21 Mayıs 2017 Pazar

Chado | The Way Of Tea

Merhaba! Nasılsınız?
Kışın kasvetli geçen günlerinden sonra artık burnuma çiçek kokuları gelmeye başladığına göre buralara dönebilirim =)
Bu yazımda sizlerle yeni bir keşfimi paylaşacağım. Çoğu insanın aksine kahveyle aram iyi değil, nadiren Türk kahvesi içerim ama çayın her çeşidine ilgim büyük.




Yeni çıkan bir bitki çayı olsun, tuhaf aktar karışımları olsun denemeyi pek severim. Bitkilerin gücüne inandığımdan keyifle tüketirim. Geçen ay internette gezinirken Chado'nun sitesini keşfettim.
Baya bi süre gezindikten sonra neden daha önce görmedim ben burayı diye hayıflandım, sonra baktım Chado Monthly'nin aylık sürpriz çay kutuları varmış =)




Chado Monthly, çoğumuzun bildiği aylık kozmetik&güzellik paketlerine benziyor. İçerisinden 4'er servislik iki ayrı küçük boy çay ile 12 servislik bir büyük boy çay çıkıyor. Ayrıca o ayın kutusundan çıkan çaylara ait bilgi kartları da bulunuyor.



Hangi sıcaklıkta kaç dakika demleneceği, çayın ait olduğu bölge ve nelere faydalı olduğu gibi bilgiler yer alıyor. Ayrıca kullananlar için demleme filtreleri de var. 




Bu kutu her ay yeni lezzetler tatmak isteyenler için ideal düşüncesindeyim. Çünkü Chado'nun sitesinde onlarca çeşit çay var ve insan denemeden, tadını bilmeden hangisini seçeceğini şaşırıyor =) Bu kutuya üye olarak her ay 3 farklı yeni çayı deneyimleyip damak zevkinize uygun olup olmadıklarına karar verebiliyorsunuz.



Ben iki aydır üyeyim, her iki kutudan çıkanları da oldukça sevdim, sadece Hindistan çayı olan Asam çayını biraz ağır buldum.



Kutunun güncel fiyatı kargo dahil 27 tl. 20 fincanın üzerinde demleme olanağı sağladığını düşünürsek bence pahalı değil, üstelik Chado'da çayların çoğu aromasını kaybetmeden ikinci kez demlenebiliyor. 





İlk seferinde üye olursanız, kredi kartınızda limit olduğu sürece her ay otomatik ödeme alıyor ve size ödeme onayına dair e-posta geliyor. Daha sonra kutu yola çıkınca da e-posta ile bilgilendiriliyorsunuz. Dilediğiniz zaman üyelik iptali mümkün.



Çay dışında birbirinden güzel demlik, bardak ve aksesuarları da online mağazada bulabilirsiniz. Ayrıca İstanbul Arnavutköy'de de mağazaları bulunmakta. Keşke Ankara'ya da açılsa =)




Chado'nun sitesini incelemek için buraya,
Aylık Chado kutusuna üye olmak için buraya ve Chado Shop'tan sevdiğiniz çayları satın almak ve incelemek için buraya tıklayabilirisiniz.
Sevgiler
Evrim

16 yorum:

  1. Böyle değişik enteresan güzellikle ürünleri ilk ve hep sende görüyorum canım. Sitesini inceliyorum hemen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha canım ya :D ben de senden çok şey öğreniyorum karşılıklı bence =) <3

      Sil
  2. çok güzel bir şekilde tasarlanmış bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldinnn, nerelerdeydin sen?:)))Ben de çaycıyımdır, yemekten sonra Türk kahvesine de hayır demem ama yapan olursa yoksa aklıma gelmez hiç:)))çok ilginç çaylarmış. Afiyet olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah Turk kahvesiyle durumumuz aynıymış demek ki, bende de durum aynı :D am çayın her türlüsünün her zaman gideri var bence =))
      ben iki aydır filan psikolojimi düzeltmeye çalıştığımdan sosyal medya, blog vs gibi yerlere vakit ayıramadım. ama daha iyiyim, inşallah buralardayım daha düzenli bir şekilde artık =) sevgiler <3

      Sil
  4. Ben çaycıyım baya, kahve içmesem de olur. :)

    YanıtlaSil
  5. heey iyisin di mi şirinişkooo :)

    YanıtlaSil
  6. Denemeyi cok isterdim tiryakiler icin super💘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keinlikle kuzum, yeni tatlar deneyip keşfetmek çok eğlenceli =)

      Sil
  7. Caniim hosgeldin. Özlettin kendini. Ben de seviyorum böyle degisik çaylar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbuldumm =) ben de sizleri çok özledim <3
      cay dostluktur ya =))

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...