsa olmazım benimde.
    en önemlisi içeriğinin temiz olması elbette.
    denenicekler arasında mutlaka bu çeşidide
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet temiz içerikli olunca insanın içi bir başka rahat ediyor gerçekten =) çok sevgiler <3

      Sil
  4. Aleovera olan ürünleri genellikle beğeniyorum bitanem, içeriği ve etkisi oldukça güzelmiş :) Elimdekiler bitince deneyeyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok faydasını görüyorum aloenin =) denersen mutlaka yorumlarını bekliyorum kuzucum <3

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...