22 Kasım 2017 Çarşamba

Farmasi All In One CC Krem - Açıktan Ortaya

Merhaba!
Yazmakta çok geciktiğim bir ürünle karşınızdayım. Yaklaşık iki yıl önce Farmasi danışmanı olduğumda ilk siparişime dahil ettiğim ürünlerden biri bu CC kremdi.



Aslında BB kremle beraber almıştım ancak onun açık rengi bana koyu geldiğinden CC ile yola devam ettim, iyi ki de etmişim, Missha'dan sonra en sevdiğim BB/CC krem markası Farmasi oldu.

Bu CC kremin özellikleri ve vaatleri şöyle;
-Ufak bir kutuda, 50 ml'lik tüp içerisinde satılıyor. 
-Açıktan ortaya ve ortadan koyuya olmak üzere iki renk seçeneği var.
-Elimden daha küçük boyutuyla makyaj çantama sığdırabiliyorum.
-Ultra hafif formüllü ve gözenekleri tıkamadan kapatıcılık sağlıyor.
-İçerdiği makademia özü ile cildi gün boyu nemli tutmayı amaçlıyor.
-İçerdiği yulaf ve diğer bitki özleri cildi besliyor, onarıyor ve cilt tonunu eşitleyerek aydınlık bir görünüm veriyor.
-Güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma sağlıyor.
-Yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı kolajen içeriyor.
-İpek proteini ile bebeksi bir cilt sunuyor.


İçeriği büyük oranda temiz, paraben ve türevleri ya da ağır kötü kimyasallar yok. Etken bileşenler olarak vitamin B3, vitamin C, multimineral, makademia yağı, yulaf özü, argan yağı, ipek proteini, kolajen ve SPF 25 barındırıyor. 


Akışkan bir kıvamda ve çok güzel, hafif pudramsı hoş bir kokusu var. Rengi ilk başta koyu ya da ciltle uyumsuz olacak gibi gelse de kısa süre sonra uyum sağlıyor ve oldukça doğal bir bitiş sağlıyor. En iyi uygulamayı sünger ile yapıyorum. Altına yoğun nemlendirici sürersem cildime çok iyi oturmuyor o yüzden zaten CC krem olduğundan nemlendiricisiz uyguladığımda daha temiz, daha oturaklı bir sonuç alıyorum. Yumuşacık ve pürüzsüz, aydınlık bir ten makyajı elde ediyorum. Asla kalıp gibi durmuyor. 





Benim cildim içerisinde yulaf özü olan ürünleri genellikle seviyor. Yani yulafın renk açıcı, ton dengeleyici özelliğinin faydasını hep görüyorum. Bu üründe de her gün kullandığım dönemde bunu gözlemledim, ton eşitsizliklerim minimuma indi ve kızarıklık yaşadığım bölgeler yatıştı. Bu yüzden bakım yaptığını da söyleyebilirim. Faydalı yağlar içermesine rağmen karma cildimde fazladan yağlanmaya sebep olmadı, tabii ben yine de üzerinden pudra ile sabitleme gereği duydum. Kapatıcılığı bana göre yeterli, ortanın üzerinde diyebilirim. Nemlendirme etkisi çok uzun saatler sürse de kapatıcılık etkisi 4-5 saatin sonunda azalıyor ama zaten ben de çok uzun saatler boyu makyajla durmuyorum artık.



Herhangi bir sivilce sorunu ya da başka yan etkiler yaşamadım. Elimde her zaman bulunmasını istediğim bir CC krem oldu kendisi. Günlük makyajımda en çok tercih ettiğim ten ürünlerinin başında geliyor.

Bana göre tek eksisi tüpün ağzının ayarsız olması ve ürünün kapağa filan bulaşıyor olması. Onun dışında seviyorum.
Açıldıktan sonra 1 yıl kullanım ömrü var. Marka hayvan deneyleri yapmadığını söylüyor, bence de yapmıyorlardır ancak buna dair bir logoları olsa çok daha iyi olabilirdi. Satın almak ve incelemek için buraya tıklayabilirsiniz
Sevgiler
Evrim

10 yorum:

  1. BB kremini daha çok seviyorum :-))

    YanıtlaSil
  2. CC olanıı hiç denememiştim ama bu yazıdan sonra kesinlikle aklımda olacak. Özellikle bakım yapma kısmı çok ilgimi çekti. Güle güle kullan Evrim'cim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Bunu bu alsam yoksa BB olanını mı bir türlü karar veremedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bb yi de sevmiştim ama açık olanı koyu gelmişti bana, bence hangisinin rengi sana daha yakınsa onu dene =)

      Sil
  4. Ben cc krem hic kullanmadim. Rengi de güzelmis 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel gerçekten, cildin nefes almasını engellemiyor hem de canlı ferah gösteriyor =)

      Sil
  5. Farmasi BB kremini çok merak ediyorum ben de kuzum ama bu da güzele benziyor :D Ben de çift sipariş vereyim en iyisi, mutlulukla kullan bitanem :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak bakalım kuzucum hangisi favorin olacak =) teşekkür ederim çok <3

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...