11 Temmuz 2017 Salı

DeneBunu Mayıs Kutusu

Merhaba!
Aylardan sonra ilk defa DeneBunu kutularından biriyle buluştum diyebilirim. İçeriğinin sürpriz olması heyecanı ikiye katlıyor bence =)



Mayıs kutusu ancak Haziran ayında elime ulaştığından biraz geç denedim ve ancak yorumlayabiliyorum. Dilerseniz kısaca bilgi verip içindekilerden bahsedeyim.

DeneBunu her ay çeşitli markalardan deneme ve tam boy ürünleri tüketicilerle bluşturan, yeni deneyimler yaşatan ücretsiz bir kutu. Ancak sınırlı sayıda olduğundan elinizi çabuk tutmak gerekiyor çünkü kutular gönderime hazır olduğunda saatler içinde tükeniyor. Bu yüzden 8-9 aydır ilk kez bir kutuya denk gelebildim.
Mayıs kutusunda deneyimlediğim ürünler kozmetik ve gıdadan oluşuyordu. Ayrıca M.A.C maskaralara özel indirim kodu, Urban Care indirim kodu ve Fellas Super Foods indirim kuponu ve MacFit'e 1 günlük ücretsiz deneme üyeliği kartı vardı. Sanırım en çok bunu sevdim, gittim denedim, saatler boyu fitness yaptım ve MacFit'te ilk deneyimimden oldukça memnun kaldım. Belki Eylül ayında üyelik düşünebilirim.




Diğer içeriğe bakacak olursak;
- 1 adet 'Tranquini Positively Relaxed' doğal rahatlama içeceği vardı. Doğal bitkisel içerikten oluşan, azaltılmış şekerli ve katkı maddesi içermeyen, stresli anlarda beynimizin alfa dalgalarını uyararak rahatlamaya yardım edip odaklanma vaadi veren bir içecek. Yeşil çaydan gelen tein, papatya, lavanta ve melisadan oluşuyor. Etkisini içtikten 15-20 dakika sonra göstermeye başlıyor. Bunu uyku getirmeden yapıyor. Vegan ve vejeteryanlar için uygun. Ben ciddi anlamda gergin olduğum bir zamanda deneyimledim. Öyle çok büyük bir değişiklik görmedim ancak yarım saat sonra daha iyi hissettiğimi söyleyebilirim. Tabi tam olarak içeceğe mi yoksa bana mı bağlıydı anlayamadım. Tadına çok bayılmadım açıkçası, satın alacağım bir içecek değil. 4 farklı çeşidi var, bana mavi renklisi pek hitap etmedi ama mutlaka beğenenler olacaktır.

- Fellas Super Foods'un 2 adet barı vardı. Biri bitter çikolatalı ve hindistancevizli olan kırmızı Protein barı diğeri chia tohumlu ve yabanmersinli yeşil SlimFit barıydı. Protein barın tadını çok sevdim, bana hitap eden türdeydi ancak SlimFit'ten nefret ettim, tadı ciddi anlamda berbattı -ki katkısız doğal ürülerin tadına alışığım- bana göre yenebilitesi yoktu sadece bir ısırık alabildim. Her ikisinin de sevmediğim yanı çok sert yapıda olmaları. Yani bundan daha serti taş olabilir ancak, dişlerimi oldukça zorladı. Daha yumuşak, her yaştan insana hitap edebilecek sertlikte olmalarını isterdim. Ayrıca tanesi 7-8 tl olduğundan indirimsiz alacağım ürünler değiller. Çok fazla markanın besin barlarını sıklıkla tüketirim ama bu fiyat bana fazla geldi.

- Urban Care Style Guide LocnNRoll Saç Spreyi: Çok fazla saç spreyi kullanan biri değilim ama deneyimlediğim kadarıyla ekstra güçlü tutuş sağlarken saçı çok yapay göstermiyor. UV filtresi ve keratin kompleksi içeriyor. Etkisi uzun saatler boyu sürdü diyebilirim.

- Urban Care Natural's Argan Yağı ve Keratin içeren Şampuan+Saç Kremi: Deneme boyu gönderilen bu ikiliyi oldukça beğendim ki zaten daha önce tam boylarını kullanmıştım. Saçlarımı güzel temizledi ve nemlendirdi ancak çoğu üründe olduğu gibi uzun vadeli kullanımı daha etkili. Kokuları da güzel.

Evet, Mayıs kutumda deneyimlediklerim bu şekildeydi. İçlerinden sevdikleriniz veya sevmedikleriniz varsa fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Sevgiler
Evrim

20 yorum:

  1. Barları görünce bir hevesle yazının o bölümüne geldim ama hayal kırıklığına uğradım. En iyisi evde kendimiz bar yapmak sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de sanırım öyle =) vallahi dişim kırıldı desem yeridir :D :D

      Sil
  2. Argan Yağı ve Keratin içeren Şampuan,Saç Kremi'ni merak ediyordum canım :) teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Son aylarda ne zaman girsem kutular tükenmiş oluyor ve yetişemiyorum sadece iki kutu deneme şansım olmuştu😃 Buda bişidir 😂bir kerede kutum gelmemiştii falan filan geçtiğimiz ayı yakalayabilmiş olmana sevindim canım😊💜

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay bence 2 kutu gelmiş olması mucize :D :D şansın bol olsun canım benim, sevgiler <3

      Sil
  4. atıştırmalıklar güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  5. Ya ne guzeller😍😍 nasil bi siteyse hemen tukeniyo kutular ya

    YanıtlaSil
  6. Urban ürünleri gerçekten iyi diye düşünüyorum ...

    YanıtlaSil
  7. Yılbaşında kayıt oldum kuzum hâlâ kutu alamadım hehe :D Mutlulukla kullan bitanem :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaha :D ah Mary'm yaa :D biraz daha sabret bakalım sanırım kutular hazır olunca hemen tıklamak gerekiyor istiyorum filan diye. bana da tesadüfen denk geldiydi, tıkladım baktım geldi birkaç gün sonra. yani sen girip bakmazsan sistem otomatik yollamıyor benim anladığım. darısı başına bebeğim <3

      Sil
  8. O fellas enfes Evrimcim, denebunu sitesine pek alışamadım. Daha doğrusu her ay, bana uygun kutunun yokluğundan bahsediyor site. Kozmetik bloggeriyim, temizlik ürünü geliyor falan... Değişik bir sistemleri var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahi birini sevdim ama diğerini hiç sevemedim :D belki öteki çeşitleri de güzeldir bilemiyorum =) kutu sistemlerini ben de tam olarak çözemedim, ben hiç yetişemiyorum zaten bu ilk =)

      Sil
  9. Kutuya ulaşabilen şanslı kişilerdenmişsin,kutlarım seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence ilk ve sondu bu şansım :D hehe, teşekkür ederim canım =)

      Sil
  10. herkese başka kutu gönderiyorlar sanırım, bu ürünler çok güzelmiş :) saç ürünleriyle ilgili ayrıntılı yorumlarını bekliyorum canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım sanırım her ay belli farklı bir konsept oluyor, hızlı tükeniyor orası kesin ama tam çözemedim henüz işleyişlerini :D

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...