30 Ekim 2016 Pazar

Nuxe Paris Rêve de Miel Yatıştırıcı, Onarıcı ve Lipid Yenileyici Vücut Bakım Kremi

Merhaba!
Havalar gittikçe soğumaya başladığından beri vücudum için daha fazla neme ihtiyaç duyar oldum. Benim yüzüm karma olmasına rağmen vücudum çok kuru. Bu yüzden yüzeysel nem veren ürünler yerine etkisi daha derine nüfuz eden, uzun süreli nemlendirme sağlayan ürünleri tercih ediyorum. Bu arayışımda geçen kış deneme fırsatı bulduğum, bu kış da alıp severek kullanmaya devam edeceğim Nuxe'ün bu kreminden bahsedeceğim.


Tam adı Ultra Comforting Body Cream olan bu vücut kremini Kozmium'dan seyahat seti dahilinde edinmiştim. Küçük boylarını deneyip beğenirsem büyüklerini almayı tercih ediyorum, malumunuz biraz pahalı bir marka. Set 6 farklı ürün numunesinden oluşuyordu ve 45 tl gibi uygun bir fiyata gelmişti. Bu vücut kreminin bendeki boyu 30 ml ve tüpte. Normal satış boyu ise 200 ml'lik pompalı şişe. Beni bu seyahat boyu bile beklediğimden uzun idare etti, büyük boyu sanırım 1 yıl filan gider. 
Nuxe'ün Rêve de Miel serisi kuru ve hassas ciltler için üretilmiş. Şampuandan dudak balmına, yüz bakımından vücut bakımına kadar kuru ciltlerin ihtiyaç duyabileceği her bakımı sunuyor. 


Bu vücut kreminin özelliklerine ve vaatlerine değinecek olursam;
-Çiçek balı ve ayçiçeği özleri içeriyor. Paraben içermiyor. İçeriği nispeten temiz ve başka birçok faydalı botanik yağ içeriyor. 
-Yoğun nemlendirme, onarım, yatıştırma, lipid desteği (hücre yenileme) ve cilde esneklik kazandırmayı vaat ediyor. Tahriş olmuş, kaşınan hassas ciltleri de rahatlattığı yazıyor. 36 aydan itibaren çocuklarda kullanımı da uygun.
-Ürünün kıvamı oldukça yoğun. Bal özlü olduğundan kokusu da oldukça yoğun. Saf bal kokmuyor ama bal aromasını ön planda hissediyorsunuz. Koku hassasiyeti olanlar, bal kokusunu sevmeyenler bu ürünü de büyük ihtimalle sırf kokusu yüzünden itici bulabilirler. Benim için sorun olmadı, bayılmadım ama rahatsız da olmadım.



Bendeki deneme boy tüpte olduğu için çok pratik bulmadım ancak normal boyunun pompalı şişede olması oldukça pratik, banyo sonrasında hızlıca kullanıma uygun. 


Görüşlerime gelecek olursak;
-Özellike vücut peelingi yaptıktan sonra pul pul dökülen cildime ciddi anlamda nem verdi. 
-Tahriş olan, kızaran bölgeleri hissedilir derecede rahatlattı. Ayrıca düzenli kullanımda (hergün olmasa bile haftada birkaç kez) sürekli kurumaya yatkın yerlerimi (diz-dirsek-bacak gibi) onardığını gözlemledim. Günlük uygulamaya ihtiyaç duymaz oldum. 
-Onardığı bölgelerin eskiye göre daha elastik ve sağlıklı göründüğünü düşünüyorum. Ayrıca verdiği nem derinin üst katmanında kalakalmıyor, derinlemesine işliyor ve neredeyse 24 saate yakın bir süre hissediliyor. 
-Yoğun olmasına rağmen çabucak emiliyor. Yapış yapış olmuyor ve yağlı bir his bırakmıyor.


Yaz için fazla gelebilecek bir ürün ancak kış için benim en çok elimin gittiği vücut kremlerinden biri oldu. Nuxe Paris hayvan deneyleri yapmayan, doğala saygılı bir marka. Bu nedenle indirimde denk geldiğim zaman bu kremin büyük boyunu gönül rahatlığı ile alırım. 
Neredeyse bütün Nuxe ürünleri gibi bu krem de Fransa üretimi ve açıldıktan sonra 1 yıl kullanım ömrü var. 


Siz bu ürünü ya da Rêve de Miel serisinden başka ürünler denediniz mi? Ne düşündüğünüzü benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Sevgiler
Evrim

34 yorum:

  1. Nuxe has some very great products and I love the brand very much.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yes indeed, i love its all products =) thank you for stopping by Lenya =)
      lots of love xo xo

      Sil
  2. Elimdekiler bittiginde bakacagim bu ürüne 😊😊

    YanıtlaSil
  3. Bal kokusunu belirtmeniz çok iyi olmuş, ki ben severim orası ayrı. Nuxe ürünlerinden hiçbirini kullanmak nasip olmadı ama bahsettiğiniz set arkadaki setse çok iyi bir fiyatmış :) Loş ışıkta çekilmiş fotoğraflara da ayrı aşık oldum onu da belirtmeden geçmiyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım set arkadaki set, bence de çok uyguna almışım şimdi bakıyorum da aynı fiyata başka yok Nuxe te böyle setler.. denk gelirsen mutlaka bak =) beğenmene çok sevindim çok teşekkür ederim =) sevgiler <3

      Sil
  4. Koku yönünden çok hassasım ama nemlendirme de bir o kadar önemli vücut kremlerinde ozellikle kışın cildime krem yetiremez oluyorum. Memnun kalmana çok sevindim kuzumm ayrıca fotoğraflarına bayıldım <3 kocaman öpüyorum canımın içii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bebeğimm sen beğendiysen ne mutlu bana =)) kokusu kötü değil ama işte ağır, bal zaten tek başına ağır bi aroma. ama güzel bir krem =) öpüyorum kocaman kiii <3

      Sil
  5. Ben de bunu kullanıyorum. Bana çok iyi geliyor. Güzel paylaşım olmuş. Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemfikir olmamıza çok sevindim canım =) çok teşekkür ederim, sevgiler <3

      Sil
  6. Ben hiç kullanmadım Evrim'ciğim ama güzelmiş, güle güle kullan canım. Bal kokulu olması da iyi bence severim bal kokusunu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim evet, kimyasaldan çok doğal bir kokusu var sanki =)) sevgiler <3

      Sil
  7. kuru ciltli biri olarak bunun testerları varken niye kullanmamışım kızdım kendime şuan. Bal kokusunu pek sevmem ama belki bu üründe severim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bebeğim sevmiyorsan belki bunun kokusu ağır gelir. ama yatıştırması ve nemlendirmesi oldukça başarılı geldi bana =) <3

      Sil
  8. Kuru ciltler için ürün bulmak artık iyice zorlaştı. Aslında ürün var ama yeterli değil. Kokusunu belirtmeniz de iyi olmuş,çoğu zaman kokusundan dolayı bazı ürünleri kullanamıyoruz. Bilgilendirme için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kuru ciltleri derinlemesine nemlendiren ürün bulmak zor. beğenmene çok sevindim canım, umarım denersen memnun kalırsın =) sevgiler <3

      Sil
  9. Reve de Miel'in dudak balmı benim favorim! Bu vücut losyonunu da seveceğimi düşünüyorum. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ona ben de bayılıyorum Başak Hanımcım =) o greyfurt kokusu beni benden alıyor =) aynı seriden olmalarına rağmen bu ondan farklı kokuyor ama =) çok teşekkür ederim, sevgiler <3

      Sil
  10. bunu ben de denemiştim özellikle kokusunu çok severim..

    YanıtlaSil
  11. Nuxe ürünlerin kokusunu çok seviyorum :)
    Yazı için teşekkürler.
    Bu arada blogda seni mimledim canım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkür ederim mim için, en kısa zamanda katılacağım =) ben teşekkrü ederim yorumun için <3

      Sil
  12. Bunu arastirayim kis için uygun olabilir 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tam kışlık bir ürün Derya Ablacım, denersen umarım memnun kalırsın =) sevgilerimle <3

      Sil
  13. Nuxe benim de en sevdiğim markalardan, hele ki kuru yağının müptelasıyım :) Bu nemlendiriciyi de severim diye düşünüyorum Evrim, aklımda olsun. Ellerine sağlık, öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah o kuru yağ yok mu zaten :D tinerci gibi koklayıp duruyorum :D kokusuna çok bayılmazsın belki ama nemlendirmesi çok iyi geldi bana =) sevgiler güzelim =)

      Sil
  14. Baya merak ettim tam birşey almıyacağım diyorum olmuyoooor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma kuzum sorma :D blogger olmanın bir numaralı eksisi :D :D :D

      Sil
  15. Bal kokulu olması çok güzel bence de =). Ben de severim bal kokusunu. Paylaşım için çok teşekkür ederim Evrim 'cim. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman sorun olmaz, bal kokusunu ben de çok severim ama saf bal kokusnu daha çok tercih ediyorum sanırım =) zaman ayırdığınız için asıl ben teşekkür ederim, sevgiler <3

      Sil
  16. Ayyy çok merak ettim şimdii ellerine sağlık😊

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...