18 Haziran 2016 Cumartesi

Yves Rocher Anında Işıltı Veren Kayısılı Peeling

Merhabalar!
Bu yazımda sizlere Yves Rocher'ın sevdiğim ürünlerinden biri olan bu kayısılı peelingden bahsetmek istedim. Çoğu kişinin bayıldığı, bazılarının ise 'abartılacak kadar' beğenmediği bir ürün oldu bu.



Bana kalırsa normal fiyatına göre miktarı benim için az ancak indirimlerde 5-10 tl arasında düştüğünde fiyat/performans oranını iyi bulduğum oldukça güzel bir peeling. Yine de olmazsa olmazım, tek sevdiğim peeling de değil. Bittiğinde hemen almıyorum ancak güzel indirimlere denk geldiğinde yeniliyorum diyebilirim. 

Peelingin içinde kayısı çekirdeği tozları var. Çekirdek tozlarına rağmen hırpalamayan bir yapısı var, kullanım sırasında cildimi tahriş ettiğini ya da çizdiğini gözlemlemedim. Tabi benim cildim yağlıya dönük karma, kuru ve hassas ciltlere fazla gelebilir, cildi çizebilir. 
İçerdiği botanikal gliserin, portakal yağı, papatya özleri ve panthenol ile de cildi besleyip yatıştırmayı vaat ediyor. Ürünün derinlemesine temizlemek dışındaki bir vaadi de cilde anında ışıltı vermek.  



Ben kendi adıma bunun doğru olduğunu gördüm. Ama benim sivilce, akne ya da başka sorun olarak sayabileceğim problemlerim yok. Tek derdim karma/yağlı cilde sahip olduğum için parlayan T bölgesi ve geniş gözenekler. Bu yüzden mi bilemiyorum, ne zaman kullansam, biraz peeling gibi ovalayıp biraz da maske gibi beklettiğimde cildim aydınlık ve canlı bir görünüme kavuşuyor. Zaten bu ürün de, çoğu peelingde olduğu gibi akneli ciltlere kesinlikle önerilmiyor. 



Peeling konusunda etkisini ben yeterli buluyorum, haftada 1 veya 2 kez kullanıyorum. Nazikçe, cildi yumuşatarak etki ediyor ve uygulama sonrasında yüzümü gerdirmiyor. Gözeneklerimi sıkılaştıran bir etkisi yok ancak olduğundan daha geniş hale de getirmedi şimdiye kadar.



Ben daha çok siyah noktalarım için değil de, ölü deriyi atıp cildime aydınlık, sağlıklı bir görünüm vermesi için kullanıyorum. Bunu iyi başarıyor. Burun üzerindeki siyah noktaların giderilmesinde çok etkili ve yeterli bulmuyorum. 
Kokusu çok güzel. Misler gibi kayısı kokuyor, uygularken keyifli dakikalar geçiriyorsunuz. 




Bir başka güzel yanı da paraben içermemesi. Dermatolojik olarak test edilmiş. 50 ml'lik tüp ambalajında satılıyor ve normal fiyatı 17 tl. Açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrü var.





Markanın bütün ürünlerinde olduğu gibi ağız kısmında koruyucu bandı var ve ilk sizin açtığınızdan emin oluyorsunuz. Özellikle Yves Rocher kampanyalarından faydalanırken alışveriş tamamlayıcı ürün olarak güzel bir seçenek olduğunu düşünüyorum. 
Sevgiler
Evrim

41 yorum:

  1. kullandım bitti ama çok çok sevmediğim için yenisini almadım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim de olmazsa olmazlarımdan değil ama normal seviyorum =)

      Sil
  2. Kokusu ve geriye bıraktığı nemli ve aydınlık cilt çok hoş bence....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katılıyorum :) yüzüme seftali püresi sürüyormuş gibi hissediyorum :)

      Sil
    2. Evrim şu tarih nasıl bişi :) 29 Temmuz 2015 00:42 ..:D 2016 da paylaşım yapmışsın 2015'te yorum yapmışsın.. Ben anlamadım nasıl oluyor öyle anlatta anlayalım ;)

      Sil
    3. şöyle açıklayayım :D bundan yaklaşık iki ay önce yanlışşlıkla blogumdaki yazılara ait tüm fotoları silmiş bulundum. 280 yayınımın tamamım fotosuz kaldı. sil baştan fotolar çekerek ya da elimde yedeği olanları tekrar yükleyerek o fotosuz yayınların yüzde 70'ini hayata döndürdüm, tüm bu süre içinde taslak halinde bekliyorlardı. hala yaklaşık 50 küsur taslak yazım var. daha önce yayınlanmış olduklarından yorum tarihleri o zamana ait kalıyor. ama ben canlandırmak adına yeniden fotoğrafladığım yayınları okunma oranı düşmesin diye tekrar yayınlıyorum. olay bu :D :D

      Sil
    4. bu ayarı yazını yazarken sağ kısımdaki etiket vs nin olduğu yerden yapıyorsun, istediğin zaman istediğin yazının yayın tarihini ayarlayıp sonraki günlere otomatik yayınlanması için planlayabiliyorsun ya da geçmişe gönderebiliyorsun. ben çok oynamıyorum dediğim gibi yaşadığım talihsizlik yüzünden bazı yayınlarımda tercih ettiğim bir durum :)

      Sil
    5. evrim çok sağol çookkk :D valla sen bitanesin.. beğenipte başa alamadığım filmler olurdu sayende bunu yapabileceğim ;)

      Sil
    6. ya film kısmını pek anlamadım ama işine yarayacak bir bilgi olduysa ne mutlu bana :D :D rica ederim can can :D

      Sil
    7. ben sadece film paylaşıyorum bu yüzden öyle dedim can can ;)

      Sil
    8. yihaa :D benim jeton köşeli :D biliyorum filmle uğraştığını da ona rağmen anlamadım ne demek istediğini ilk okuduğumda :D :D yaşlandık artık hoş gör :D

      Sil
  3. Koku hassasiyeti olanlara kokusu biraz ağır gelebilir :) ben bıraktığı nemi çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Ya benim icin tamamen balon bir urun. Cok olmazsa olmaz degil. Hatta hic :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demek ki cildinizin ihtiyacı yok, bu konuda etki etmediğine göre zaten ışıl ışıl demektir bence =)

      Sil
  5. bende memnun kalmayanlardanım🙃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya =) demek ki bazı ciltlerde etkisi olumsuz ya da yetersiz =)

      Sil
  6. off kayısı hoşafı ne güzel gider yazın :)

    YanıtlaSil
  7. Ben clarisonic alınca bu tarz ürünlerden kurtulmuş oldum:) yağlı ve sivilceye meyilli ama nemsiz bir cildim olduğundan derinlemesine temizleyemiyordum hiçbir ürünle cildimi:( Clarisonic derdime deva oldu peelingler çöpe gitti:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevindim içinize sinen bir ürün bulmanıza =) ben o tarz elektronik temizleyicileri hiç denemedim cesaret edip. güle güle kullanın =)

      Sil
  8. Benim de aklımda bu ürün en kısa sürede alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirim zamanı çok iyi oluyor, tavsiye ederim canım =)

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. kokusu hoş evet =) güzel bir kayısı kokusu geliyor =)

      Sil
  10. kokusu çok güzel ama benim cildim kuru çiziyo tanecikleri :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuru ciltleri çizebiliyormuş evet, dikkat etmek gerek :)

      Sil
  11. Aynı ürünü yazmışız, şimdi fark ettim :) Ben sevmedim, benim yüzümü çok çizdi bu ürün, cildim çok ince ve kuru olduğundan sanırım. Ellerine sağlık Evrim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım bazen denk geliyor öyle =)) ben normal görüyorum hatta az bile denk geliyor bu kadar blogger var, hepimiz nasıl oluyor da aynı ürünlerle denk gelmiyoruz sürekli diyorum =) yazını okudum senin de kuru ciltte öyle oluyormuş evet, bence de kuru ciltler çok dikkat etmeli bu peeling olayına. senin de ellerine sağlık tekrardan canım =) sevgiler <3

      Sil
  12. MERHABA BLOGUNUZU TAKİBE ALDIM BENDE SİZİ SAYFAMA BEKLERİM SEVGİLER :) http://muallimeolankiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz kii =)) ben de sizi takipteyim, sevgiler =)

      Sil
  13. sevenide sevmeyenide o kadar cokki kac kere kararsiz kaldim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim gözlemlediğim kadarıyla yağlı ve karma ciltler seviyor, kuru ve hassas ciltler sevmiyor. akneli sivlceli cilde zaten peeling önerilmiyor. buradan yola çıkarak bir karara varabilirsniz belki =) sevgile =)

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...